Презервативите

• 32 164
  • 222
  •   1
Отговори
# 45
  • London
Ако ще се съмнявам в човека до мен то тогава съм сбъркала партньора. Joy

# 46

И к'во, на 6 месеца се тествате за поне 5 неща?

И защо да не се тестват?

Тука станал по-голям купон от гинекологичните въпроси.

Първо се описва колко е ефикасно "пазенето", като контрацептивен метод, ( tooth) после една жена се намери да каже две умни приказки, и сега "к'во, вие само се тествате..."
По-добре тестове на често, откокото лечение на рядко...

Хубу де, ама да кажем- след 3 негативни теста да се спре. Или всеки
да има право на по 1 внезапна проверка на всеки 3 години.

Щото- как се живее с параноя? Как си правиш децата? Веднага след теста,
а през това време другият трябва да има пълно алиби?

Кажете как действа това чисто логистично.

# 47
Ако ще се съмнявам в човека до мен то тогава съм сбъркала партньора. Joy

С това съм напълно съгласна, но за сбъркан партньор има лек, а за спин - не.
Мисълта ми беше, ако някой иска да се тества редовно, явно си има съображения и да не го обръщаме на смях. Детеправенето вече е друга работа.

# 48
Ние не се тестваме ама и презерватива не изоставяме.  Mr. Green
Няма параноя, бе хора. Приемам, че човекът може да кръшка и ми е леко на душата.  Joy За мен изневярата не е кой знае какво, не е повод за раздяла или нещо от този род. Бих живяла с партньор, който ми изневерява, стига отношението му към мен да е екстра. Но и той да има едно наум, че от мен не може да очаква 100% вярност до края на живота.  Wink Нали, всичко може да се случи - хора сме. Това, разбира се, е мое мнение. Не задължавам никого да мисли по същия начин.  Peace

# 49
  • London
Добре, а как бихте се почувствали, ако партньора ви ви каже ''Слагам презерватив, че кой знае с кой си си го слагала'' Crazy. Вие гледате от вашата камбанария, че не се знае къде е ходил той без да мислите, че подобно нещо е обидно. Поставете се на ответното място, на мен ми се струва хипер унизително. Rolling Eyes

# 50
Добре, а как бихте се почувствали, ако партньора ви ви каже ''Слагам презерватив, че кой знае с кой си си го слагала'' Crazy.
Ще помисля - "най-после един разумен мъж на тоя свят, който няма да ми лепне нещо". За съжаление повечето мъже не мислят по този начин, не са достатъчно разумни и мислят, че по очите си личи дали имаш болест.  Crazy

# 51
Е, и на мен би ми било обидно, за такава изцепка директно отива в кюпа на екс мен.
За мен е или редовно тестване или презервативи.
Но всичко е много индивидуално, всяка връзка си има различна динамика и приоритети. Абе, всеки луд с номера си.

# 52
Е, и на мен би ми било обидно, за такава изцепка директно отива в кюпа на екс мен.
За мен е или редовно тестване или презервативи.
Но всичко е много индивидуално, всяка връзка си има различна динамика и приоритети. Абе, всеки луд с номера си.

Да кажем, че имате 2.1 деца, куче, ипотечен кредит.

Продължава ли това с тестването и презервативите?

# 53
Ми не, ние тогава да сме спрели изобщо със секса и въпроса изобщо не стои... Grinning
Кредитите ми действат толкоз еротично...
Шегувкам се, не, разбира се, при това положение явно ще си имаме доверие.
Но пък от високо най-лошо се пада...

# 54

Да кажем, че имате 2.1 деца, куче, ипотечен кредит.

Продължава ли това с тестването и презервативите?
Тогава тестването трябва да е  най-яко, че мъжете като са под стрес обичат да олабват напрежението...  Joy

# 55
Момичета, а сещате ли се да гледате сроковете на годност или какви странични ефекти е възможно да имат.
Мен една приятелка ме светна за тези които забързва нея, забавят него, че им пише на опаковката за супер много възможни странични ефекти и едва ли не работата си е на твоя отговорност.  Naughty

# 56
Супер много странични ефекти чак.... не съм усетила да има.

# 57
Ами има...аз съм получавала раздразнения от тия презервативи.Слава богу вече не ми се налага да ползвам Simple Smile

Аз не бих могла да имам ''отворена връзка''

# 58
60% от абортите според статистиката са от пазене с "прекъснат полов акт".

Най-активно пишещите тук имат потресаващо слаба сексуална култура, но за сметка на това държат да я наложат! ooooh!

И по темата - алергията към презервативи е често срещана. Тя може да е към лубриканта или към материала на презерватива. Принципно гинеколозите знаят кое да пробвате, за да намерите Вашата марка презервативи.

# 59
60% от абортите според статистиката са от пазене с "прекъснат полов акт".

Най-активно пишещите тук имат потресаващо слаба сексуална култура, но за сметка на това държат да я наложат! ooooh!
+1
И го обръщат на доверие и не знам какво си.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт