Презервативите

• 32 193
  • 222
  •   1
Отговори
# 90
Не знам, при мен всичко си беше изчислено и планирано. Фалове не са ставали, но явно не сме толкова плодовита двойка с Аполон щом за 10 години не забременях по случайност. Joy

Ааааааааа, мислех, че кучето е Аполон.

# 91
tartalette,нищо лично,ама такава глупост рядко се среща-това да не са компотите на баба ти Пена от Горно Нанадолнище-да слага каквото и кефне и после да си ги продава на битака:)
На всяка опаковка си пише освен как се казва лекарството и кога и къде е произведено и какво съдържа,не може всеки да си плесне нещо си ей така и после Пфайзер или друга комп. да му дадат лиценз и да почнат да го продават.

# 92
Аз не мога да си обясня по друг начин защо в България всяка втора се оплаква от хапчетата,докато в Западна Европа е основният метод на контрацепция.
Отделно тук подобрява постоянно хапчетата и много от страничните ефекти,срещани пред 20тина години,вече ги няма.
Може би тук е ключът от загадката - неразвиването на контрацептивите.

# 93
Аз не мога да си обясня по друг начин защо в България всяка втора се оплаква от хапчетата,докато в Западна Европа е основният метод на контрацепция...

Стадото не ме интересува. Няма сила, която да ме убеди колко полезно е всекидневно да гълтам хормони. И не е като да не съм пробвала. Цилест в моя случай. Може и да е било инцидентно, но знам, че втори път няма да рискувам.
Иначе хора доволни и от кокаина има.

# 94
Ами... знаете ли, че някои ходят да им бият инжекции, вместо да пият хапчета?
Веднъж на три месеца май.
Не съм много запозната, но и не съм се интересувала.
Ужасявам се от игли!

# 95
Таралет, същите хапчета изписват и в чужбина, същите марки, същите сранични ефекти. И в чужбина има много жени, които страдат от страничните ефекти.
Но в България хапчетата се изписват наляво и надясно ( предполагам и гинеколозите имат облаги) , а за много жени това е много грешен избор. В някои страни внимават повече при изписването, не ги пробутват като близалки, но има и мнго жени, които си ги искат.

Хапчетата могат да бъдат много опасни за жени, които имат хормонални проблеми. На другите не знам дали им се отразява толкова.

С метода на пазенето съм била създадена аз- така че всеки си знае Laughing

# 96
  • Пловдив
Хора мъчите се бе хора, как може да си причинявате да усещате найлоновия, вместо кожения? Joy Mr. Green #Crazy

Сещам се за скопяване за мъже, които вече са станали бащи и не смятат да стават повече. В един сериал ''Мостът'' главния герой го бяха скопили. Joy
Много ограничено същество си. Много. И цинично. А някои може да предпочитат с презерватив, така да им харесва. Процедурата, която наричаш "скопяване" се нарича вазектомия. И я бъркаш с кастрацията, доста е различно. Подобна процедура може да се приложи и при жените, познавам жени, които след като родиха колкото деца решиха - вързаха им тръбите.

# 97
Аз не мога да си обясня по друг начин защо в България всяка втора се оплаква от хапчетата,докато в Западна Европа е основният метод на контрацепция.
Отделно тук подобрява постоянно хапчетата и много от страничните ефекти,срещани пред 20тина години,вече ги няма.
Може би тук е ключът от загадката - неразвиването на контрацептивите.

За съжаление изписвайки ти противозачатъчни хапчета никой не те предупреждава колко ГОЛЯМ е риска да стигнеш до онкология. Да, пише го в листовката, но някак лежерно ...  ooooh!
След като стигнах до там разбрах колко голяма грешка е бил приемът им. 

# 98
  • Пловдив
На всичкото отгоре преди прием на противозачатъчни е добре да се правят хормонални изследвания, обаче рядко се случва.

# 99
от противозачатъчни и стимулация за инвитро \което е в пъти по силна хормонална бомба\ едва съм жива.
Левият ми крак е запушен на три места. Сега съм на терапия със синтром и май се очертава да е доживот.
Така, че хубаво е който е решил да пробва хормони, да си направи генетични изследвания за тромбофилия. На статистика само 8% от жените носят тая генетична обремененост, ама е кофти като си в тях  Tired

# 100
На всичкото отгоре преди прием на противозачатъчни е добре да се правят хормонални изследвания, обаче рядко се случва.

Предлагам да се направи списък на гинеколозите, които го правят и темата да се закове.

Преди 10 години в България ходих при една гинеколожка, за да ми изпише противозачатъчни.
Знаех,  че трябва да се правят някакви изследвания и се оставих в "опитните ръце на специалиста".
Жената даже рутинен преглед не ми направи, само ми написа една рецепта и си прибра таксата от 20 лв.
Пих Новинет в продължение на два месеца, после решихме да правим бебе.
От тогава не съм посягала към никакви противозачатъчни.
Не съм имала оплаквания/странични ефекти, но вътрешно си усещах, че хапчета не се предписват просто така. Все едно да ида сама в аптеката, да кажа "Дайте ми едни противозачатъчни" и те да ми дадат някакви, каквито да е.

# 101
  • Пловдив
Все едно да ида сама в аптеката, да кажа "Дайте ми едни противозачатъчни" и те да ми дадат някакви, каквито да е.
И това се случва.

# 102
Те хормоналните иследвания в общия случай няма да помогнат, защото много лекари смятам че точно противозачатъчните регулират хормоните.
Те регулират докато ги пиеш, и лекарите ще кажат, че са помогнали. Като ги спреш обаче почва ужаса.

sigma  Hug Hug не губи надежда, искрено се надявам да намериш начин,  който да те излекува.

Малко се говори за тези неща за съжаление. Много мои приятелки се тъпчат с хормони без никой да не им е споменал възможни последствия  Tired

# 103
  • София
Наистина ли?
Моята докторка,когато ми предписваха хапчетата,ми обясни че противозачатъчните са си местно производство (т.е В Германия хапчетата са германски,във Франция френски)
Което ме навежда на мисълта,че противозачатъчните в България не са много качествени и твърде наситени с хормони.
Масовите в България Ясмин са немски, на Байер. Надявам се, не произвеждат специално за нашия пазар някакви с конски дози хормони.
Иначе и на мен не ми понасят противозачатъчните.

Катрала е изпила мозъка на половината форум, чак я превъзнасят и ѝ хълцат от възхищение, не е истина. Tired

# 104
Хората намират и местния идиот за забавен и го подтикват към други действия, за да се посмеят.
Само местният идиот не се усеща и ухилен от вниманието се видиотява повече.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт