"Прилив и отлив" -Най-жестоките лъжи често се шепнат.- AFK FOREVER-198.14

• 31 600
  • 735
  •   1
Отговори
# 345

Вярно, че блузката на Яман е наопаки.
Whistling Whistling

Последна редакция: нд, 10 ное 2013, 18:44 от ivva

# 346
  • между морето и небето
Здравейте,момичета не успях да се стърпя след красивата усмивка на Мира към Яман и създадох едно клипче !

Peace Peace Peace

# 347
Иве, аз не с лошо, просто ги провокирам Оркунките да се издадат най - накрая. Mr. Green Ама те не поддават. Laughing

Аууу, Ча май не знае кое му е предно, кое му е задно с тия копчета. hahaha

# 348
  • между морето и небето
Явно копчетата трябва да са отляво  Naughty и някой не се огледал в огледалото  Grinning

# 349
  • Варненска клюкарка
Белл,  Hug влизам с плахи стъпки, защото нямам намерение да пиша и в тази тема. Просто исках да ориентирам Хриси.

А Ча най го харесвам в 62-ри епизод.  Crazy  Heart Eyes

Как забравих- и там много ми хареса Heart Eyes Абе хубавото си е хубаво, просто в моите очи най-добре изглеждаше в описаното време Peace

А сега както каза Киарчето и като грозен и развлечен, пак е хубав Laughing

# 350
Зори,внимавай как му обличаш блузите на Ча  Peace пак не си забелязала,че е наопаки  Mr. Green

# 351
Иве, аз не с лошо, просто ги провокирам Оркунките да се издадат най - накрая. Mr. Green Ама те не поддават. Laughing

Аууу, Ча май не знае кое му е предно, кое му е задно с тия копчета. hahaha

Недей така,  Naughty че те сега си траят,   Mr. Green но скоро може и аз да имам дертовете на Киарчето....  Joy Joy Joy

# 352
# 353
Зори,внимавай как му обличаш блузите на Ча  Peace пак не си забелязала,че е наопаки  Mr. Green

То в бързината такова... а и много кратки тия почивки по време на сета да му се не знае.... Confused и то... такова... вие пък сте много наблюдателни. Thinking Mr. Green

Айде и Чепика ще се окаже българин, сигурно е вярно. Peace

# 354

А сега както каза Киарчето и като грозен и развлечен, пак е хубав Laughing

smile3521

Илде,   love001 къде се изгуби? Не го ли следиш сериала, нещо напоследък изобщо не съм те засичала?  Weary

Още по времето на АФК, когато се разбра, че Чаатай има българска жилка се говореше, че и Ръза (забравих му истинското име) също е син на български турци. Но до колко е вярно, не знам.  Peace

# 355
Метин Чекмез  Mr. Green

# 356
  • Варненска клюкарка

То в бързината такова... а и много кратки тия почивки по време на сета да му се не знае.... Confused и то... такова... вие пък сте много наблюдателни. Thinking Mr. Green

Айде и Чепика ще се окаже българин, сигурно е вярно. Peace

Вярно,  и аз съм чела че е син на българин, даже бил взел някаква награда от името на баща си поднесена му от общността на изселниците или нещо си там newsm78

Пък за блузката- случват се такива неща в бързината hahaha Като се сетя Ферка  като бяха в хижата в 46 или 47 серия като игра 5-6 минути със разминато закопчаване на копчетата на палтото и единия му край висеше hahaha

# 357
  • близо до брега на морето
Здравейте и от мен! Вие сте моята гордост-много сте наблюдателни-нищо не ви убягва.   bouquetБлагодаря на всички, които превеждат - защото в къщи ме ядосват-ако съм продължавала да гледам повторенията на турски, в най скоро време щяла съм да им превеждам новините.И багажа ми стягат-да съм отивала в моя любим град при ашкъмчо Joy Joy

# 358

Като се сетя Ферка  като бяха в хижата в 46 или 47 серия като игра 5-6 минути със разминато закопчаване на копчетата на палтото и единия му край висеше hahaha
Това как съм го изпуснала, бре.... сигурно само в Емира съм гледала по време на тез сцени.  Joy

А баш Mr. Green

# 359
  • в подножието на планината
Киарче,  love001 следя сериала, не съм се отказала, въпреки че Серка ми е много трудна за гледане, ама заради нея не мога да се лиша от удоволствието да се насладя на прекрасната игра на Баръш, Ча, Мине и Танер... Peace

Общи условия

Активация на акаунт