"Прилив и отлив" -Най-жестоките лъжи често се шепнат.- AFK FOREVER-198.14

• 31 600
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
Сега, като е отслабнал Ча толкова много и ми правят впечатление очите му, че станаха някак си по-големи, и изпъкват на фона на изпитото му лице.
Не го знам Танер какъв е бил преди да отслабне със седем килограма, но на мен ми прилича на тийн и гласът му е като на тинейджър, а самият той не е, докато на Чаатай гласът му го издава, че не е дечко, някак си е станал по-плътен като че ли. newsm78

# 316
  • Варненска клюкарка

Честно ви казвам, момичета, този Чаатай и като е грозен пак е красив. Гледайте каква му е смачкана, косата, прилича все едно не се е къпал от 3 седмици, обаче като му видиш очичките иииии  Heart Eyes[/b]

Киарчеее Joy Joy Joy
какво противоречие за красотата и грозотата, ама си е вярно Laughing
Срам- несрам, си признавам,  че при мен основната причина да гледам сериала е Ча Crazy Дразня му се на изхърбената и запусната визия ама пак го гледам...Но както и вчера казах, имам чувството, че ще има скок във времето- не случайно и Ча и Танер са свалили значително тегло... Предполагам в някакъв момент ще започнат заедно да качват, за да не се изгуби баланса във визията им.  Ще започнат да изглеждат порастнали и  възмъжали...така си мисля Rolling Eyes

# 317
Дали, ще имаме трейлър днес, newsm78 както ни изненадаха миналата Неделя?!

# 318
  • Варненска клюкарка
На мен пък Танер ми изглежда като 25-26 годишен, но силно измършавял мъж. Затова казвам, че  са ми  малко насилени нещата с това слабеене- та те и двамата (а не само Ча) имат гладен и измъчен вид Peace
Навремето в АФК Юсуф/Корай, макар че имаше доста голяма разлика в годините с Чаатай, си изглеждаше на една възраст с него Peace

# 319
Той Ча се оказа най-мъничък от всички момчета в ПО. Голямо бебе  ylinfant  Mr. Green
Дори Танер е по-голям от Ча, а изглежда по-малък  Peace
Ча си е сладур  Heart Eyes

# 320
Сафари е Меги, голямо е сладурче.
Така и не разбрах мъжко ли е женско ли е...., защото според руския превод е в м.р., а според английския забелязах, че се обръщат към него в ж.р....а де Сафарка ли е, или Сафарчо?!? Joy
П.П. Нямам проблем в момента с Викито но това не ме успокоява, защото тръгнали ли са веднъж да го блокирват все така, ще е-блокирване, отблокирване докато в един момент всичко приключи както с АФК. Нямам вяра на Викито щом стане въпрос за наш сериал, който следим.
newsm10

# 321
Ама аз какво ще правя не знам!? Започвам да замислям план за масово изтребление, нещо като Джансу с отровата за мишки.  Mr. Green[/b]

Киарче и твоята не е лесна  Hug  Laughing

Благодаря за новата тема!Тинче  Hug

# 322
  • в очите на дъщеря си
Здравейте  Hug Hug Hug

Меги,  bouquet

Субтитрите на 7 епизод са отключени и може да се работи по тях. Peace

# 323
Тинче,леля Hug

# 324

Не знам какво не ви харесва в Ча.  newsm78 Но всъщност различните очи виждат различно.  Peace На мен не ми изглежда нито хърбав, нито измъчен, а още по-малко пък грозен  Rolling Eyes Напротив, мисля, че е едно много добре изглеждащо младо момче, хубаво и талантливо. С голямо удоволствие го гледам във всяка една сцена на ПО.

# 325
Според мен много добре изглежда за ролята си която пресъздава в момента и внушението, което трябва да създаде в зрителите, а именно на бедно и измъчено от живота момче.
Единствено смятам, че няма да е зле да му скъсят малко бретона, защото наистина поизбоя и не би било зле ако наддаде някое килце.

# 326
Сега, като е отслабнал Ча толкова много и ми правят впечатление очите му, че станаха някак си по-големи, и изпъкват на фона на изпитото му лице.
Не го знам Танер какъв е бил преди да отслабне със седем килограма, но на мен ми прилича на тийн и гласът му е като на тинейджър, а самият той не е, докато на Чаатай гласът му го издава, че не е дечко, някак си е станал по-плътен като че ли. newsm78

Много красиви очи има,в АФК по едно време лицето му беше като подпухнало,но пак си беше красив  Heart Eyes Има странен цвят на очите,като жълти са,много хубави.Аз като му видя устните и направо ми иде да целуна екрана.Толкова е красив,че все едно скулптор го е създал.Много искам да видя негови снимки като е бил бебе  newsm51 Heart Eyes  А между другото,доста голяма част от актьорите са били на протестите,когато имаше,защото имат снимки в Инстаграм от тогава-Танер има,Хазал също,Джейда и Гизем също.
Вчера гледах 1 епизод на ПО,Мира е толкова различна,няма я тъжната и физиономия,постоянно се усмихва и е весела,много е различна,сякаш има деградация в образа и,може би не сме прави толкова да я критикуваме,а просто сценарият е такъв,ще видим по-нататък как ще е  Simple Smile

# 327

Не знам какво не ви харесва в Ча.  newsm78 Но всъщност различните очи виждат различно.  Peace На мен не ми изглежда нито хърбав, нито измъчен, а още по-малко пък грозен  Rolling Eyes Напротив, мисля, че е едно много добре изглеждащо младо момче, хубаво и талантливо. С голямо удоволствие го гледам във всяка една сцена на ПО.
И аз съм на това мнение  Peace

# 328
Макар и малко късничко се записвам за темата   bouquet

# 329
[Много красиви очи има,в АФК по едно време лицето му беше като подпухнало,но пак си беше красив  Heart Eyes Има странен цвят на очите,като жълти са,много хубави.Аз като му видя устните и направо ми иде да целуна екрана.Толкова е красив,че все едно скулптор го е създал.
newsm10 Страхотни очи. Аз не мога да определя цвета им. На моменти ми изглеждат кафяви, на моменти зелени, а понякога дори тъмносини. А погледът му е толкова изразителен, няма нужда от думи. И сега както е отслабнал, лицето му е наистина като изваяно.

Общи условия

Активация на акаунт