Не го знам Танер какъв е бил преди да отслабне със седем килограма, но на мен ми прилича на тийн и гласът му е като на тинейджър, а самият той не е, докато на Чаатай гласът му го издава, че не е дечко, някак си е станал по-плътен като че ли.

Много красиви очи има,в АФК по едно време лицето му беше като подпухнало,но пак си беше красив
Има странен цвят на очите,като жълти са,много хубави.Аз като му видя устните и направо ми иде да целуна екрана.Толкова е красив,че все едно скулптор го е създал.Много искам да видя негови снимки като е бил бебе
А между другото,доста голяма част от актьорите са били на протестите,когато имаше,защото имат снимки в Инстаграм от тогава-Танер има,Хазал също,Джейда и Гизем също.Вчера гледах 1 епизод на ПО,Мира е толкова различна,няма я тъжната и физиономия,постоянно се усмихва и е весела,много е различна,сякаш има деградация в образа и,може би не сме прави толкова да я критикуваме,а просто сценарият е такъв,ще видим по-нататък как ще е

Намъквам се само за да внеса малко уточнения.

* Очите на Ча са лешников цвят. Има няколко снимки, на които се виждат добре. На почти всички останали са променени от светлина и отражения, т.е. изглеждат ту тъмни, ту зеленеят и т.н.

* Хазал не участва в летните протести в Турция, защото замина за Щатите 3 дена преди те да почнат. Няма как да има нейни снимки от тези протести. За сметка на това предното лято има снимки в игрален филм, дето го раздава някаква активистка в работнически протести. От този филм има доста снимки и човек може спокойно да се обърка, че са риъл лайф, защото участва и Ръза Коджаоолу, пък той си е в първата линия на повечето истински протести.

* Бебешки снимки на Ча има малко, но за сметка на това са широко разпространени в интернет. Мяркат се и по доста клипчета в тубата.

Та, Хриси, ако не можеш да си ги намериш сама, свирни ми на лични!
Страхотни очи. Аз не мога да определя цвета им. На моменти ми изглеждат кафяви, на моменти зелени, а понякога дори тъмносини. А погледът му е толкова изразителен, няма нужда от думи. И сега както е отслабнал, лицето му е наистина като изваяно.
...
Добре осведомена както винаги