"Прилив и отлив" -Най-жестоките лъжи често се шепнат.- AFK FOREVER-198.14

• 31 600
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
В петък ще учим стъпките, да знаете аз ще се хвана до Ча, че в Диамантите, ако танцуваме подобни неща да съм наясно. Mr. Green

Наде, аз нарочно за да не го гледате много много. Mr. Green Затова ви и блокирах епизодите, че само на тези сцени налитахте, ей не мога да го увардя. hahaha

# 466

# 467
# 468
# 469
Оооо, Зори и гол, и облечен, и с грозничък перчем, и прехапващ устни пак, ще ти го отмъкнат. Joy
Ти добре, ще се хванеш в Петък до него ми Мирка, ще ти го отстъпи ли, че гледам настъпва яко към Яман.
Навремето си беше само твой, а сега е всеобщ, обърках му края на коя от Вас по-напред е. Laughing

# 470
Зори, направо ти се чудя като мина толкова пъти голото гръбче на ашкъмчето ти, сега и играджия го раздава Laughing как така не си си сменила още подписа ми си развяваш до ден днешен перчемчето му.
Ани, в Перла Инджи и Мехмет не го ли играха пак на някаква сватба, че някакъв такъв смътен спомен имам?! newsm78

Май нещо такова беше. Когато Инджи загуби бебето и си отиде на село и Мехмед я намери не знам как се озоваха на онова тържество. Танца ми прилича на оня, но не знам дали е същия.  Thinking Някои моменти от Перла си ги спомням много ясно, а някои изобщо не помня  Grinning

# 471

# 472
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох,ама много ми е смешен,като се опитва да танцува  Joy Joy Joy
А с колелото как му се развява перчамчето,само му липсва чантата с писмата да заметне  hahaha hahaha

# 473
Жани,благодаря.Страхотна си.  bouquet
А аз дали съм страхотна? newsm78 Laughing
Кенан,няма ли да са появи най-после?Или приключи участието му? newsm78

# 474
Ох,ама много ми е смешен,като се опитва да танцува  Joy Joy Joy

не го може и това си е  Mr. Green Mr. Green пее, свири, рисува, но в танците не го бива  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 475
Меги, много си красива, още повече от преди.
Жани има отличен вкус, който явно ти е допаднал.
По последна мода си облечена отвсякъде. Heart Eyes
Ирка, ти още малко, ще го оприличиш на пощальона на Гала от предаването Имаш Поща. Joy

# 476
Маме, супер сиииии! Hug Трябва батко Кенанчо да те види. Party

Ей, не бързайте да казвате, че Ча не може да танцува, изчакайте серията в петък да видите вие на какво се казва танцувален талант. Кой му гледа стъпките при тази заслепяваща усмивка. Grinning

# 477
Маме, супер сиииии! Hug Трябва батко Кенанчо да те види. Party

Ей, не бързайте да казвате, че Ча не може да танцува, изчакайте серията в петък да видите вие на какво се казва танцувален талант. Кой му гледа стъпките при тази заслепяваща усмивка. Grinning
Ааааа, аз нищо не съм казала, пас съм, само гледкам и слушкам.
Меги не мисля, че му е приключило участието.
Тепърва Оркун, ще отмъщава на Яман в комбина с Хасан и Кенан аби, ще му е нужен.
Между другото не знаех но разбрах, че Селим се води настойник на Яман, изненадах се.
Ивче, може и да си права, от първата им среща, ще попаднат на тази сватба без да са го планирали.

# 478
  • У Диспансера ...♥♥♥
Като един Пеьо е верно ,ми с това колело на такъв ми заприлича,те в Америка,нали от рано това им е първата работа ,вестници да хвърлят из дворовете с такива колела  hahaha hahaha

# 479
Меги, много си красива, още повече от преди.
Жани има отличен вкус, който явно ти е допаднал.
По последна мода си облечена отвсякъде. Heart Eyes
Ирка, ти още малко, ще го оприличиш на пощальона на Гала от предаването Имаш Поща. Joy
 bouquet Grinning

Общи условия

Активация на акаунт