"Прилив и отлив" -Най-жестоките лъжи често се шепнат.- AFK FOREVER-198.14

• 31 600
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Като един Пеьо е верно ,ми с това колело на такъв ми заприлича,те в Америка,нали от рано това им е първата работа ,вестници да хвърлят из дворовете с такива колела  hahaha hahaha
Вярно бееее, smile3555 Пейо се казваше, добре, че ми го припомни.
Като го видях на това малко колело, веднага го асоциирах с Ча на сета на АФК-26 епизод на острова с едно колелце, имаше и видео.

# 481
Сис, май това е по-време на ученическия му период  Laughing

Скрит текст:

# 482
Зори,маме Hugда имаше отде да ме види абито,ама не. Simple SmileКарай.Нали,вие ме виждате.
Пощальона от "Имаш поща"на Гала-оф наде отде ти идват наум hahaha

# 483
Зори,маме Hugда имаше отде да ме види абито,ама не. Simple SmileКарай.Нали,вие ме виждате.
Пощальона от "Имаш поща"на Гала-оф наде отде ти идват наум hahaha
Ми Ирка като спомена, че само чантата му липсва с писмата и се сетих за Пейо.

# 484
Сис, май това е по-време на ученическия му период  Laughing

Скрит текст:
Сис,да къв ми е сладур  Heart Eyes

# 485
Маме, ти го поръчквай в Т. Laughing

Охооо как ще свърши участието му - невъзможно. Трябва да излезе да сплаши Гирайката и бившата му, Хасанчо, Оркунчо - трябва да защити своето джудже както се обърна веднъж към Яман. Simple Smile Има много да показва, включително й гръбче. Няма само Ча да се съблича я . Laughing

# 486
Дано утре да ни пуснат и втори трейлър.

# 487
Момичета, само да вмъкна едно уточнение: втората изселническа вълна на български турци не е през 1986год., а през лятото на 1989г. Тя е резултат от насилственото прекръстване на българските турци през 1984-1985г. и провокативното обръщение на тогавашния ни глава Тодор Живков към Турция да отвори границите си за желаещите да се изселят български граждани. Въпросното телевизионно обръщение е с дата 29 май 1989г. На 3 юни 1989г. Турция отваря границата си и това довежда до мащабна миграционна вълна през лятото на 1989г., наречена от комунистическата власт "просто една екскурзия".

# 488
Маме, ти го поръчквай в Т. Laughing

Охооо как ще свърши участието му - невъзможно. Трябва да излезе да сплаши Гирайката и бившата му, Хасанчо, Оркунчо - трябва да защити своето джудже както се обърна веднъж към Яман. Simple Smile Има много да показва, включително й гръбче. Няма само Ча да се съблича я . Laughing
Ще измисля нещо WinkА ти нидей ма подкокоросва с тея голи гръбчета,че ми става горещо Embarassed Laughing

# 489
Маминко,имаш ли туйтър  newsm78

# 490
нямам,маминко,тц

# 491
Момичета, само да вмъкна едно уточнение: втората изселническа вълна на български турци не е през 1986год., а през лятото на 1989г. Тя е резултат от насилственото прекръстване на българските турци през 1984-1985г. и провокативното обръщение на тогавашния ни глава Тодор Живков към Турция да отвори границите си за желаещите да се изселят български граждани. Въпросното телевизионно обръщение е с дата 29 май 1989г. На 3 юни 1989г. Турция отваря границата си и това довежда до мащабна миграционна вълна през лятото на 1989г., наречена от комунистическата власт "просто една екскурзия".

bouquetблагодаря за уточнението.

# 492
  • в очите на дъщеря си
Здравейте  Hug Hug Hug

Как сте мацки?

Фрагманчето много ми допадна. Peace

Превод на фрагмана :

Б- Какво ще се случи сега?
М- Кое ще се случи с кое?
Б- Сега като вече окончателно се раздели с Оркун ще се случи ли нещо м/у вас? (с Яман)
Мамо , сестра ми си намери утеха и да ти кажа като я гледам изобщо не ми изглежда тъжна за Оркун.
О- Тя не отговаря на обажданията , на СМС-ите , на мейлите ми. На практика дори на улицата няма да излезе само и само да не срещне с мен. Нз какво да правя.
С- Оркун , ти не си го направи по лесно.
М- Най накрая се отървах от оковите си, олекна ми. Вече мога съвсем спокойно да кажа какво чувствам.

# 493
нямам,маминко,тц

Миме, трябва да я убедим да си направи нали Party

# 494
За първи път Мира е истински щастлива и се чувства свободна, а с Оркун беше все тъжна и не ми приличаше на влюбено младо момиче. Не, че той ми приличаше на влюбен, по-скоро беше навик да са заедно.

Общи условия

Активация на акаунт