"Прилив и отлив" -Най-жестоките лъжи често се шепнат.- AFK FOREVER-198.14

• 30 975
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
Благодаря Ви момичета. Hug
Още снимки на Серенай от Nişantaşı с компания и с листи в ръце.

# 691
  • близо до брега на морето

Ali Aksöz

C : Знам, тясно , но може ли да си кажете на нашите читатели ?

A: Всеки, който съвпадна с мен всичко, което смятат за важна , като монтаж, telmaşa , неадекватни неща hazzetmeyen , това, което винаги е интересно , аз винаги ще в търсене на новото. Пиша от ранна възраст , взе техните списания , техните уеб инсталирани организации , това са спомени , и аз написах ъгловите писания I, hikâyelerimle спечелени награди. BSNL и прекарва детството си в Одрин в природата , е израснал в sıyırıklar лактите. Университета Билги , медии комуникационни системи четене, но ударих на пътя и започна да се скита по света.

A: Ако не са били забранени за живот след колежа продължи изучаването бизнес?

A: Както и други.

Истанбул ми се обади , аз го направих магистърска степен по социална антропология време. След това се мести в Ню Йорк и има близки до две години , както и New York Film Academy и писане приключения Тичах сценария от обучение. Върнах се в Истанбул , за да си докторат и докторска степен по кино и телевизия в Университета на тезата част Бейкент планира да направи филм в краткосрочен или средносрочен количества.

A: Бихте ли ни казали малко на семейството ви?

A: Разбира се , лекарят , единствено дете на родителите си. Виж баща ми , майка ми лекар кожата. Не са много близки и приятелски отношения между мен и моето семейство , празници често идва заедно и да се забавляват , помощ и подкрепа, на всеки етап от живота ми, аз съм станал .

Освен това, на 11 години , се мести в Ню Йорк с мен , дори , на сиамски котки на име Mojo там. Семейството , размерът на най-малкия член на .

C : Кои са нещата, които се вдъхновявате?

A: , Intelligence творчество, красиви неща , те ме вдъхновяват ... красива книга, добър отговор , една красива жена. Един от заставане срещу наред, отрича нормите и очакванията на нещата е свършено, оригиналните идеи, плътно прилепнали , хармонични истории . И след като аз имам вдъхновение намерени опашка отнема вода от своята , вие със сигурност ще го превърне в нещо .

C : Ами, това, което ще бъде щастлив ?

A: Аз ще бъда щастлив с прости неща . Един слънчев ден , една хубава книга и гъст , прясно кафе , спорт, приятели , хубава бира е забавен разговор по текущата си на път , за да опита нови неща , да намеря нови градове .

C : Следите ли мода? Какъв е вашият стил на обличане ?

A : Обичам превръзка , класика и спорт. Organizmayım независим начин. Като цяло, тениска и дънки , боти или спортни обувки , под един предпочитате. През есента и зимата дълги палта , кожени якета , или седнало на кръста , облечен с тесни сака спортни . Като цяло, това носи и да обичам тези, които аз , прилагани в краищата не може да се каже, да живеят , или в краищата , но аз наричам себе си уникален стил , и че по този начин винаги носете дрехи.

C : Aktörlükten говорим?

A: Да поговорим за , разбира се. Актьори бях настоятелен , за първи път идеята за сериала предложи да ми играят много неприятно , когато имах за разпознаване на лица . Открих, че това е един от акцент Anonimitesine тревожна идея, но с течение на времето подгряване на идеята . Bunda , всички предложения, получени в последно време най-висококачествени строителни компании , най-добрите писатели или директори са били ефективни . Бях много лека заяждам , но често тъчаха щастлива случайност няма.

C : Значи мислиш, да направи кариера в тази област ...

A: Докато събития напредна и качеството на самолета искам , защо не ?

A: Актьори детска мечта беше?

A: Израснах като разказвач на истории от най-ранна възраст . Карате у дома с приятели, фентъзи и филми на ужасите, можем да отидем , след това играх в продължение на толкова много години, и се преместих FRP . Е, харизматичен , мършав , но се бори да стане магьосник или имат мрачно бъдеще , когато се прави ролята на наемник , е по-лесно от останалите роли.

Бях в колежа , а след киното и телевизията , имам последва серия , режисьори, актьори и писатели са писали статии за . Срещнах една част от вечерта , както аз живея в Ню Йорк. Имаха възможност да слушат своите идеи за визуални изкуства .

A: Вие сте част от Tides серия , започнах няколко седмици , въпреки че най- гледания и е един от проектите , който се свързва младите хора на екрана. Tides преживяване за вас , как можете да ни кажете ?

A: перфекционист като мен , човек , който ще вълнува дори обаянието на работа. Всеки слой на компетентните работни хора, дори от създателите на оригинала, а работата, която е оценена. Всички работят с ентусиазъм и двамата професионални, както и приятелски настроени хора .

The O.C. Гледах преди години , ми изпрати diziydi , спомени от младостта си в такъв прекрасен чувство да бъде част от бъдещето.

C : Е, как вървят нещата с водещ - мъж Çağatay Ulusoy и Serenay Sari ?

A: Serenay и за съжаление не се получи шанс да играе заедно все пак, да ме редките пъти сме се обединили , красива , мила и изключително естествено предизвиква идеята за едно момиче . Налице е добро приятелство с Хари нас , той е изключително професионален , остроумни и талантливи , че един от нас в нашето приятелство , основано на обратна връзка от страна на публиката отразени в масив е естествено като брат и сестра отношения .

За съжаление, до този момент , красивите вили , красиви момичета, и аз трябваше да се играе доста по-далеч от страните.

C : Какво търсиш противоположния пол ?

A: същества , перфекционист , когато става въпрос за себе си и хората , с които бях . Той е умен , силни , красиви и привлекателни жени, цели , които идват при мен. Той учи , визия и цели , които ще избягат биете , спортувате , непушач , дим трябва да бъде този, който е готов да си тръгне.

Както можете да видите Искам да много малко. Здравейте,това е интервюто с Али(кенан;преведох го с гугъл преводача-надявам се да се разбере ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ТЕЗИ КОИТО ПРАЗНУВАТ И ОТ МЕН  bouquet

# 692
с гугъл пълна боза е превода  Rolling Eyes

# 693
Здравейте!  Hug

Честито и от мен на рожденниците!   newsm59  Да са живи и здрави!

И аз гласувах, но само за Ча   Crazy  и Medcezir.... Peace

Приятен следобед!
Hug

# 694
  • близо до брега на морето
с гугъл пълна боза е превода  Rolling Eyes
SORY -не владея турски,даже и като САФАРИ Joy Joy Joy

# 695
  • Под Сините камъни
Нов ли е този фрагман
http://www.startv.com.tr/dizi/medcezir/fragmanlar/sayfa/1/medcezir-9-bolum-fragmani

# 696
Нов ли е този фрагман
http://www.startv.com.tr/dizi/medcezir/fragmanlar/sayfa/1/medcezir-9-bolum-fragmani

Тц.  Peace

# 697
Да се пофаля Батко Кенан сподели клипчето ми във страницата си в ФБ  Mr. Green

# 698

Иха, то е супер! Браво Миленче!  smile3501 newsm10

# 699

Браво !  newsm10   smile3501

# 700
Лудетина, Ивве, благодаря Ви. Hug Hug

# 701
Наде, честит рожден ден на твоя приятел ! Пожелавам Ви много здраве, щастие, късмет и много положителни емоции !   bouquet

# 702
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Честит рожден ден, на Тони, на майка й и на съпруга на Надето!!! Здраве, късмет и любов!     love001    

Анкетата е манипулирана, момичета  Rolling Eyes. Аз онзи ден като гласувах водеше Хазал и то с доста голяма преднина. Гъркините са забелязали, че така както е водела Хазал, в един момент за около 1 минута гласовете за Серенай са се качили с хиляда Shocked. Като се има предвид, че анкетата не позволява повторно гласуване е много странно. По този повод довечера в 18,30 организират някакъв туит за Хазал, но не разбрах какъв е хаштагът newsm78. Аз нямам туитър, но който иска да участва може да си намери необходимата информация. Peace

Релаксче, честито за клипчето и батко Кенан!      bouquet     

# 703
Да се пофаля Батко Кенан сподели клипчето ми във страницата си в ФБ  Mr. Green

Суперрр, много се радвам! Party

Някой може ли да преведе това? Rolling Eyes

Çağatay , Setten Dolayı Twıttıra Giremiyor size Bir Sürprizi Olur Belki

# 704
Зори, с транслатора нищо смислено не разбрах-някаква изненада, но не може да се влезне.... #Crazy къде обаче и какво е това не ми е ясно!?!
Профи,  HugТони Hug(семейна съм с дете), благодаря Ви.
Направо е смешно за мен Серенай да е смятана за най-добра актриса. Покрай успеха на ПО и тя намазва, иначе аз гласувах за Хазал, защото я харесвам и като излъчване, и като актриса, и ме докосна с игра от това, което гледах с нея а именно АФК, и отчасти ЗП, особено към края в болницата със застиналите й мъртвешки очи, беше страхотна в тази сцена, а сега, и като Азра е прелестна.
Ето го  хаштага, за тези, които, ще се включат.

Последна редакция: ср, 13 ное 2013, 14:00 от Neidjal

Общи условия

Активация на акаунт