"Прилив и отлив" -Най-жестоките лъжи често се шепнат.- AFK FOREVER-198.14

• 30 978
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
Наде и аз нищо не схванах с Гугълчо. Пробвах и дума по дума и стигнах до извода, че може би не влиза в туитър, защото ни готви изненада. Ама дали е това... Mr. Green Да кажем, че е това и ще чакаме, за да разберем истината.  Mr. Green

# 706
Наде и аз нищо не схванах с Гугълчо. Пробвах и дума по дума и стигнах до извода, че може би не влиза в туитър, защото ни готви изненада. Ама дали е това... Mr. Green Да кажем, че е това и ще чакаме, за да разберем истината.  Mr. Green

Щом е така, чакаме..... Whistling  Mr. Green

# 707
Да се пофаля Батко Кенан сподели клипчето ми във страницата си в ФБ  Mr. Green

Суперрр, много се радвам! Party

Някой може ли да преведе това? Rolling Eyes

Çağatay , Setten Dolayı Twıttıra Giremiyor size Bir Sürprizi Olur Belki

Това някой на Ча ли го е написал? Ако е така аз си го превеждам:
Чаатай, покрай сета не влизате в туитър може би има изненада за вас.

# 708
Наде и аз нищо не схванах с Гугълчо. Пробвах и дума по дума и стигнах до извода, че може би не влиза в туитър, защото ни готви изненада. Ама дали е това... Mr. Green Да кажем, че е това и ще чакаме, за да разберем истината.  Mr. Green
Охххх, неговите изненади са ми ясни като бял ден, демек едно голямо нищо и само чакането му е цаката, само, че без мен. От никого нищо не очаквам, че техните сюрпризи, бомби и тем подобни досега бяха все въздух под налягане, и сега не очаквам да е нещо по-различно. Rolling Eyes

# 709
  • София
И аз гласувах за Ча и Хазал  Peace

Наде, честит празник   bouquet

# 710
Охххх, неговите изненади са ми ясни, като бял ден, демек едно голямо нищо и само чакането му е цаката, само, че без мен. от никого нищо не чакам, че техните сюрпризи, бомби и тем подобни досега бяха все въздух под налягане. Rolling Eyes

Ако го е писал той може би наистина се превежда, че готви изненада. А ако е писано за него според мен е както съм го написала по-горе. Понякога изречения от 5 думи не мога да ги разбера, а понякога по-дълги неща са ми ясни.  Rolling Eyes

# 711
Наде и аз нищо не схванах с Гугълчо. Пробвах и дума по дума и стигнах до извода, че може би не влиза в туитър, защото ни готви изненада. Ама дали е това... Mr. Green Да кажем, че е това и ще чакаме, за да разберем истината.  Mr. Green
Охххх, неговите изненади са ми ясни като бял ден, демек едно голямо нищо и само чакането му е цаката, само, че без мен. От никого нищо не очаквам, че техните сюрпризи, бомби и тем подобни досега бяха все въздух под налягане, и сега не очаквам да е нещо по-различно. Rolling Eyes

Hug

Joy Joy Joy Joy

# 712
Майка му го е писала, ако това изобщо е нейният профил. newsm78  Случайно го мернах от един фенски профил.

# 713
  • в очите на дъщеря си

# 714
  • близо до брега на морето
Майка му го е писала, ако това изобщо е нейният профил. newsm78  Случайно го мернах от един фенски профил.
Те всички пишат, а този който чакаме да се включи-няма и намерение май.Ето Кенанчо постоянно се отразява, но и отделя време на тези които са го уважили като Миленка например. Вече и аз не очаквам нищо.оф...то пък да са толкова много заети-е Серката мяташе ботуши по Нишантъшъ.между другото и аз съм гласувала за Хазал..Чаатай и MedCezir

# 715

Едва ли е истински профила на майка му.  newsm78, но ако има наистина изненада ще е интересно  Joy

Едно клипче от Пътят на Емир  Wink

http://www.videoclip.bg/watch/254429

# 716
Къде е тази анкета,където гласувате?  newsm78

# 717
# 718
# 719
Да се пофаля Батко Кенан сподели клипчето ми във страницата си в ФБ  Mr. Green

Кой батко Кенан, бре? newsm66 Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт