"Прилив и отлив" -Най-жестоките лъжи често се шепнат.- AFK FOREVER-198.14

• 30 972
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
  • Банкя
Eй, преводачките къде се мотаете ,та не сте на тръстиката?Хайде привършвайте.Ако нямате време кажете да го довършваме този 7-ми епизод.

# 721
Да се пофаля Батко Кенан сподели клипчето ми във страницата си в ФБ  Mr. Green

Кой батко Кенан, бре? newsm66 Mr. Green

А систърче прибирай бухалката, батко Кенан ни е всеобщ любимец. Mr. Green

Батко Кенан( истинското му име е Ali Aksoz) е брата на Ча в сериала. Отговаря ни в туитър, харесва, ретуитва - подлудихме го. hahaha Готвим го за мамчето ни Меги. Grinning От батко да ни става татко. hahaha

# 722
  • Пловдив
Тони, честит РД на теб и майка ти! Много здраве ви пожелавам, другото само си идва!  Hug

relax-че, Фърлил ти е Око май Кенан аби.... Mr. Green   Rolling Eyes
Браво на него че уважава феновете си!  Hug

Много е тъпа тази забрава в youtube за сериите на ПО! Възмутена съм! #2gunfire

Моля някой да ми каже
Скрит текст:
Качена ли е някъде преведаната 6-та серия /не за сваляне като торент/?!...Не съм срещнала пост в темата или пък съм го пропуснала.

# 723
Тони, честит РД на теб и майка ти! Много здраве ви пожелавам, другото само си идва!  Hug

relax-че, Фърлил ти е Око май Кенан аби.... Mr. Green   Rolling Eyes
Браво на него че уважава феновете си!  Hug

Много е тъпа тази забрава в youtube за сериите на ПО! Възмутена съм! #2gunfire

Моля някой да ми каже
Скрит текст:
Качена ли е някъде преведаната 6-та серия /не за сваляне като торент/?!...Не съм срещнала пост в темата или пък съм го пропуснала.
стели http://asi-bg.net/details.php?id=9965

# 724
Medcezir 9 Bölüm Fragman 2

# 725

Дано новото ми клипче ви хареса , приятна вечер на всички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 726

Дано новото ми клипче ви хареса , приятна вечер на всички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

bouquet  bouquet  bouquet

# 727

Батко Кенан( истинското му име е Ali Aksoz) е брата на Ча в сериала. Отговаря ни в туитър, харесва, ретуитва - подлудихме го. hahaha Готвим го за мамчето ни Меги. Grinning От батко да ни става татко. hahaha

Ааааа, систър, аз за един друг си помислих.  Peace Този не го знам и направо забравете за бухалката.  Peace Hug Щях и да се извиня, ако не бях прочела допълнението... избрали сте мъж за мама, без да сте се допитали за кака? Shocked  Това вече не мога да го простя... Mr. Green

# 728

Ааааа, систър, аз за един друг си помислих.  Peace Този не го знам и направо забравете за бухалката.  Peace Hug Щях и да се извиня, ако не бях прочела допълнението... избрали сте мъж за мама, без да сте се допитали за кака? Shocked  Това вече не мога да го простя... Mr. Green
тя маминка сама си го избра  Peace даже се и преоблече с него  Flutter

# 729

тя маминка сама си го избра  Peace даже се и преоблече с него  Flutter

Ще я видя аз тЪз работа. Grinning

# 730
Систърче, изборът си е на мамчето. Ние трябва просто да го приемем. Mr. Green

Ти какво мислиш? Grinning

# 731
  • София
Охо, дойде моментът на въртележката с първата целувка  Peace

# 732
Систърче, е, добреее...  Rolling Eyes става за татко...  Grinning  Wink пък и щом мама го е избрала. Whistling

# 733
# 734
  • близо до брега на морето
мале.чок татлъ ашкъм Joy

Общи условия

Активация на акаунт