Добре дошли в ЛЮЛИН! Тема 26

• 80 043
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Точно така, ще проверя работното време и ще отидем да подадем молби  Simple Smile

# 631
# 632
Точно така, ще проверя работното време и ще отидем да подадем молби  Simple Smile
Фрози, няма нужда от молби ако лекаря е от друго населено място. Отивай директно при избраното джипи и там ще попълните формуляри за записване.

# 633
Привет, аз съм ужасно нередовна в темата, но пък дано съм полезна Simple Smile

..... и уроци по китара за голямата - 9 г.

Моят син ходи на китара в НЧ "Искра" след тунела. Учителят му се казва Васил и живее в Люлин 4 Дава частни уроци. Ако те интересува, мога да попитам за подробности и цени. Доволни сме за 1 г нередовно свирене 9 в седмицата 3 по 30 мин, синът ми се справя добре по школата, която следва, вкл. с четенето на ноти.

Художествена гимнастика за деца имаше/ а мисля, че и още има/ в Спортен център Люлин - Сиконко, с/у Билата,  вкл. съботни занимания. Имам някакъв телефон там , дано е актуален 02/ 9251030

При нас няма шумни заведения, но си имаме маса пред входа и част от съседите от ранна пролет, до късна есен си се събират там.

Да не сме съседи. Имаме същия "социален" кът в Люлин 4.

Някой знае ли кога отварят Пени маркет в 5-а част?
Мой приятел работи в  Пени, от него се осведомих, че магазинът в Люлин 5 следва да отвори на 1 октомври.

# 634
  • София
Не, аз съм в 7-а част. Но доста блокове наоколо също си имат кътчета за седянки  Laughing Моят мъж е от Изток и още не може да преодолее, че съседите киснат долу и викат вечер и през нощта. Убеден е, че в Изток това не можело да се случи  hahaha

# 635
Някой знае ли кога отварят Пени маркет в 5-а част?
Мой приятел работи в  Пени, от него се осведомих, че магазинът в Люлин 5 следва да отвори на 1 октомври.

Оо, благодаря   bouquet

# 636
http://www.lulinsport.bg/cat_15.html
това е клубът по гимнастика в Люлин, треньорка там мисля е Петя Монева, която тренира националната състезателка Мария Матева, така че клубът е с добри, поне според мен, перспективи.

# 637
  • Beyond the stars
Момичета да ми препоръчате фризьор из Люлин, трябва ми за прическа за сватба -нищо сложно и претенциозно  Laughing

# 638
  • 1st floor
Вече разбра ли се какви магазини ще има в новия мол или все още е свръхсекретна тайна? Laughing Търсих сайт, но не открих...Що не си правят реклама тия хора, не знам. newsm78 Само една страничка във ФБ и то супер постна! Crossing Arms

# 639
  • Beyond the stars
Вече разбра ли се какви магазини ще има в новия мол или все още е свръхсекретна тайна? Laughing Търсих сайт, но не открих...Що не си правят реклама тия хора, не знам. newsm78 Само една страничка във ФБ и то супер постна! Crossing Arms

Съдейки по рекламите отвън Bill и H&M  Laughing Единственото инфо намирам в тази статия Top secret е работата  Sunglasses Ама остава една седмица тъй че.. поживьом увидим  Peace

# 640
Daihman и DM ще има също. Като в DM от 12-14.09 ще има 15% намаление на всички стоки.

# 641
тюх, аз така се надявах да има Карфур, за к'во ми е още една Била....
 Crossing Arms

# 642
  • София
Е Карфур нали ще има на околовръстното, за какво им е да правят два магазина в Люлин?

Иначе да, другия петък ще разберем на живо какво ще има  Simple Smile

# 643
Първоначално Карфур са били подписали договор, нос лед като се забави строежът на Мола, са се отказали.
И на мен ми се искаше да е Карфур.
Ще отида да го разгледам, но ще изчакам 2-3 дни след откриването да минат, а може и повече, че си представям бутаницата първия ден.

# 644
то за какво са й на София 148574 мола, ма тва е друг въпрос.  newsm78
Понеже ми се стори, че преди на фасадата на туй чудо имаше надпис на Карфур, а ся Била...

Общи условия

Активация на акаунт