Зима иде вече, да се обръща иска ЮНСКОто човече!

• 37 050
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • София
голям мъж вече! Simple Smile
вземи му от тези бебешките лъжички с дебели дръжки. момчетата така ги бях научила и малко след годинката изцяло сами се хранеха. сега и малката посяга, но много се цапа и ще изчакам.
Скрит текст:
такива

# 676
супер, мерси

# 677
Здравейте и от мен мами. Нова съм тук и до сега всичко, което изчетох беше доста интересно. Дано не ви досаждам, ако от време на време се включвам с някое друго въпросче. Simple Smile

# 678
Polina, добре дошла. Включвай се по-често.
Ivvangeline, да не си подстригвала Лъчо?
Тео заприлича на момиченце с тая дълга коса и понеже не знам дли не е рано за фризьор се опитах аз да го подстрижа. Ама той така си въртеше главата, че ме е срам да му махам шапката. Доста го окепазих. Някой водил ли си е вече детето на фризьор?

# 679
Polina,добре дошла мила..нали за това сме тука да си споделяме и помагаме:;

Ние само бритона му постригваме в къщи и то с 200 зора а косата му е доста гъста Grinning

Последна редакция: нд, 16 фев 2014, 00:01 от Dmi91

# 680
Добро утро мами!От няколко дни се каня да пиша обаче само се каня Simple Smile.Бяхме на консултация на 7 месеца - 9600 гр. 68 см.В това хубаво време сме по цял ден навън.Това е ат нас.Хубав и усмихнат ден.

# 681
Добро утро  Simple Smile stilqna браво на вас вие сте пухкави значи Grinning ние в вторник сме на консултация..ТОни нещо дупето се обринало много принципно го мажа с bepanthen и минава ама този път не и видях че имам мостра на mustela stelactiv ама нз дали си заслужава 22 лв ако обрива е само заради зъбчетата

# 682
Добро утро, мамчета!
Polina, добре дошла !   bouquet
И ние бяхме на консултация в петък и май сме он най-финните в темата -7350 г/ 70 см. Пази линия това момиченце, за разлика от майка си  Laughing
Момичета, има ли от вашите бебета някое, което още не може да стои право, хванато за опора. Моята госпожица си стъпва на крачетата само ако аз я държа под мишниците и то не много стабилно. Притеснително ми е някак, че с това нейното неядене и слабо наддаване може би изостава и в развитието  Confused

# 683
Bluelillie не се притеснявай малкия от скоро почна да прави опити да се изправя сам почти не може още да пази баланс и да се задържи изправен може би само за секунди Simple Smile

# 684
Добро утро, мамчета!
Polina, добре дошла !   bouquet
И ние бяхме на консултация в петък и май сме он най-финните в темата -7350 г/ 70 см. Пази линия това момиченце, за разлика от майка си  Laughing
Момичета, има ли от вашите бебета някое, което още не може да стои право, хванато за опора. Моята госпожица си стъпва на крачетата само ако аз я държа под мишниците и то не много стабилно. Притеснително ми е някак, че с това нейното неядене и слабо наддаване може би изостава и в развитието  Confused
Мила, моя хубостник едвам си седи на дупето, какво остава пък да стои право. Laughing Мноого сме далече от тази фаза ми се струва.
Ние сме към 7600г, 69 см. но определено си тачи най-много АМ отколкото пюретата

# 685
Bluelillie, не се притеснявай. И най-вече не сравнявай с други деца. Сама още повече ще се притесниш напразно. Аз например ще ти кажа, че Тео се изправя от седмия месец и дори се пуща и се опитва да ходи. Но пък баткото до 4-5 месец не можеше да хваща играчка, да не говорим да се хвани да си изправи и така и не запълзя. Направо проходи на годинка и месец. Така че не сравнявай

# 686
Хах, не е подстригван Лъчон още ... просто си е с фина косица, има и плешивичко отзад още:

Ето го Светивалентински със "сърчице":

Поздрав от парка:

# 687
  • София
Bluelili, Мария също не се опитва да се изправя сама още, още не може и да се изправя сама от легнало до седнало положение, макар че седи много стабилно. Ако я държа под мишниците, отскоро има добра опора на крачетата, но сама не се хваща да стои права.

# 688
Добро утро.

Тва мойто л...о е будно от 6:20 и се дере вече 2 часа. Накърмена, сменен памперс....шетаме си на ината сега и двете. Отказвам да се правя на маймуна от 6 сутринта, като иска да е будна в този абсурден час, ще си стои в леглото. Crossing Arms

Отказва пюрета на обед, днес ще пробвам картоф и ще вкарам малко лук + повечко заешки бульон...не знам вече какво да ѝ измислям. Не е липса на апетит, защото сладките каши и пюрета ги омита за секунди. А вчера обедното беше от морков и тиква само, сладко та дрънка, но пак не го яде.

Няма индикации са изправяне, където я оставя да седи, там си остава, най-много да се катурне и я намирам легнала. От легнало положение се търкаля яко. Зъби още няма, венците са си надути и това е.

# 689
Мечо пух, добре дошла в отбора на ранобудните бебета. Всяка сутрин от 6 до 7 натискам Тео  в леглото да подремна поне до 7. Но поне за храната няма проблеми. Ама гушни си л...ото де. Grinning Нали си е твоето л...о Grinning. На мен не ми държат нервите. Разплаче ли се и го вземам. Груба грешка правя знам, ама не издържам

Общи условия

Активация на акаунт