Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 4

• 91 764
  • 731
  •   1
Отговори
# 105

Фериде така и не можа да оправдае поведението към Неджиме -
-Вие сега оставяте собствената си дъщеря сираче.....

Мами Hug

# 106
Добро утро, момичета  Heart Eyes
Аз не гледах вчера, защото просто нищо не разбирам и се изнервям, защото ми изникват само въпроси.
Но...но вие сте чудесни, малко се възползвам от вас, защото знам, че на другия ден всичко ще сте разнищили  Embarassed
 afwitch afwitch Ей така съм...какво му стана на нашия Кямран, да не си е ударил някъде главата  Thinking
Сценаристите си играят на котка и мишка с нас обаче, аха сме помислили, че всичко се е наредило и хоп  Rage

# 107
# 108
Здравейте, момичета!  Hug
Диди, чудесен анализ!  Hug Вярвам, че си права, но като гледам на пресекулки и не разбирам текста, не можах да оценя серията.
Благодаря ви за всичко, момичета!  Hug Коментари и снимки!

# 109
Здравейте и от мен  Hug

Виждам, че сте много възмутени и разочаровани и от Кямран, и от Сейфетин. Какво се е случило с Неджмие? За какъв побой става въпрос?

# 110
Здравейте и от мен  Hug

Виждам, че сте много възмутени и разочаровани и от Кямран, и от Сейфетин. Какво се е случило с Неджмие? За какъв побой става въпрос?

С две думи Неджмие, направи така че Кемрян я хвана със Селим заедно, той го наби защото си помисли че е обезчестил сестра му. Сейфетин я преби, а само Фериде отиде да я защити....

# 111

Сейфетин я преби, а само Фериде отиде да я защити....

Shocked Shocked Shocked

# 112
Филипова  Hug общо взето така беше  Sad

Последна редакция: ср, 13 ное 2013, 15:30 от sebilMM

# 113

А ужасният Кемран в тази серия има наглостта да твърди пред баща си ,че не е давал никакви надежди на Фериде. Mr. Green

Да бе , да  Naughty Naughty Naughty Naughty Ние сме без очи и опит и не знаем как гледа влюбен и то едно невинно момиче ,което го обича безгранично още от дете Thinking Thinking Thinking

# 114
Като не и дава надежди, защо я галеше по главата ....хм
Наистина много бързо измениха характера на Кемрян...сега пък го направиха нерешителен и някак странен...И то трябва наистина да си сляп, че тя е влюбена в него.... newsm78

# 115

Започнах да гледам само по картинки серията от снощи. Shocked Shocked Shocked

Само от първите 30 мин.  съм потресена .......Преди време нарекох Сайфетин - фанатик и дълго съжалявах. Сега отново го наричам така и НЕ съжалявам.

НЕ Naughty  може да пребиеш  собственото си дете до обезобразяване преди да си го изслушал ,да му дадеш и минимален шанс да обясни.
Не може да оставиш жена си да се свлече от отчаяние  и безпомощност по стълбите.
Не може да не чуеш молбите на Фериде пред вратата да я пощади.!

Нали не го искаше този живот подарен му он Кямран извън волята на Алах.?
Защо се е затръшкал тогава гадния мерзавец ,който вместо до утеши жена и дете ще си пусне музика и по-късно/ще се хвърли в прегръдките на друга жена/Пфуууууууууууууу.........
 Сейфетин при мен  - няма шанс да получи разбиране и съчувствие ! Край!

Колкото до Кямрян с това бълнуване и  шашардисване на змията Нериман му давам втори шанс Laughing Laughing Laughing

Пак ми се подпали главата и излизам да се разхладя  sport027 help

Този момент обаче ...ме изпълва с надежда Party Party Party

До довечера Hug Hug Hug

# 116
  • Враца

Колкото до Кямрян с това бълнуване и  шашардисване на змията Нериман му давам втори шанс Laughing Laughing Laughing
Този момент обаче ...ме изпълва с надежда Party Party Party

Скрит текст:

Мисля, че и Фериде ще му даде втори шанс, но за третия - ще трябва да обиколи Анадола надлъж и шир.  Laughing Laughing Laughing Laughing   Ама и ние бая ще трябва да почакаме - има-няма 2 години  Laughing Laughing

# 117

Ооооооооо..............Мами Heart Eyes толкова ли се очертават newsm78

Аз съм казвала  и пак ще го кажа -обичам кратките  и ясни с посланията си сериали.До 50  серии!
Който има какво да каже в този период ,ако е кадърен и не комерсиален ще се вмести!
Ако гони, рейтинг , печалба  и знам ли какво още не  аз най-вероятно ще се откажа от сериала за съжаление.
  Не правя просто компромиси със свободното си време.ТАКА Е за мен Hug

# 118

Продължавам до си чудя  newsm7 защо Кямран  се отказа от чувствата си към  Фериде когато са явни пред баща си?

# 119
didibu  smile3525
Не проследих снощната серия, но разбирам,  серията е била много вълнуваща. Бях решила да изчаквам бг превода заради отклоненията от книжката, изнервящия малко руски превод, в който се намесват много хора. А и заради страховете, че в гонитбата на бройката серии и ефектната двойка, ще се загуби центъра на тази история. А той е Фериде, чучулигата, която хем полита над реалността в борбата си за друг живот, хем стъпва сигурно на земята. Постовете ти обаче направо ме накараха да съжалявам. Още веднъж - браво и благодарности за споделеното виждане за сценаристкото решение. Grinning
Себи, не му се ядосвай много на този Кямран. То от влюбването, до осъзнаването на любовта и смелостта да я признае, според турските сценаристи трябва да минат поне 15-тина серии. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт