Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 4

• 91 625
  • 731
  •   1
Отговори
# 720
Адски права си mama_an_ji, Нериман се готви да замине за Тегирдаг при тази "мадам Сузи", която явно е клюкарката-връзка между Истанбул и Тегирдаг (впрочем действието досега се развиваше в Истанбул, нали?  Embarassed);
Много ми хареса как си говореха на френски и Кямран се намеси  Heart Eyes
Бесиме се вайка, че никой няма да има на "сватбата"  Laughing

# 721
Ей, няма отърване от тая змия Нериман. А Неджмието май ще го женят. И тези реклами, на най-хубавия момент Sad. Нямам търпение да изгледам преведена серията.

# 722
Е не! Това са сценаристи-садисти.
Как пък 1 серия не ни оставиха на спокойствие. Пак Нериман се довлече, Неджмиета и кой ли още не.
Нали веднъж ги сгодиха, сега пак цяла серия със Селим и Неджмие ни занимаваха.
Очаквах повече от тази серия.  Sad
Не ми харесва, че наблягат на негативните моменти, а с красивите само ни залъгват в анонсите.

Последна редакция: вт, 03 дек 2013, 23:16 от Moniiica

# 723
Ще свърши добре, но  Нериман ще развали хубава приказка  ooooh!
Нериман и "мадам Сузи" тръгнаха на гости при лелята на Кямран..
Направо не ми се мисли каква ще е реакцията на Фериде като я види  #Crazy

# 724
Тоя Селим-голям манияк го направиха-краде дрехите на Фериде, после ги души...говори си със скелета Twisted Evil Мисля, че даде дрехите на Фериде на Нериман за да си помисли Фериде, че Кемрян й  ги е дал и да му се разсърди...Дава дрехите й на любовницата си #2gunfire

# 725
Адски права си mama_an_ji, Нериман се готви да замине за Тегирдаг при тази "мадам Сузи", която явно е клюкарката-връзка между Истанбул и Тегирдаг (впрочем действието досега се развиваше в Истанбул, нали?  Embarassed);
Много ми хареса как си говореха на френски и Кямран се намеси  Heart Eyes
Бесиме се вайка, че никой няма да има на "сватбата"  Laughing

И на мен ми хареса, тази случка защото Фериде си мислеше, че само тя и офицера знаят френски, а пък се оказа че не е така.... Grinning

# 726
  • Враца
Семейството на другата и леля не ви ли се струва много особено - по-точно лелята и чичото?

# 727
Ужас,забравих какво гледам! Тъкмо се сурнаха от люлката в любовни обяснения и започна рекламата! Close Знам си аз да не гледам реклами с филм, а ма на стана ми любопитно!

Между другото къде да търся преведените епизоди?

# 728
Семейството на другата и леля не ви ли се струва много особено - по-точно лелята и чичото?

Особено е, странно ми стана как се спогледаха като тя започна да яде, все едно им се свиди...И после и казаха, че трябва да си вземе парите от Сейфетин, които и се полагали....

# 729

Особено е, странно ми стана как се спогледаха като тя започна да яде, все едно им се свиди...И после и казаха, че трябва да си вземе парите от Сейфетин, които и се полагали....
Този епизод всичко ми беше странно. И когато я посрещнаха, не й се зарадваха, особено чичото.
Дори първата люлка ми хареса повече.
Селим по Мюневер ли се загледа? Или така ми се стори?

Последна редакция: вт, 03 дек 2013, 23:31 от Moniiica

# 730
# 731

Ох...... ooooh! Thinking

Хем ми хареса серията , хем не!

Ревността на Кямран е  малко в повече -но ...бива .

С пръстена ни подмамиха пак - не годежен , а откупен от залагането на Фериде  ,което направи за билета /поне аз така разбрах/

Но играта на двамата - н е в е р о я т н а ....

Имаше моменти в които само мръдването на ъгълчето на устните на  Фериде/Фахрие  изразяваха цялото и душевно състояние.

Прекрасна серия!  
Оставям злосторниците  и дребните души да ги нищим  в 11 серия.
Това провинциално семейство с децата си ми изглежда далеч  по- модерно от истанбулското.
/Аз ли не разбрах нещо  newsm78 newsm78 newsm78Ами то така е по картинки ,поне за мен Shocked/ като гледам как  не са ви харесали #Crazy   

Последна редакция: вт, 03 дек 2013, 23:41 от sebilMM

Общи условия

Активация на акаунт