Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 4

• 91 642
  • 731
  •   1
Отговори
# 360
Добро утро  Hug снощи станах разногледа, докато ви изчета. Благодаря за прекрасните коментари, много ми беше интересно!

Kamran & Feride - Hold me

# 361
Ееее ще има ли целувка най-накрая!? Joy

# 362
   Здравейте , че то вече не  е добро утро май Wink Hug Hug Hug
Валя след  този клип  съм  с настроение на макс Laughing Laughing LaughingБлагодаря ти      bouquet

Започнах страшно да харесвам руски език и музика. Навремето класната ми преподаваше по руски и го мразех ,ама сега Thinking Thinking Thinking

Контри му се Фериде , ама все по-често се отзовава в "опасна" близост до Кямран ,та май скоро ще видим и целумка Ви
Ама и ние сме едни ненаситни...... Joy Joy Joy
Люлка , та люлка .Е видяхме ги на люлката и то как...... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Сега целувка искаме .Е дано скоро я видим .
Оставям ви с мечти по това което ни предстои да видим и ви желая хубав , топъл петък  и слънце    Nature Sun With Face  Nature Sunny  Nature Sun With Face

Последна редакция: пт, 22 ное 2013, 10:30 от sebilMM

# 363

Направи ми впечатление ,че кърпите на главата на Фериде винаги бяха според настроението и.

Тъжна

Гневна

И хубави и двамата дори забулени Hug

# 364
Валя, благодаря, много хубав клип.   bouquet

Себи,   bouquet хубави снимки. Кърпите ни служат за ориентир.  Wink

Закъде ли го изтупват така Кямран? Като за годеж?

Хмм, и Фериде...   newsm78

Последна редакция: пт, 22 ное 2013, 14:35 от Moniiica

# 365

Аааа....Мони Hug не е ли раничко за годеж?

Та то наш Кямран още на коленете на  ането си плаче  Cry Cry Cry

Защо ли си мисля ,че за Европата се стяга огорчен от всички събития около него newsm78 newsm78 newsm78

# 366
Себи,  Hug  никак не е рано. Тъкмо 11 еп. е тамам. Няма да ходят никъде преди да се сгодят.   Simple Smile

Анонсът с по-добро качество.

http://vk.com/video_ext.php?oid=189814458&id=166962393&h … fb865e72&hd=1

Хареса ми един сценарий, който прочетох.
Кямран след като се успокоява, отива при Фериде, за да разговарят и да й поиска извинение за поведението си. Разбрал е за предателството на Селим. Фериде естествено, не приема извиненията, тъй като е дълбоко наранена от неговите съмнения и обвинения. Отхвърля го и се затваря в себе си отново. Кямран е отчаян и съкрушен. Вечерта изплаква болката пред майка си.

Последна редакция: пт, 22 ное 2013, 14:58 от Moniiica

# 367

А , и  аз нямам търпение час по-скоро да се сгодят  да се целуват, да се гушкат.......толкова добре им се получава ,ама newsm78 newsm78 newsm78  сега се замислех -кой ще направи първия ход към другия ?
Фериде ,ще иска да изясни нещата дакрай и говори с него ,или Кямран няма да издържи и ще отиде в пансиона при нея?
Има и трити вариант да се срещнат  случайно ,но е много малко вероятен Thinking Thinking Thinking

Според мен Фериде ,няма да се сърди и затваря за дълго ,защото ще си даде сметка за прибързаната си реакция с отиването при Селим. Отчаяние и болка се изписа на лицето и когато видя разпиляните сливи по пода . Знаеше много добре какво  е искал да и каже Кямран на срещата до дървото с люлката на която тя не отиде.

Чакам още един фрагман за да съм сигурна ,че Бесиме  след като видя мъката в сърцето на сина си не го изпрати самата тя при нея.

До по-късно Hug

Последна редакция: пт, 22 ное 2013, 15:15 от sebilMM

# 368
Себи,  Peace  според мен, Кямран е длъжен да оправи кашата. А и вече не може да стои далече от нея, особено като му е забранено да ходи и в пансиона.  Grinning   Това пък съвсем не го разбрах. До вчера ходеше по всяко време на денонощието.  newsm78

Момичета, мисълта за рейтинга не ми дава покой. От всички дизита по Канал Д, нашият е с най-голям интерес. Само за 1 ден, анонсът е прегледан 116000 пъти, а фрагманът за 8 еп.-720000. Анонсите на другите сериали за 1 седмица имат по-малко от 100000 прегледа. Миналата седмица "Чучулигата" е бил на 10 място по рейтинг от всички сериали. Това никак не е зле. Клипът на Фахрие с песента е видян 1 200 000 пъти. В Туитър потребителите изпращаха непрекъснато подкрепата си за сериала. И изведнъж тази седмица още по-нисък рейтинг. Направо не ми се вярва. Според мен на Канал Д рейтингът пада. След като във вторник "Гласът на Турция" е с по-висок рейтинг от футболния мач по Канал Д. Такова нещо до сега не се е случвало. Там футболните мачове се ползват с най-голям интерес.

# 369
Валя, побъбрихме си хубаво  снощи, приятна компания, но нищо не разплетохме  Wink

Мони, Себи, интересно ми беше да прочета разсъжденията ви, има резон в тях   bouquet

Аз пък днес, когато отвреме навреме се присещах за общите ни с К и Ф неволи, се замислих дали Мишел няма да изиграе ролята на Мюжгян, защото от откъслечения превод на 8-ми се видя, че Ф сподели с нея за любовта си. От друга страна, ще е жалко ако Текирдаг отпадне - лято, море, романтика... Сещам се също за едно фото,  още съвсем в началото беше показвано като промо на целия сериал, но сега не знам къде да го търся.  Там пак са официално позиращи, цялото  фемили, както на чернобялата от последния епизод, която рязаха и сгъваха. На тази снимка, за която говоря К е с бял костюм, а Ф с бяла блуза  и хубава синя пола, каквито в епизодите досега мисля, че не видях.  Запомнила съм я, защото ми направиха впечатление костюмите. Сега си мисля, дали това не е периода от годежа, а снимките за тези предстоящи събития да са вече направени, още през лятото.... Самата Ф е по-женствена на нея, не изглежда като ученичка.
Та, в крайна сметка да си кажа предположението. Тъй-като в момента сезона във филма също е есен към зима, или скоро годеж няма да има, или ще направят малък скок във времето....

А най-добре, ако ни пуснат още един фрагман, да може пак хубаво да си поприказваме довечера  Heart Eyes

Мони, историята с рейтинга и мен ме удивлява много. В You Tube, интереса е голям, попадала съм и на коментари за рейтинга, хората пишат, че предпочитат да го гледат там, защото няма реклами и също е с HD качество. Имаше даже призиви да пускат и канал Д, за да се оправи класацията. Но факта, че в АВ категорията е в първите места, би трябвало да е достатъчен.
Позицията на Канал Д също не разбирам, погледнах и аз, Чучулигата е къде-къде по-добре от другите им сериали....
Възможно ли е целият шум да е ПР?

Последна редакция: пт, 22 ное 2013, 18:31 от didibu

# 370

Излязъла  е 8-ма серия на руски Laughing
Ако успея ще я постна  Shocked

Ако няма нищо значи друг да се пробва да го стори Embarassed

http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&so … d.Yms&cad=rja

# 371
Feride ile Selim'in konuşmalarını duyan Kamran'ın hayalleri bir anda yıkılır. İşittiklerine inanamaz, inanmak istemez. Tam da 'aşk'a adım atmışken; felek çelme takmıştır. Sözleri yanlış anlaşılan Feride, bu durumu açıklayabilmek için ne yapacaktır? Selim, kendini aklamak için yeni iftiralar planlar. Bir kızgınlık anı, Neriman ve Levend'i 'kadı'nın karşısına getirir. Hesap verme zamanı gelir. Maskeleri düşerse; Feride'nin kaderi değişir mi? Yaptığı haksızlık yüzünden kahır çeken Besime Hanım, Necmiye'nin sözleri ile bir kez daha yıkılır. Kaderine gözyaşı döker. Konaktan kovulan, Kamran tarafından hakaret uğrayan boynu bükük Feride, kime sığınacağını bilemez. Yol görünür... Bilinmeze... Yapayalnız. 26 Kasım Salı Günü Saat 20:00'de Kanal D'de...
Мисля,че това е озето на 9-ти епизод

Обаче,нищо не разбрах newsm78

# 372
# 373
благодаря за линковете, момичета!! с озета не ми става по-ясно. дали единствения път е към другата леля, ами пансиона?

ето това си мисля, че ще бъде годежа или около него ...  

или е финала ?

Последна редакция: пт, 22 ное 2013, 18:37 от didibu

# 374

а може просто да са правили промо снимки преди началото на сериала

Общи условия

Активация на акаунт