Çalıkuşu/Чучулигата с Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен - тема 4

• 91 666
  • 731
  •   1
Отговори
# 645

Ето ви и част  от  погледите ...... замечтан...... топъл и нежен.....настоятелно очакваш Thinking Thinking Thinking

Мони.... Laughing

# 646

И ,отново погледи.....надежда , че с годежния пръстен ще я увери и успокои .

Повярвай ми Фериде -искам да те направя щастлива и спокойна.....

Ф- Мога ли Кямран? Толкова силно го желая...

# 647
Себи,  Hug   bouquet   Heart Eyes   едно момиче от руския форум писа, че ако Бурак й направи такова любовно обяснение, каквото прави Кямран на Фериде, от вълнение ще колабира / въпросното момиче/ Joy

Последна редакция: нд, 01 дек 2013, 15:03 от Moniiica

# 648
  • Враца
Мони, благодаря за отговора Joy Joy Joy Joy Joy

Ето тук има превод на 9 епизод: newsm44 newsm44 newsm44

http://bigcinema.tv/series/korolek-ptichka-pevchaya-2013-alikusu.html

# 649
Мами, много благодаря!   newsm51   Супер, сега го започвам.   newsm19

Последна редакция: нд, 01 дек 2013, 15:07 от Moniiica

# 650

Мони.... каквото и да си говорим ,аз не искам да съм на мястото на Палечка Cry Cry Cry

Не ,ще колабирам ,ами направо ще умра, ако обичам Бурак и чета всичко по форумите.

Мами Hug Flowers Four Leaf Clover ти превърна деня ми ЧучулигоденHug Hug

И аз отивам да гледам  #Crazy #Crazy #Crazy До по-късно! Hug

# 651
  • Враца
Аз до 10-тата  мин на епизода - дано е целия. Обаче ми прекъсва нещо от време на време.

А Селим е  ooooh! ooooh!. След тия му приказки, как да повярваш в думите на Фериде Cry

# 652
Себи,  Hug   bouquet   Heart Eyes   едно момиче от руския форум писа, че ако Бурак й направи такова любовно обяснение, каквото прави Кямран на Фериде, от вълнение ще колабира / въпросното момиче/ Joy

Няма да е единствената  Laughing, аз със сигурност ще направя същото Embarassed

# 653
  • Враца
Кямран много обиди Фериде, а тя ще запази тази обида в себе си. Изглежда много се е постарал в сдобряването, щом стигат до пръстена   Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 01 дек 2013, 15:51 от mama_an_ji

# 654
  • София
Мами, днес ти си добрия вестоносец  Hug  bouquet

# 655

Момичета.... гледам и не мога да повярвам на очите и ушите   си......
Това Кямран ли е? Моля да ме извините  ,ама "турското " като поведение  ми дойде много /но пък изиграно от Бу супер!/ Вън.....! Вън Фериде! #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

А , Тя Фериде/Фахрие - типична колежанка  с френско възпитание/-спокойна , учудена , възмутена  иска да бъде изслушана. Къде ти  у побяснелия  Кямран  слушане .След време ще съжалява ,но добре е ,че знаем ,че ще му се размине.

# 656
Хора, фрагмана ме развълнува. Снощи се разсъних като го видях и после къде ти  заспиване. При положение, че сме наясно с книгата и с това какво се случва и ще се случи, пак какви реакции предизвиква. Значи  за 10 епизода дотук са свършили перфектна работа. Сутринта си го пусках пак, после гледах с децата "Замразеното кралство" и от двете неща поех такава огромна доза емоции, свързани с любовта, че направо се чувствам като разпиляна из въздуха. До вторник тъкмо ще се взема в ръце, и отново ще има разтърсване   Crazy

"- У мен има нещо, което ти принадлежи.
  - И какво е то?
  - Сърцето ми!"

Не съм чак толкова романтична, но не мога да не го отбележа. Не се изчерпват хич. За всеки епизод сценарият е пълен със запомнящи се реплики и  впечатляващи диалози. Определено филма може да се гледа повече от един път. То, ние само докато "комлектоваме" превода го минаваме 2-3 пъти.

Виждам, че сте обсъждали погледа на Бу. Похотлив не бих казала, но изпълнен с желание според мен беше в сцените под дървото, в съня и донякъде с фонданите. По-скоро усмивката му  беше похотлива в сцената, когато Нериман започна да го разсъблича.  Това, доколко в тези погледи е само Кямран или има и от Бу, само той може да каже. Не, че ще си каже де  Laughing Според  мен е човек, който държи на името и репутацията си,  дори да е изпитал някакво привличане към Фахрие, или го е подтиснал в зародиш, или го е трансформирал в полезна енергия за ролята. Но си мисля, че определено не му е било лесно да си изиграе сцените. Имаха доста близки съприкосновения, прегръдки, бройте ги по няколко дубъла. А феромоните летят из въздуха около тях....
Фахрие е сингъл в момента, няма мъж до себе си. Доколкото знам природата за всичко се е погрижила и особено у мъжете е създала силен инстинкт да улавят това състояние у жените чрез разните му там микрочастици, носители на съответните информации и енергии. Всичко това са първични инстинкти и се случват на подсъзнателно ниво. Така че, чувствителен човек като Бурак със сигурност ги е доловил, а как се е чувствал той си знае... И рускините, де : ))) В типичния им стил, дадоха предположение, че всичките тези дърва от оградата в парка Бу ги е нацепил -  все пак снимачните дни са дълги и енергията трябва някъде да се изразходи : ) Майтапа настрана,  мисля си, че в класовете по актьорско майсторство ги учат как да си вършат работата без странични последици.

Гадаем в дадените ситуации Кямран ли е, има ли Бу. Реално погледнато обаче, това си е 100 % погледа на Бурак. Независимо, че играе роля, тази топлина в очите си е негова, тези чувства ги има в себе си, начина по който ги изразява и да гледа така може не само заради Кямран, но и когато е самият той и обича. Въпросът е срещнал ли е вече жената? Покрай ролята на Кямран сигурно и той си го задава. И не само заради общуването му с жена като Фахрие (с кариера, интелигентна, борбена, самостоятелна), а по принцип. Аз лично му пожелавам да открие подходящата във всяко  отношение. Все пак не всичко опира само до визията на жената. Трябва и характер, и много неща.
Междувременно не е лошо да мине и един курс за първа медицинска помощ: )  Колабирането не е шега работа, а погледът е убийствен.
Мен ако питате, аз съм за клонирането ...  ; )

излязъл е още един превод на 9 епизод

Последна редакция: нд, 01 дек 2013, 18:48 от didibu

# 657
Диди Heart Eyes Rolling Eyes , ами ......впечатлена съм   bouquet

Така  точно и ясно си го написала ,както аз и да искам не бих могла Embarassed
Моята  професия е много далеч  от кино  анализите литературния начин на  изразяване   и   писане ,затова много се радвам на  момичетата в темата , които  го умеят . Ти си от тях!

Благодаря и за втория вариант на превода. Hug

# 658
  • София
Begüm Kütük for InStyle

Fotograf Serhat Hayri

# 659
Момичета, аз ли съм недоразбрала, или в сериала образите на офицера и рибаря от книгата се сливат в едно?Доколкото дочух, нарекоха офицера Иса, а като четох през редове цитата от книгата, разбрах, че рибаря се казва така.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт