Време е за Икеа! - Тема 19

• 71 643
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Грета,
Понеже и на мен ми предстои това упражнение (имам вече шкафове, но за плота все още няма парички Cry) питах в Практикер в Дружба и ми казаха, че срещу 2лв. (честно казано цената ме изненада) режат, но само прави срезове (каквото и да означава това).

# 91
Обаче трябва и да се обработи,сигурно да се изшкури и лакира примерно ,а ако е ПДЧ да се кантира..

# 92
Грета не е проблем!Точно тези 2 см са много важни иначе се оливат шкафовете.Аз си взех от друго място плот защото икейските ми бяха къси и тези 2 см много ми липсват Sad Просто плота свършва на едно ниво с шкафа.Иначе плот на добра цена и качество взех от Баухаус!

# 93
  • ENGLAND
Обещах да пусна снимки как съм ограничила да не се мърда органайзера в банята.

Чистих плочките вчера и още не съм притиснала добре тези вакумните кръгчета, но те ограничават да не се мести органайзера. Като закача и гъбите за душ гела вообще не се виждат. Сега ще търся и нещо да огранича горе закачалката, че понякога се мести напред

# 94
  • София
Обаче трябва и да се обработи,сигурно да се изшкури и лакира примерно ,а ако е ПДЧ да се кантира..
Когато става дума за плот с кант, в комплекта му има резервен такъв, точно за случаите, когато се налага да се скъсява.

# 95
  • Sofia
Здравейте,

Обзавеждаме детска стая и искам да попитам някой купувал ли е ето това легло http://ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=86937. И следващият ми въпрос е с кой гардероб и бюро мога да ги съчетая? за да няма видима разлика в материала и съответно външният вид. Благодаря предварително
Съчетава се с гардероба ODDA http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=37325
Преди и самото легло беше ОДДА, и имаше и скринове и шкафчета, но вече ги няма. Могат да се съчетаят и с шкафове и гардероб от бестата. За бюро не знам.

# 96
  • София
Щом не режат, няма да стане. Ще трябва да се разкарвам с плотовете до някой с машина, много е сложно. А и като няма на сайта достатъчно цветове, се чудя какво ли има в магазина. То аз мислех да ходя с градския транспорт и да ми ги докарат, колкото и да струва.

То май производителят на тия дървените плотове е български и мога да го издиря, той може да ми отреже каквото искам. Защото звучи добре да не ми се цапат шкафовете.

# 97
Doret, благодаря ти за снимките на органайзера.  Hug
Ще помисля дали да не опитаме и ние за известно време така.

# 98
Doret, много ти благодаря за нагледната демонстрация!

# 99
  • София

То май производителят на тия дървените плотове е български и мога да го издиря, той може да ми отреже каквото искам. Защото звучи добре да не ми се цапат шкафовете.

Производителят е в Стара Загора, така че задачата ще е по-трудна. Може да питаш някой комшия, машината не е някаква специална, нито скъпа, почти всеки мъж, занимавал се поне веднъж с ремонт я има.
 Плота по принцип трябва малко да стърчи.

# 100
ММ го отряза със т.нар зеге.Отстрани ми изглежда фасулска работа, обаче отворите за мивката и котлоните е по-сложно.

# 101
  • София
То наистина на пръв поглед не е трудно да направиш един прав разрез. Проблемът е с плотовете, които са ламинирани, защото може покритието да се отчупи ако острието не е достатъчно остро и не вибрира с определена честота.

# 102
  • на североизток
Здравейте,

Обзавеждаме детска стая и искам да попитам някой купувал ли е ето това легло http://ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=86937. И следващият ми въпрос е с кой гардероб и бюро мога да ги съчетая? за да няма видима разлика в материала и съответно външният вид. Благодаря предварително
Съчетава се с гардероба ODDA http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=37325
Преди и самото легло беше ОДДА, и имаше и скринове и шкафчета, но вече ги няма. Могат да се съчетаят и с шкафове и гардероб от бестата. За бюро не знам.
При това легло и този гардероб бюрото може да е бяло, черно или каквото и да е, защото на бяло и черно отиват всички цветове Simple Smile Зависи какви други цветове ще има в стаята. Ние сме със същия гардероб, а  бюрото ни е MICKE с черен плот и бели чекмеджета, но вече не го намирам в сайта, сигурно и него са го спрели. Ето снимка, а леглата са ни от другия вид ODDA, които сега се казват FLEXA цък

# 103
Има ли красиви елхи и лед лампички за тях в Икеа?

# 104

Общи условия

Активация на акаунт