Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли нещо по-интересно в коледните декорации на IKEA?
Какви са отзивите за масата STORNAS и столовете KAUSTBY в Икеа?
Какви са отзивите за детското столче в Икеа?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли нещо по-интересно в коледните декорации на IKEA?
Участниците във форума обсъждат разнообразната гама от коледни декорации, налични в IKEA, като някои дори споделят, че са видели различни артикули на уебсайта. Те отбелязват, че тези декорации се различават от типичните и предоставят връзка към продуктите. Един участник специално споменава миниатюрни живи коледни елхи в саксии, които изглеждат като истински, но не излъчват аромат, и изразява желание да ги види по време на следващото си посещение в IKEA.
-
Какви са отзивите за масата STORNAS и столовете KAUSTBY в Икеа?
Участниците във форума дават положителни отзиви за масата STORNAS и столовете KAUSTBY на IKEA. Те оценяват изчистения и елегантен дизайн, като споделят, че изглеждат още по-добре на живо, отколкото на снимките. Въпреки това те изразяват опасения относно поддръжката поради предишни отрицателни преживявания с масивни мебели. По отношение на IKEA карта един участник се съмнява в нейната стойност и търси съвет от други участници за сравняване на параметри и вземане на информирано решение.
-
Какви са отзивите за детското столче в Икеа?
Участниците във форума споделят отзиви за детското столче на IKEA, като един участник споделя, че го използва за двете си деца и е доволен от него, въпреки че не изглежда много удобно. Друг участник споделя, че столчето е удобно за децата им и те го използват до 5-6 годишна възраст. Те също така споменават, че столчето отговаря на изискванията за безопасност на децата и го намират за отлично.
-
Как мога да намеря винтовете за сглобяване на сушилник от Икеа?
-
Какво е разстоянието между котлоните и аспиратора в кухнята на IKEA?
Тадааам! Аз пък се сдобих с така мечтаните пердета! Серия Emmie, а долните, прозрачните ги забравих как се казват, бяха 19 лв. Видях ги сложени в магазина като комбинация, харесаха ми, но после почнах да се дърпам заради цената. В крайна сметка мъжкото тяло отсече, че ще ги вземем и сега много ми харесват. Тежки са, падат красиво и имат подплата. Но са толкова дълги, че от парчетата, които ми остават ще си ушия декоративни възглавнички и поркивка
.
Тъй като са от масив, доколкото виждам, се притеснявма малко за поддръжката. Последните неща от масив, които имахме, бяха ужасни, може би просот така бяха направени от един некадърен майстор преди 15г, но малко вода да капне и оставаха петна. Пълне боклук, май не ги беше лакирал каот хората.