Време е за Икеа! - Тема 19

• 71 650
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • sofia
От тук това?

Иначе от магазина съм взимала и едни цветни със снимки, но тези, графичните са по-информативни

# 616
И на мен ми направи впечатление. Това, което ме притеснява и не искаха да коментират в магазина са чекмеджетата на PAX гардероба 200/236. Нямаше налични, попитах и консултантите се спогледаха и казаха, че сигурно ще има. Ама ако няма какво ще сложа в новия си гардероб.... newsm78

# 617
Веси, благодаря. И това ще свърши работа.
Тези цветните, ги имаше на сайт-а като каталози за разглеждане. Обаче, вече ги няма.

Може би ще слагат нови серии.

# 618
http://www.ikea.com/gb/en/images/products/virserum-frame__0106040_PE253829_S4.JPG
Някой виждал ли е тези рамки ?Не ги намирам в сайта ,има само бели.

# 619
Sote -мисля, че ги имаше миналата седмица. Аз си взех по-дълбоки в същия цвят  Peace

# 620
  • sofia
Тези, които поддържат сайта и услугите предлагани от него са КРЕТЕНИ!
Няколко пъти се опитвам да се регистрирам за фамилната програма. Според инструкциите, би трябвало да получа като sms код за активация. Първите пъти (преди месец примерно) ни вопъл, ни стон. Вчера реших да се пробвам, пак същото. Тази сутрин в 6 часа ми дзънка телефона, получавам  3 sms-а и в просъница се чудя кой е тоя идиот дето праща съобщения рано сутрин. Ха познайте  Mr. Green  - Икеа.
Сега пробвам да вкарам трите получени кода (явно толкова пъти съм пробвала) и ми дава, че са невалидни. И пак пробвам и не, и не......идиоти, завършени, гърци  Mr. Green
Аз приключих с големите покупки, ама все пак.....

ПП: Тъпо, но упорито, реших пак да пробвам.....след 2 мин. получих код и го вкарах успешно, но продължавам да твърдя, че са идиоти.

ПП1: как в Токуда още на регистрацията, точно за 2 мин. ми издадоха персонална пластика с баркод....тия ще ми я пращат по пощата.

# 621

ПП1: как в Токуда още на регистрацията, точно за 2 мин. ми издадоха персонална пластика с баркод....тия ще ми я пращат по пощата.

За да си дадеш адреса Simple Smile.

# 622
  • sofia
Ако издаваха картите на място, пак щях да си дам адреса. Не ми е проблем. Проблем ми е, че е егати зора да ти издадат една пластика с баркод и име на нея.....че те в градския транспорт са по-експедитивни, а там на картите има и снимка.

# 623
  • София
Внимавай обаче с пощенския код - ако го объркаш два месеца чакаш да пристигне картата. Хубавото е, че на касата можеш да даваш този номер, който си получила с sms /и без да ти е пристигнала картата/ и ще ти минават плащанията по картата и ще ти се трупат точки. Аз например не винаги нося картата, но пък телефона е в мен ......

# 624
  • sofia
ААА, аз вече им оставих към 3000 лв. Приключихме с обзавеждането, ама нали съм тъпа и упорита Laughing

# 625
  • София
А защо ти е да се регистрираш с този смс? Точките може да си ги провериш и на последната касова бележка. А те ти се трупат и на временната карта, ако си я давала Simple Smile
И аз не нося карта с мен, само казвам номера й на касата.

Относно връщането на сглобен продукт - разбира се, че може и сглобен да го върнеш. На мен ми взеха декември един шкаф на Стува, като преди това им звъннах по телефона. Просто ни дадоха нов пакет. Друг е въпросът как ще го транспортирате сглобено това легло до там Simple Smile

# 626
  • sofia
А защо ти е да се регистрираш с този смс? Точките може да си ги провериш и на последната касова бележка. А те ти се трупат и на временната карта, ако си я давала Simple Smile
Нямах никаква карта, до днес преди обед  Simple Smile

# 627
  • София
Нямах никаква карта, до днес преди обед  Simple Smile
Виж това е вече друго нещо Laughing

# 628
Миналата седмица служителка в магазина ми каза, че правят "ре-организация", каквото и да означава това.  newsm78 Thinking

# 629
  • София
Новата оферта: 20% намаление от обявената цена на кашпи, естествени и изкуствени цветя до 9 март 2014 г.

Общи условия

Активация на акаунт