Време е за Икеа! - Тема 19

• 71 645
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • sofia
Миналата седмица служителка в магазина ми каза, че правят "ре-организация", каквото и да означава това.  newsm78 Thinking
Следим английския сайт, Дорет ни информира там какво се случва и така сме наясно какво ще ре-организират  Mr. Green Тя спомена, че там и гардероби нещо разпродавали.
Ние си знаем, че ще има нови кухни, но на сайта ни вопъл, ни стон.

# 631
А дали ще ни огреят новите кухни?
Много продукти изобщо не ги продават тук, особено, ако са с по-високо качество/цена, внасят по една алтернатива.

# 632
  • sofia
Какво значи "огреят" - сменят изцяло линията и каквото произвеждат ще е за всичките им магазини.
Липса на продукти не съм усетила....скъпо и качествено може от много места да си купиш.
Те предлагат просто нещо по-различно.
Мъжа ми заяви, че там повече няма да стъпи. Винаги купуваме още нещо, а не само това, за което сме отишли. Явно върху нас успешно действат търговските им похвати  Laughing

# 633
От разтегателните кушетки, например, в другите икеи имаше една много красива в кафяво, тук само моделът в бяло е наличен.
За диваните изборът също е доста по-ограничен.

# 634
  • sofia
Понеже ще трябва да взимаме диван по-натам и скоро изпробвах почти всички изложени.....точно два модела ми харесаха. Мъжа ми кажа, че иска да е с по-висока облегалка - и веднага остана само едни модел.
Та за диван ще си обикаляме  по другите магазини.

# 635
  • В кошера...
Здравейте, най-накрая мога да покажа нашата холна секция, изградена с помощта на Беста.
Воала:
Скрит текст:
Успяхме да "вградим" вратата към килера:
Скрит текст:
Извинявам се за огромните снимки, но успях да ги намаля.
От ляво ще има продължение - работно място. Отново с помощта на Икеа.

Последна редакция: чт, 27 фев 2014, 09:57 от medunka

# 636
  • София
Страхотно се е получило,браво Peace

# 637
  • sofia
Медунка, много добре се е получило с вратата. Тя се падаше по средата на стената или се лъжа? Спомням си, че се чудеше как да я скриеш

# 638
  • Бургас
Медунка, много е хубаво! Честито!

# 639
  • София
Медунка, страхотно се е получило. Да ти призная, отдавна следя твоята секция.  Blush Тези рафтове по средата и те ли са от Икеа?

# 640
УАУ !!! Браво ! Страхотно нестандартно изпълнение ви се е получило.
Със здраве да си ползвате новото обзавеждане, Медунка !   bouquet

Последна редакция: чт, 27 фев 2014, 11:00 от Гарга шарена

# 641
  • В кошера...
Благодаря, момичета.
Рафтовете в средата сами проектирахме, изчислихме, купихме плоскости и дадохме за кантиране и рязане. После мъжът ми ги сглобява. Имахме малко опит от процеса - съвсем като в приказката за подковаването на коня и жабата!
Но, все пак за този проект три фирми на дадоха цени от 3500 лв. нагоре, а на нас ни излезе под 2000 лв. Три метра е дължината, а остава още метър за бюрото отстрани - ще се вместим в бюджета от 2 хил., защото от плоскостите, които останаха ще доизграждаме.
Веси1, вратата е почти в единия край и всичко около нейното замаскиране се въртеше. Защото алуминиева и точно, където не трябва.
Бавно става, но така е "направи си сам".
Благодаря, Гарга шарена. Аз съм скромен проектант. Изпълнител е мъжът ми.

# 642
Много хубаво.  Heart Eyes

# 643
  • ENGLAND
medunka много добре се е получило.

Кухните при нас вече почти месец ги има, доста по-различни са от предишните.
Гардеробите, рамките останаха същите, но има много добавени нови неща, а някои са спрени или заменени с други. Вчера мернах нови цветове врати за гардероби.
Сега сменят и комплектите за спалня, добавят нови.
Ако има нещо ново ще казвам.

Аз съм луд фен на Икеа и като капак работя почивните дни и ваканциите в креша им. Мъжа ми вече нищо не казва като ме види какво мъкна всеки път, баргин корнера е мой, всекъ път вземам нещо.

# 644
  • София
medunka, поздравления и на двама ви! Страхотно сте го измислили!

И на нас това ни остава да правим в апартамента от големите неща, но... по-нататък ще е  Whistling

Другата седмица сме решили да отскочим за огледало, ще видим какво още ще забършем Simple Smile Най-вероятно някоя друга кашпа за орхидеите ми щом за намалени.

Doret, за спалното бельо имаш предвид, че ще има ново, нали? Ако е така с удовоствие ще го чакам  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт