Време е за Икеа! - Тема 19

• 71 645
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Medunka, поздравления!

# 661
  • Sofia
Drago_2008 аз и преди много съм писала, ние сложихме за бъдещата детска стая Беста. Два гардероба 60/40/192 и два шакафа 120/40/64 и 120/40/38. Лятото като направим окончателната детска ще сложим още един ред отгоре. По стабилни са от Пакс! Имат хиляда варианти за поставяне. Цвят бреза бяха на промция като последни бройки, щом го няма, вероятно вече са изчерпани.

# 662
  • софия
И аз поздравявам Медунка за секцията.Мога ли да питам какъв планер е използван за Бестата?Нещо ми е много трудно да се ориентирам в комбинациите от сайта.

Последна редакция: пт, 28 фев 2014, 19:37 от дудулина

# 663
Drago_2008 аз и преди много съм писала, ние сложихме за бъдещата детска стая Беста. Два гардероба 60/40/192 и два шакафа 120/40/64 и 120/40/38. Лятото като направим окончателната детска ще сложим още един ред отгоре. По стабилни са от Пакс! Имат хиляда варианти за поставяне. Цвят бреза бяха на промция като последни бройки, щом го няма, вероятно вече са изчерпани.
Много теми сте изписали и затова така дирекно запитах с надеждата някой да го е правил вече и да каже функционално ли е. Днес пак ходихме и гледахме. Казаха, че брезата са я спрели и сега чакат избелен дъб (на 4-5 март ще го заредят). Избрахме комбинацията с размерите и утре ще вземем вратите, а за рамките ще изчакаме новия цвят да получат и евентуално да комбинираме с бели врати и корпус в цвят дъб Blush

# 664
И аз поздравявам Медунка за секцията.Мога ли да питам какъв планер е използван за Бестата?Нещо ми е много трудно да се ориентирам в комбинациите от сайта.
Ето тук има програма за комбиниране, че на БГ сайта не е качена http://www.ikea.com/ms/en_GB/rooms_ideas/planner_bestauppleva/index.html

# 665
Здравейте, влизам с едно питане, за стенен часовник. Харесах си един часовник, който е купуван от Икеа, но гледайки сайта им не го виждам, не знам коя година е закупен.
В тази връзка всички артикули ли са качени на сайта, възможно ли е да го има в наличност а да не е в сайта? В сайта намира два или три часовника, някой дали е обръщал внимание на този артикул, когато е посещавал магазина?

# 666
  • София
Повече от два, три са часовниците. Ако имаш снимка, или поне го опиши, може да се сетим за кой става въпрос. Напиши часовник в лентата за търсене, излизат 21бр.

Последна редакция: нд, 02 мар 2014, 17:51 от missmarina

# 667
Някой ползвал ли е комплекта за поддръжка на кожени дивани върху седалки на автомобил? Резултатът добър ли е?

# 668
Повече от два, три са часовниците. Ако имаш снимка, или поне го опиши, може да се сетим за кой става въпрос. Напиши часовник в лентата за търсене, излизат 21бр.
Много странно точно така търся, но нищо не излиза, а преди съм правила търсене и не видях желания часовник. За съжаление няма да се справя с описание, нямам снимка, разпитвам защото не ми се ходи до там за един часовник. Впечатли ме толкова, защото беше  безшумен със стрелки

# 669
И аз с въпрос - смятате ли, че може ММ сам(с приятел и винтоверт)да сглоби гардероб 200/236 с плъзгащи врати?  newsm78 В голяма чуденка сме с него. Другата седмица ще го купим, ще плащаме и транспорт до Мездра. ММ си е оправен, ама се уплаши от механизмите на вратите....Някой от вас има ли опит? Като знам колко подробни схеми имат за монтаж все си мисля, че няма смисъл да плащам и монтаж, ама ако е мнооого сложно пък да не рискувам  newsm78...знам ли...

# 670
Нашият гардероб с плъзгащи врати 2 х 2, беше сглобен от мъжа ми и брат му. Не знам колко време им отне, обаче - може би няколко часа в рамките на 2 дни.

# 671
Aludra *  Hug благодаря за бързия отговор. И аз все си мисля, че ще се оправят. Момчетата в магазина му казаха задължително да го захване за стената с винтове/дюбели за по-добра устойчивост на вратите, защото са доста високи. Вашият така ли са го монтирали? Имаш ли идея? И отново благодаря  Hug

# 672
  • София
нашия е без плъзгащи врати, но си го закрепихме за стената, има си едни работи за закрепване.
дотук всички мебели от икеа сами си сглобяваме,аз и мъжа, дори и кухня с вградени уреди, всичко е много добре описано с картинки и най-хубавото е, че излишни неща няма, ако остане нещо значи не е сглобено както трябва.

# 673
Нашият не е закрепен. Крива ни е стената или нещо такова Simple Smile. Изглежда стабилен.

# 674
Закрепете си го. Дори и да са криви стените, може да се подложи някаква дъсчица, която да обере луфта.
       И ние всичко си сглобяваме сами, указанията са много подробни, описано е стъпка по стъпка. Ще се справите.
          Момичетата с кухните - видяхте ли това?  50 % намаление на кухните FAKTUM  http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=tro_offers

Общи условия

Активация на акаунт