Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 65 от 10.11 до 30.11.2013

• 44 156
  • 591
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
Само пак да кажа, че отново има опция абонирайки се през my toys за limango да получите 15 евро:

http://www.mytoys.de/limango-Deals/KID/de-mt.mk.limango/

Naughty  Hug

# 181
# 182
Дойдоха днес
http://www.javari.de/Allrounder%20Mephisto%20P2002605%20Klassisc … refURL=/mythings/

Нося 38, поръчах 38,5 да са ми по-свободни и да мога да ги нося с дебел чорап. Много хубави обувки, топли и удобни. Много добра изработка. По мое внение си отговарят на номера, стават и за по-широк крак.

# 183
  • До сърцето...
Само пак да кажа, че отново има опция абонирайки се през my toys за limango да получите 15 евро:

http://www.mytoys.de/limango-Deals/KID/de-mt.mk.limango/

Bliss, специални благодарности за това кодче в предишните постове. newsm51

Днес си получих  тази чантата от limango, разкоооошнаа!!!!Благодарности и на aniK, тя ме нави за марката!!!
Много съм щастлива, чантата е просто уникална като качество и изработка, мирише на кожа и ме зарадва неимоверно. Цвета е много приятен, очаквах по-тъмен. Ще я снимам по-късно и ще ги кача.

Снимки Greenburry.

Последна редакция: ср, 13 ное 2013, 20:15 от Radika

# 184
  • София
Здравейте момичета Simple Smile Аз днес си получих първата поръчка от немския вип: тази чанта , много хубава, големичка и мирише приятно на кожа и това портмоне Liebeskind, също много ми хареса  Heart Eyes С една дума: доволна  Mr. Green

# 185
  • София
Днес си получих  тази чантата от limango, разкоооошнаа!!!!Благодарности и на aniK, тя ме нави за марката!!!
Много съм щастлива, чантата е просто уникална като качество и изработка, мирише на кожа и ме зарадва неимоверно. Цвета е много приятен, очаквах по-тъмен. Ще я снимам по-късно и ще ги кача.
Снимки Greenburry.

Много е хубава чантата, честито.
Аз се регистрирах през линка, ама къде е всъщност кода  newsm78, за лиманго?
aniK   bouquet

Последна редакция: чт, 14 ное 2013, 10:32 от Casyopea B

# 186
  • София-Лагера
И аз нищо не получих.

# 187
  • Sofia
На мейла, който ще получите (трябва да сте нов клиент) има бутон да се потвърди абонамент/регистрация - води ви към сайта и горе в черното поле има Гутшайн Wink

# 188
  • По широкия бял свят
При мен в това поле изписва 0,00. Все едно не ми генерира отстъпка. newsm78

А си харесах чанта и очила Sad

# 189
  • Sofia
При мен в това поле изписва 0,00. Все едно не ми генерира отстъпка. newsm78

А си харесах чанта и очила Sad

Ами другият вариант е от този акаунт да се поканиш на друг и на другия като новорегистриран ще получиш код за 15Е. Кодът е един и същ, но сега не мога да го изровя от мейлите си. Ако никой не го постне, ще го търся  Peace

# 190
И аз нищо не получих.
На мен ми се генерира автоматично в профила след няколко дни, на стойност 15 от 50 евро.

# 191
И аз нищо не получих.

Натиснете  Gutscheine и се отваря нов прозорец - Meine Gutscheine. Вкарвате си паролата и ще ви се покаже отстъпката - 15/50.

# 192
  • sofia
Във връзка с този код имам въпрос - самопоканвам се на друг мейл и кодовете кога ги получавам (на двата мейла)? Да не би да трябва първо от някой от двата акаунта да направя поръчка БЕЗ код, за да се активират ваучерите или... Веднага могат да се ползват?

И още нещо... Доста ползвам телефона за четене на форума. От скоро гледам мобилната версия, която е много удобна. Обаче забелязвам, че като напиша отговор в някоя от темите, за които получавам известия и скед това тази тема тотално ми изчезва от темите с известяване. И трябва пак да я търся из подфорумите и да искам известие... И така... Някакви идеи how to manage? Simple Smile

# 193
  • Sofia
Fous De La Mer, за темите не мога да помогна, но за кода: каниш се от един акаунт на друг акаунт. На втория веднага получаваш код за 15/50 за стоки от аутлета. След като реализираш първа поръчка, на първият пък, от който си поканила, получаваш 10/30  Peace

Последна редакция: чт, 14 ное 2013, 14:06 от aniK

# 194
  • sofia
Fous De La Mer, за темите не мога да помогна, но за кода: каниш се от един акаунт на друг акаунт. На втория веднага получаваш код за 15/50 за стоки от аутлета. След като реализираш първа поръчка, на първият пък, от който си поканила получаваш 10/30  Peace

aniK, мерси! Супер тогава!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт