Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 65 от 10.11 до 30.11.2013

• 44 156
  • 591
  •   1
Отговори
# 45
С платформата - щяха да ми се вържат 100Е  Twisted Evil За секунда някой ми ги грабна  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Иначе можеше и да не ги искам, но сега умирам  ooooh!

AniK, сигурна ли си, че не е някакъв бъг? И аз така бях поръчала едни Greenburry, после ги сторнирах, изобщо не се появиха като налични...
130 са им били много, виж 100 Е е друга работа...

# 46
  • Варна
Здравейте момичета  Simple Smile
Върнах сандалите , които ми объркаха. Сега обаче ми пратили имейл, че не можели да ги доставят понеже адреса бил объркан. Няма такъв вариант  , защото етикета и то напечатан е от горе на кутията. Има някакъв файл прикачен, който не се отваря . Сега какво да правя? Имате ли идея?

# 47
  • Sofia
С платформата - щяха да ми се вържат 100Е  Twisted Evil За секунда някой ми ги грабна  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Иначе можеше и да не ги искам, но сега умирам  ooooh!

AniK, сигурна ли си, че не е някакъв бъг? И аз така бях поръчала едни Greenburry, после ги сторнирах, изобщо не се появиха като налични...
130 са им били много, виж 100 Е е друга работа...

Случвало ми се е да не се появят, но тези 5 минути след като ги анулирах (понеже гадовете понякога ги пускат до 1/2 час, понякога след 1 ден... никаква логика) ги даде резервирани в друга кошница . Започнах аз яко рифрешване сигурно 15 минути (от таблета, вървейки по улицата  Crazy ММ как не ме наби  Mr. Green) - нали пази 20 в кошниците и накрая ми даде "agotado". Абе все едно, че някой е седял на компа и ме е чакал да ги освободя. Или пък някой е получил мейл, че артикулът му от лист на чакащи е наличен Sad Аз все се надявам да е било бъг и рано или късно да се появят - проверявам ги. За 100 се ядваше този така нестандартен и интересен модел  Rolling Eyes

Абе да не си разказвам тук за лудостта, но съм сигурна, че голяма част от нас са така  Crazy То направо инфаркт да получиш от дебнене и рифрешване - та чак сън не ме хваща от яд  hahaha

# 48
Абе да не си разказвам тук за лудостта, но съм сигурна, че голяма част от нас са така  Crazy
Говори ми, говори ... Joy
Аз чакам едни МОМИ, не че ми трябваха особено, даже си имам червени Мери Джейн, но моите с платформа, пък тези с ток  ooooh! 
Между другото с онези Clarks Un Bethany се взехме, и много си допаднахме, 41 номер са 41 евро в немското javari.
И повече няма  Outta Joint

Последна редакция: нд, 10 ное 2013, 16:28 от The ant has...

# 49
Мда, и един мармот увива обувките в рециклирана хартия... Hug

# 50
I am a strong independent woman...  hahaha  Hug

# 51
  • Варна
За да не е гол запис, чакам това портмоне в черно към края на другата седмица
http://www.javari.de/Bruno-Banani-Melbourne-4-320-1057-Geldb%C3% … mp;keywords=Damen

# 52
Аник, за 100 евро и аз се ядосвам заедно с теб Laughing

Аз забърсах тези Clarks в Warehouse за 24Е. Изчезнаха, след като платих, затова снимка от тук.
Скрит текст:
Нали си търсих още едни челси. Embarassed

# 53
Да похваля тези
http://www.amazon.de/gp/product/B008KP0OVM/ref=oh_details_o00_s0 … ie=UTF8&psc=1
за ММ.Естествено не на тази цена newsm44

# 54
Честита ни нова тема!   bouquet  Надявам се поне едно хубаво предколедно намаление да дочакаме - измъчиха ни тези немци  Confused.
Дебна едни кецове - ей така за спорта, да не загубя форма.   Laughing

# 55
И аз при вас. Търся си високи до под коляното ниски ботуши, с които да не падам зимата по леда. И разбира се да са на далавера.  Mr. Green

# 56
Ох този код във френското много ме блазни. Има едно мъжки Тимбърленд за зимна планина.... мъжа ми се куми, искал още да изчака... някрая неговия номер ще изчезне. Винаги такава става.

Иначе за мен си взех това и в понеделник ще си ги видя:

https://www.javari.fr/dp/B009T06IQM Не на тази цена разбира се. Излязоха 82 евро. Поръчани от френско, шипнати с DHL от немско.

# 57
Честита ни нова тема, благодарности на Dzuls     bouquet
Нищо не чакам, с тези цени се върнах пак на добрия стар ибей  Mr. Green

Оглеждам се за черна чанта... не знам каква трябва да е, за сега гледам, но нищо не е "ЕТО Я!"

Ани, недей се ядосва за AIrstep-a, всяко зло за добро, пък и нали капсите им бяха в повече  Hug

# 58
  • Austin,TX
Dzuls  Hug,   bouquet за темата.
 Чакам в края на месеца от ВИП-а по един чифт за мен и за мъжът ми, и намаление чакам  Mr. Green, прилично  Laughing
I am a strong independent woman...  hahaha  Hug
 hahaha

# 59
Нали си търсих още едни челси. Embarassed
Нали и аз си търся Crazy намери едни за мен, ама черни! Grinning

DzulsHeart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт