Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 65 от 10.11 до 30.11.2013

• 44 156
  • 591
  •   1
Отговори
# 195
  • София
И аз да не остана по назад се регистрирах и веднага получих код,обаче както винаги при мен все нещо не е наред.Ето кода който получих  Shocked                                                                                                     
Meine Gutscheine
Abgelaufene Gutscheine
Gutschein   Gutscheinwert   Mindestbestellwert   gültig bis
Einkaufsgutschein   15,00 €   50,00 €   01.01.1970 01:33

Изтекъл е доста преди да се родя  Joy

# 196
  • По широкия бял свят
И аз да не остана по назад се регистрирах и веднага получих код,обаче както винаги при мен все нещо не е наред.Ето кода който получих  Shocked                                                                                                     
Meine Gutscheine
Abgelaufene Gutscheine

Изтекъл е доста преди да се родя  Joy

И при мен излизаше така. След това се поканих от вече съществуваш акаунт на друг и ми изписа 15Е горе в полето до кошницата, но пък сега като отида да плащам не ми отразява отстъпката в поръчката. Не мога да разбера какво не правя както трябва #Crazy

# 197
И аз да не остана по назад се регистрирах и веднага получих код,обаче както винаги при мен все нещо не е наред.Ето кода който получих  Shocked                                                                                                      
Meine Gutscheine
Abgelaufene Gutscheine

Изтекъл е доста преди да се родя  Joy

И при мен излизаше така. След това се поканих от вече съществуваш акаунт на друг и ми изписа 15Е горе в полето до кошницата, но пък сега като отида да плащам не ми отразява отстъпката в поръчката. Не мога да разбера какво не правя както трябва #Crazy

Виж условията на кода - дали е за аутлета и/или за акциите, дали има минимална сума.... Освен това трябва да го активираш - в поръчката има едно бутонче.

И пак да кажа.... следете си акаунта. Редовно имам някакъв код - отстъпка или БД без дори да са ме уведомили по мейл. Освен това постоянно има някаква акция, за която също мейл може да не са пратили. И на някои неща цените в аутлета са убийствени. Ровене му е майката.

# 198
  • Sofia
....И на някои неща цените в аутлета са убийствени. Ровене му е майката.

Peace

# 199
  • София
уффф... имам код -15/50, от къде да го активирам не виждам  newsm78

# 200
Слагаш си стоката в кошницита и под продукта трябва да има надпис, който е линк...

# 201
  • По широкия бял свят
И този линк ми отваря прозорец, в който трябва да въведа код, а никъде не виждам такъв, въпреки  че в Meine Gutscheine имам 15Е. 

# 202
  • София
Да се похваля - получих това: http://www.amazon.de/Manas-playa-121D1310BT-Ballerinas-BIANCO/dp … 50726&sr=1-94  - най-светлите/ако излизат трите цвята/. Много хубави и удобни.

# 203
# 204
  • sofia
Някакъв код да има в момента за немския или испанския Вип?  Praynig

# 205
Дойдоха тези балеринки. Обожавам ги  Heart Eyes
Отговарят си на номера, много меки, леки, чудесно стоят на крака. Идеална обувка - бързоходка, а и стоят прекрасно!
Щастлива!

# 206
  • Където е сърцето
http://www.amazon.co.uk/G941Db-Wrangler-Graylock-Suede-Dealer/dp … rangler+shoes+men
тези ги взех вчера от превозвача. Нямам думи уникални ботуши. Мислех,че 6 ще е 39-39,5 но се оказа,че това което са дали в сайта ,че е 40 е вярно. Собственикът остана много доволен и щастлив.

# 207
  • Бг
Дойдоха тези балеринки. Обожавам ги  Heart Eyes
Отговарят си на номера, много меки, леки, чудесно стоят на крака. Идеална обувка - бързоходка, а и стоят прекрасно!
Щастлива!

@steraki, би ли споделила моля стават ли за широко стъпало. Благодаря  Hug.

# 208
Alexa_a, не мисля, че ще станат за широко, аз съм по-скоро с тясно и са ми ок.

# 209
  • Sofia
30% намаление на ТЕЗИ във френското javari с код WINTER13. Валиден до 19.12.2013 за поръчки над 80Е

Извинявам се, ако вече е публикувано   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт