За тези, които четат любовни романи №7

• 76 287
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
  • в сърцето на един мъж...
На мен лично много ми харесва как пише Клейпас, а поредицата Хатауей са ми много любими!

# 256
  • Варна
На Лайза Клейпас нищо не съм чела, засега.
Затова пък искам да споделя за последната книга, която прочетох. Не знам дали като четете любовни романи, гледате и такъв тип филми. Аз много харесвам тези, които дават в събота и неделя по Диема фемили и особено тези по романите на Розамунде Пилхер. Миналата седмица ми попадна роман от тази авторка. Прочетох го и честно казано се разочаровах. Филмите са много красиви и чувствата са изиграни чудесно от актьорите. Книгата обаче не можа да ме грабне. Четох Сняг през април. Ами героинята не знаеше какво точно иска и без да знае накрая се оказа, че ще се жени за героя. Той пък както уж си падаше по друга на последните десетина страници изведнъж реши, че ще се жени. И цялата любов се разви от вторник до петък. Въобще книгата приличаше повече на сценарий, отколкото на роман. По принцип ако гледам филм по книга повече ми харесва книгата, е на тая авторка повече харесвам филмите по книгите и.

# 257
  • Sofia
Филмите на Р. Пилхер и аз харесвам, но нейна книга не съм чела.

# 258
  • София
Прочетох и последната книга от поредицата братя Куин. Хареса ми  Heart Eyes Не си спомням кой я препоръча, но благодаря  Peace

Сега ще се върна назад, за да видя какво препоръчахте   Peace

Утре смятам да отида до книжарницата и да потърся Дар от съдбата и Брачен капан . После ще се похваля  Peace

# 259
  • София
Момичета, весели и щастливи празници!
И да ви пожелая любов силна, като по книгите, които четем и много здраве на вас и близките ви.
 dancing

# 260
Весела Коледа на всички  Hug
Аз днес случайно попаднах на поредицата Lifeless и се чудя още дали да я започвам http://www.goodreads.com/series/109152-lifeless и исках да попитам за мнение, ако някой я е чел  Simple Smile

# 261
  • Враца
Весела Коледа!
Аз днес случайно попаднах на поредицата Lifeless и се чудя още дали да я започвам http://www.goodreads.com/series/109152-lifeless и исках да попитам за мнение, ако някой я е чел  Simple Smile

Не съм я чела, но мисля да си я добавя и да изчакам какво ще кажеш ти.

# 262
Здравейте.Препоръчайте някоя готина книга може  и да е поредица по възможност на български  и в ел.вариант (само да не е като "Три желания" на С. Браун да има тъжен край).

Пс.Преди време четох една книга но не се сещам как се казваше,нито кой е автора пък искам да я прочета пак накратко ще кажа за какво ставаше въпрос:главните се женят,той искаше да живее в Лондон,тя не.После за да разбере дали го обича караше най-добрия си приятел да я сваля,той май си падаше по комара

# 263
Сега мисля да си взема " Перфектният мъж " - Линда Хауър и " Идеалният мъж "- Джули Гарууд, за последните дни от почивката след Нова Година  Simple Smile
Аз много харесвам поредицата за Ренърд-Бюкянън и постоянно се тюхках дали ще има история за Корди и Ейдън, защото все пак бяха бегло споменати в две от книгите, но явно има доста голям интерес към тази двойка и във фейсбука на авторката.И все пак книга ще има и излизането и е запланувано за лятото на 2014 Party ..., ще си почакам  Wink

# 264
Прочетох ''Капризите на сърцето'' и макар книгата да е нелоша, аз лично я намирам за най-слаба от поредицата ''Чикаго старс". Сладка, приятна, чете се леко, но... Не ме грабна, нищо не се случва, дойде ми една идея по-скучна от другите.

# 265
Здравейте!:) Напоследък съм се пристрастила към любовните романи! Любими са ми книгите на Джули Гарууд,поредицата Хатауей на Лайза Клейпас. Горещо ви препоръчвам и ''Великолепно'' на Джулия Куин (от поредицата Блайдън-те са три книги)-прекрасна е!:) Наскоро прочетох и ''Влюбен до безумие'' на Рейчъл Гибсън буквално на един дъх!
 А днес прочетох и третата книга от поредицата Кросфайър на Силвия Дей. Какво да ви кажа,адски емоционална история за четене,оставете сексуалните сцени,но самата връзка между Ева и Гидиъм е опияняваща.Досега съм чела само леки романчета,които не натоварват съзнанието,но след като прочетох първата книга не можех да спра! Сега знам, че тепърва ще излизат 4-та и 5-та книга и се надявам историята да е със щастлив край?

Последна редакция: сб, 28 дек 2013, 18:12 от hrisi04

# 266
  • Sofia
Започвам

Покрай празниците нямам много време за четене за съжаление.

Чакат ме и втора и трета книга от поредицата Кросфайър, но тези от библиотеката (имам и още една) са с предимство.

# 267
  • София
Момичета,

коя книга е най-интересна:

"Брачен капан" О. Паркър
"Капризите на сърцето" С.Е.Филипс
"Перфектният мъж" Линда Хауърд

Намерих ги в различни книжарници и не ми се ходи до всичките, а искам да си взема поне една днес?  newsm78

# 268
  • В най - голямото село
Сутринта дочетох поредицата на Марис Мелтън за Тюлените - страхотни книги (за който не ги е чел)
http://chitanka.info/person/marliss-melton

# 269
  • Плевен / София
Момичета,

коя книга е най-интересна:

"Брачен капан" О. Паркър
"Капризите на сърцето" С.Е.Филипс
"Перфектният мъж" Линда Хауърд

Намерих ги в различни книжарници и не ми се ходи до всичките, а искам да си взема поне една днес?  newsm78
Здравей,  Hugот трите книги, ако трябва да избирам бих започнала с "Перфектният мъж" на Линда Хауърд

Общи условия

Активация на акаунт