За тези, които четат любовни романи №7

• 76 288
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
Какво е мнението ви за тетралогията на Нора Робъртс Сватбена агенция? Чудя се дали да я започвам? Ако може да ми резюмирате горе долу историята,мерси  Simple Smile

И на мен ми хареса.

# 286
А аз прочетох една паранормална поредица- Fever на Карън Мари Монинг
Много ми допада как пише, независимо исторически или съвременни книги  Peace
И тази много ми допадна
Май пак ми се чете нещо паранорлмално...

# 287
  • Враца
И тази много ми допадна

Тази ми е в списъка поне 2 години. И не мога да преодолея проблема си с паранормалните книги. Другото е, че не знам защо толкова не искам да опитам някоя.

Всъщност опитах една, която беше част от съвсем нормална поредица и изведнъж бам. През цялото време си въртях очите и прелиствах страниците, колкото да видя какво става с другите герои.

Предполагам зависи и от историята и от автора, да видим кой ден ще опитам отново.

# 288
Аз пък не знам защо избягвам поредици в които няколко книги главно действащо лице да е един и същ герой или героиня.

Предпочитам всяка книга да е за отделен герой/героиня.  Peace

# 289
Започнах Loretta Chase - Lord of Scoundrels  и е много , много добра  Grinning  Препоръчвам с две ръце  Peace  Може би тази книга ми влиза в топ10 на историческите.  Grinning

# 290
Започнах Loretta Chase - Lord of Scoundrels  и е много , много добра  Grinning  Препоръчвам с две ръце  Peace  Може би тази книга ми влиза в топ10 на историческите.  Grinning

Тя май е 3-тата от поредицата,другите чела ли си ги?

# 291
  • София, Младост 2
И тази много ми допадна
Май пак ми се чете нещо паранорлмално...

И аз тази я гледам от няколко години и нещо все не се вдъхновявам достатъчно да я почна - шотландската поредица на същата авторка беше много добра, но Треската не знам защо така не ме грабва по описания.

Другата, която така ми седи и й се чудя, е Kushiel - не знам защо намирам нещо общо между двете, ама може да ти е идея какво да четеш Hug

# 292
  • Враца
hedra, на 07.01 излиза третата част на Spiral of Bliss - Awaken. Вече нямам търпение, но ми се иска да си преговоря предишните две май.

# 293
Последно това: Елен Танер Марч - Целувката на принца
Много гаден характер има главния-опитва се да го смекчи авторката към края, но ... Много нереално, но пък имаше весели моменти.

# 294
Прочетох Bully http://www.goodreads.com/book/show/18090508-bully и много, много ми хареса. Хубави персонажи и интересни диалози. Макар и с не толкова оригинална история, те държи в напрежение какво ще се случи после. Препоръчвам с две ръце Simple Smile

# 295
romanti4ka  да, трета от поредицата е. Другите не съм ги чела, чудя се дали да не им хвърля едно око.

# 296
Значи и аз й се чудих дъълго на Fever  и не знам защо я почнах- от скука. И аз не обичам в една поредица героите да са едни и същи, свикнала съм да са във всяка книга различна двойка.
Обаче- поредицата е много приятна за четене. Значи описанията на книгите са много смотани и наблягат на неща, които не са толкова основни. Началото на първа книга е доста мудно, но после нещата се заплитат и става интересно. Много ми харесва стила на писане на авторката, интересно е че Fever не е точно любовен роман, а самите главни герои Мак и Бъронс честно казано ми бяха малкооо...ами Мак в началото е една лигава южнячка американка, която след това претърпява известно развитие, ама някак си така и не ми допадна особено до края на книгата. Все ми се струваше лигава и това е. А главния- на моменти искрено го мразех, на моменти го обичах от дън душа, но така и не го разбрах- дори не разбрах какво точно е  Laughing. И въпреки това авторката пише много увлекателно, самият й стил на изразяване явно ми допада и много ми харесва.

# 297
  • Бургас
Опитвам се да намеря ел. вариант на книга 3 от Сватбена агенция на Нора Робъртс, но не в ПДФ формат ако някой може да ми помогне ще съм много благодарна, знам че не е това темата за търсене но все пак...
madlenaivanova@abv.bg

# 298
  • София
Ще започна новата на С.Е.Филипс. Дано си заслужава  Peace

И нещо забавно  Laughing

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 06 яну 2014, 10:26 от missence

# 299
  • в сърцето на един мъж...
Ще започна новата на С.Е.Филипс. Дано си заслужава  Peace

Ако става дума за Капризите на сърцето, на мен лично много ми хареса, прочетох я на един дъх Peace

Общи условия

Активация на акаунт