За тези, които четат любовни романи №7

• 76 288
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Ще започна новата на С.Е.Филипс. Дано си заслужава  Peace

Ако става дума за Капризите на сърцето, на мен лично много ми хареса, прочетох я на един дъх Peace

Същата  Peace

# 301
  • в сърцето на един мъж...
Има едно леко повторение на историята от предната книга, но не е толкова дразнещо. Даже съм изненадана, че баща ми ги изчете на един дъх предните две Grinning И сподели, че хумора му харесва много.

# 302
  • София
Има едно леко повторение на историята от предната книга, но не е толкова дразнещо. Даже съм изненадана, че баща ми ги изчете на един дъх предните две Grinning И сподели, че хумора му харесва много.

bouquet

# 303
  • Бургас
Peace
аз чакам следващата  Wink
сега си препрочитам "Знойни сънища".

# 304
  • Варна
Видях поста на ShySun за книга на Лорета Чейс и понеже не бях чела нищо от нея се разтърсих из руските сайтове. За съжаление английският, на който основно четете, не ми е достатъчно добър, но пък на руски си чета доста.
Така попаднах на ТОЗИ сайт. Има доста любовни романи. Свалих Рискованный флирт и много ми хареса. Препоръчвам, на който му се чете на руски.

# 305

Коя е следващата?

# 306
  • Бургас

Коя е следващата?
нямам идея..просто това е една от Любимите ми поредици Simple Smile

# 307
А какво ще кажете за

Някой чел ли я е?

# 308
А какво ще кажете за

Някой чел ли я е?
в момента я чета, много добре ми тръгна, но нямам време и умрях на 70 страница, но това което прочетох ми допадна.

# 309
А какво ще кажете за

Някой чел ли я е?
в момента я чета, много добре ми тръгна, но нямам време и умрях на 70 страница, но това което прочетох ми допадна.

Дааа! Четох я на английски и сега си я поръчах... много ми хареса.  Simple Smile

# 310
А така-значи това ще си поръчам за рождения ден Laughing

# 311
А какво ще кажете за

Някой чел ли я е?

Чудя се дали да я започвам? Само една книга ли е или има продължение?

# 312
  • София
Прочетох "Капризите на сърцето" и много ми хареса   Heart Eyes

Благодаря, че я препоръчахте  Peace

# 313
Аз да похваля много

Хареса ми стила, историята, има много остроумни моменти, а двамата герои са бонбони Heart Eyes

# 314
Прочетох "Капризите на сърцето" и много ми хареса   Heart Eyes

Благодаря, че я препоръчахте  Peace

Аз четох ''Бебето е мое'' от същата авторка и не бях особено очарована! Не ме грабна историята и героите в нея, затова и още не съм си поръчала ''Капризите на сърцето'' но пък виждам,че доста хора я препоръчват!  newsm78  Може ли да ми кажете в сравнение с ''Бебето е мое'' дали ви е харесала повече книгата? Мерси

Общи условия

Активация на акаунт