За тези, които четат любовни романи №7

• 76 255
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте Simple Smile
Днес видях, че е излязла на български "Дъблин Стрийт" на  Саманта Иънг. Някой, който я е чел на английски, може ли да ми каже хубава ли е и заслужава ли си да се купи книгата, защото авторката ми е съвсем непозната, но пък резюмето ми се видя интересно.
Книгата е много, много хубава, много приятна за четене, интересна, диалога е супер, изобщо всичко ми хареса в тази книга...ОСОБЕНО Брейдън Grinning Дано само да издадат и останалите книги от поредицата!

# 616
  • Враца
Здравейте Simple Smile
Днес видях, че е излязла на български "Дъблин Стрийт" на  Саманта Иънг. Някой, който я е чел на английски, може ли да ми каже хубава ли е и заслужава ли си да се купи книгата, защото авторката ми е съвсем непозната, но пък резюмето ми се видя интересно.
Еха, сериозно ли???
Не мога да повярвам, така се зарадвах.
Приятно съм изненадана от издателствата, че издават вече такива книги.
Иначе да, книгата е много хубава според мен, както и цялата поредица.

# 617
  • София
Резюмето ми харесва и на мен  Peace

# 618
  • Sofia
Днес видях, че е излязла на български "Дъблин Стрийт" на  Саманта Иънг.
Ех... и на мен ми звучи интересно, пустите му пари...

# 619
  • Плевен / София
Здравейте, на кое издателство е книгата....не я намирам в Хеликон и store.bg

# 620
  • Sofia
Здравейте, на кое издателство е книгата...
На изд. Ориндж букс - но не зарежда в момента. Ето тук за книгата - http://www.edna.bg/svobodno-vreme/knigi/nazhezheni-strasti-po-shotlandski-4633204

# 621
  • Плевен / София
Благодаря Party значи на 18 февруари трябва да излезе Thinking

# 622
Видях, че е издадена на български книгата на Лайза Клейпас "Тайните на една лятна нощ" от поредицата Сезони на любовта. Може ли дамите които са я чели на английски (и на български разбира се)да споделят мнение.

# 623
  • Пловдив
Видях, че е издадена на български книгата на Лайза Клейпас "Тайните на една лятна нощ" от поредицата Сезони на любовта. Може ли дамите които са я чели на английски (и на български разбира се)да споделят мнение.

Първа книга от общо 5. Героинята се казва Анабел, главният - Саймън. Тя е някаква красавица, аристократка, но от по-долните слоеве на аристокрацията, и е бедна. Той пък е син на месар, обаче е много умен и бързо е забогатял. Анабел се запознава с още 3 млади дами на един бал. Общото между тях е, че всичките са Wallflowers - т.е. дами, които никой мъж не кани на танц, понеже имам някакви недостатъци, и са обречени да останат стари моми. По реда на книгите другите героини са Лилиан, Еванджелин (Иви) и Дейзи (сестра на Лилиан). На един бал четирите се запознават и сключват сделка всички да си помагат да си намерят съпрузи. Първа е Анабел, защото е красива, а и тя много бързо трябва да се омъжи, защото семейството й е в лошо финансово състояние. Саймън си я е набелязал, тя обаче смята, че не може да си позволи да е с него, нищо, че я привлича. И така нататък Simple Smile Книгата е наистина много хубава Simple Smile Няма да ви издавам кои са половинките на другите героини, за да не ви развалям изненадата като издадат следващите книги  Wink

# 624
Много благодаря! Дано да издадат цялятя поредица. Звучи забавно. Аз харесвам по принцип книгите на Лайза Клейпас.

# 625
Здравейте Simple Smile
Книгата е много, много хубава, много приятна за четене, интересна, диалога е супер, изобщо всичко ми хареса в тази книга...ОСОБЕНО Брейдън Grinning Дано само да издадат и останалите книги от поредицата!

Много благодаря  Simple Smile Значи определено влиза в списъка ми с книги за купуване.

# 626
При тези коментари няма как да пропусна Дъблин Стрийт, може ли само да ми кажете от колко книги се състои тази поредица! Не ми се иска да стане като с Кросфайър, която уж беше трилогия, после се оказа че ще има още 2 книги, които още дори не са написани....

# 627
  • Пловдив
Дъблин Стрийт има 3 издадени книги и една предстояща в края на юли, но всяка книга е с различни главни герои и история.

# 628
  • Sofia
Ето "Дъблин Стрийт" - https://www.orangecenter.bg/dabliy-striyt.html  - дават я налична.

# 629
  • София
Ох, и тази на Л. Клеипас звучи много добре  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт