За тези, които четат любовни романи №7

• 76 242
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
Е как бееее, ма то точно това му е хубавото на книгите, че се случват такива неща- поне там  Flutter иначе за какво да ги четем  Flutter
На мен това ми беше по-симпатично и сладурско, отколкото типичния лигльо от историческите романи, който по цял ден пие, цяла вечер танцува по балове, и цяла нощ се упражнява върху поредната си метреса, и накрая разбира се докарва ограничената си наивна женичка до оргазъм, защото той цял живот само това е упражнявал и само това може

# 661
  • В къщурката на хълма на феите
след известен брой колебания в коя тема точно да се вмъкна и да си изкажа впечатлението от Библиотекарката, че вчера яко оплескахме темата за електронните книжки, реших да е тук, че нали уж минава за любовна, ама от болящо любовните .. надявам се, че съм на точното място .. та .. с оглед на това, че успях да изчета и Нюансите и Кросфайъра, в мен с загнезди мисълта, че въпреки усещането за дежа вю, то в Библиотекарката поне главните персонажи първо успяваха да скалъпят поне подобие на смислен диалог, второ успяваха да приключат диалога не непременно във "веселата" стая ииии третооо стила на писане на авторката се доближи максимално до моите предпочитания и не изпитах желанието да се самонаритам, че съм започнала да чета въпросната творба .. обаче не съм съвсем сигурна дали ще се престраша да прочета следващите части от поредицата, ако тя изобщо види бял свят на български ..

гледам, че за Вечната Амбър си говорите - мога само да кажа, че това е единствената книга, която някога съм чела  и изпитвам искреното желание да не го бях правила ..

# 662
  • Euskal Herria
Прочетох "Влюбени до доказване на противното" на Сара Анджелини. Zolka, благодаря, че ми я препоръча. Отдавна така не бях чела книга, която да не искам да оставя. Моя приятелка ме "нарита"  Laughing ,  че досега не съм прочела първообраза (тъй да се каже) - "Гордост и предразсъдъци". При мен донякъде е и на настроение - случвало се е автор въобще да не ми хареса, а след време да изчета всичко негово. Засега все още се опъвам на Джейн Остин  Joy
Бихте ли споделили вашето мнение за тази авторка?

# 663
аз лично съм изчела всичко нейно, че и не по веднъж, а по няколко пъти и винаги я препоръчвам, защото си заслужава да я прочетеш Peace

# 664
Прочетох "Влюбени до доказване на противното" на Сара Анджелини. Zolka, благодаря, че ми я препоръча. Отдавна така не бях чела книга, която да не искам да оставя. Моя приятелка ме "нарита"  Laughing ,  че досега не съм прочела първообраза (тъй да се каже) - "Гордост и предразсъдъци". При мен донякъде е и на настроение - случвало се е автор въобще да не ми хареса, а след време да изчета всичко негово. Засега все още се опъвам на Джейн Остин  Joy

Радвам се, че съм улучила и ти е харесала.
Относно авторите-аз съм на мнение, че за всяка книга си има време и настроение.Аз съм чела "Гордост и предразсъдъци", но май сега имам настроение за другите и романи.
Препрочетох  "Мъжът от сънищата"- честно казано финала го бях забравила Laughing Laughing Laughing Общо взето след цялата книга, която си е тежичка откъм кървави сцени края ме накара да прихна.

# 665
  • София

Аз поисках книгата , но така и никои не ми я изпрати. Има ли я някой в ел. вариант говоря за "Влюбени до доказване на противното" на Сара Анджелини?

# 666
  • Euskal Herria
Не я видях качена в мейлбукс. След доста ровене в нета, открих скан. Отскоро имам програмата - не съм качвала.

# 667
  • Варна
Аз също съм голям почитател на Джейн Остин и съм чела всичките и книги по няколко пъти. Препоръчвам я, на който не я чел.
Не бях чувала за "Влюбени до доказване на противното" на Сара Анджелини и ме заинтригувахте. Може ли, който я праща да прати и на мен, моля.

# 668
Пратих ви я. Приятно четене. Ама ви зарибих всичките с тая книга Joy Дано ви хареса, да не ме сърбят някои деликатни части после Heart Eyes

# 669
От тук разбрах за Диамантения залив на Линда Хауърд и Спомни си кога на Джудит Макнот, благодаря ви и двете книги ми харесаха, препоръчвам на тези, които не са ги чели. Някой чел ли е Библиотекарката да даде отзив и да кажете къде да я намеря. Благодаря предварително

# 670
  • Euskal Herria
"Библиотекарката" е от тематиката на Нюансите и Кросфайър. Ако ти харесва такъв тип литература, книгата я има качена в MailBooks.

# 671
  • София
Пратих ви я. Приятно четене. Ама ви зарибих всичките с тая книга Joy Дано ви хареса, да не ме сърбят някои деликатни части после Heart Eyes
Благодаря, аз от Cheti.me  я поисках, но никой не се отзова.
Ако нямаш нищо против мога аз да я кача в мейлбокса?

# 672
Някой чел ли е Библиотекарката да даде отзив и да кажете къде да я намеря. Благодаря предварително

таман днес я прочетох и малко по-горе я коментирах .. ако все пак имаш желание да я прочетеш - прати заявка в Mailbooks или дай и-мейл, за да ти я изпратя Peace

# 673
Благодаря

# 674
Някой чел ли е Библиотекарката да даде отзив и да кажете къде да я намеря. Благодаря предварително

таман днес я прочетох и малко по-горе я коментирах .. ако все пак имаш желание да я прочетеш - прати заявка в Mailbooks или дай и-мейл, за да ти я изпратя Peace
pavlina.asenova@gmail.com ето мейл ако не ви затруднява

Общи условия

Активация на акаунт