За тези, които четат любовни романи №7

• 76 288
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
А от коя поредица са братята Маккейд?  Simple Smile
Ами от Братята Маккейд. Има я в читанка

# 361
Страхотни са Маккейд! Heart Eyes  Особено Рейф Heart Eyes Blush

# 362
А от коя поредица са братята Маккейд?  Simple Smile
Ами от Братята Маккейд. Има я в читанка

Mерси, ще я погледна Simple Smile

# 363
  • Варна
Какво е mailbooks? Много искам да прочета и тая серия на Робъртс.

Братята Маккейд ми е от любимите. В нея харесвам и четирите книги. Препоръчвам я, на който не я е чел.

# 364
И аз нещо не се оправям с този мейлбокс.
Как де се добера до тази серия за Хотелът? Звучи ми интересно.

# 365
Страхотни са Маккейд! Heart Eyes  Особено Рейф Heart Eyes Blush

Току що прочетох първата книга за братята Макейд: Завръщането на Рейф и много ми хареса!  Heart Eyes Чудя се как ги изчитам тия книги буквално за час! Започвам с книга номер 2...  Peace

# 366
Аз почнах първата от Хотела, ама тази властна майка как ме дразни  Joy ужасяваща свекърва ще е Simple Smile

# 367
  • в сърцето на един мъж...
Това за поредицата на Нора ли? Не е властна хич Wink

И да ви пусна нещо ново
Кена Дийн си е обещала, че един ден Дени Коул — нейният шеф, ще види в нея не само способната секретарка, а и жената. Една нелека задача, докато братът на Дени не решава да й помогне да привлече вниманието му. «Решение», което в последствие ще се превърне в проблем, защото макар и недоверчива към опитите на Рейгън да я сгоди за друг мъж, тя не иска нищо друго освен да спечели неговото сърце.
Даяна Палмър
БЕЗЦЕННО МОМИЧЕ

# 368
Аз почнах първата от Хотела, ама тази властна майка как ме дразни  Joy ужасяваща свекърва ще е Simple Smile

Хаха,е аз утре ще си купя първата книга...нищо че съм прочела останалите!  newsm78

# 369
  • Бургас
Това за поредицата на Нора ли? Не е властна хич Wink

И да ви пусна нещо ново
Кена Дийн си е обещала, че един ден Дени Коул — нейният шеф, ще види в нея не само способната секретарка, а и жената. Една нелека задача, докато братът на Дени не решава да й помогне да привлече вниманието му. «Решение», което в последствие ще се превърне в проблем, защото макар и недоверчива към опитите на Рейгън да я сгоди за друг мъж, тя не иска нищо друго освен да спечели неговото сърце.
Даяна Палмър
БЕЗЦЕННО МОМИЧЕ

bouquet

# 370
Сдобих се с "Хотелът" на Нора Робърт на doc фдрмат е конвертрирах ги дано да се четат,довечера ги почвам и ще споделя впечатление. Ако някой иска мога да му ги препратя.Открих и една книга на Джули Грууд, много любима моя авторка, нейна книга,която не съм чела "Сладки приказки" съвременна изглежда на pdf е, ако има желаещи ще  я препратя, май оспамих темата, извинете за което.

# 371
Сдобих се с "Хотелът" на Нора Робърт на doc фдрмат е конвертрирах ги дано да се четат,довечера ги почвам и ще споделя впечатление. Ако някой иска мога да му ги препратя.Открих и една книга на Джули Грууд, много любима моя авторка, нейна книга,която не съм чела "Сладки приказки" съвременна изглежда на pdf е, ако има желаещи ще  я препратя, май оспамих темата, извинете за което.

"Сладки приказки'' много ми хареса!   bouquet Джули Гарууд ми е любимка, особено поредицата Бюканън! Heart Eyes Дано тази година излезе някоя нова нейна книга, очаквам с нетърпение историята на Корди и Ейдън  Heart Eyes ( които присъстваха в книгите ''Списък с убийства'' и ''Като огън и лед'')! Ще ми бъде много интересно каква история е измислила за тях,тъй като той не е агент на ФБР а във всички нейни книги,които съм чела главния герои е именно такъв! Simple Smile

# 372
shara може ли на мен Хотелът ,моля  bouquet  edna_jena@abv.bg

# 373
Някой знае ли дали книга 3 от "Новите видове" на Лорън Донър я има някъде на руски език

# 374
Някой знае ли дали книга 3 от "Новите видове" на Лорън Донър я има някъде на руски език
Мисля, че не са издавани на руски.
Нещо ме вдъхновихте с коментарите си за "Хотелът", мисля да я пробвам, отдавна не съм чела нищо от авторката.

Общи условия

Активация на акаунт