За тези, които четат любовни романи №7

• 76 258
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
За какво се разказва, кажи с няколко думи

# 601
Аз искам да похваля ''Горещи страсти в Рая" на Сандра Браун! Вчера си легнах по никое време за да я довърша! Много увлекателна история,малко тежка за четене, но интересна! Peace Не е от най-романтичните, но си има своите качества! Peace

Прочетох и "Френска целувка" на Сюзън Джонсън!Също ми хареса

# 602
  • Sofia
Започвам 2ра книга от поредицата Брадок/Блек на Сюзън Джонсън (поредица Braddok/Black - 1. Блейз 2. Сребърен пламък 3. Забранения плод 4. Заложник на греха):

# 603
Започвам 2ра книга от поредицата Брадок/Блек на Сюзън Джонсън (поредица Braddok/Black - 1. Блейз 2. Сребърен пламък 3. Забранения плод 4. Заложник на греха):

Аз в момента чета "Сребърен пламък'', много ми харесва, но изобщо не знаех, че е поредица!  Heart Eyes Първата книга явно ще я пропусна....

# 604
  • Sofia
Хриси, ако нямаш друг вариант, може в читанка да я ("Блейз") четеш. Simple Smile

Така и така писах, предлагам ви някои филми по Даниел Стийл - http://vbox7.com/collection:1279667?&page=1, вчера попаднах на тази колекция, която път вие може и да знаете де.  Grinning

# 605
Аз не понасям романтични филми  Laughing не знам защо
Любовни романи чета всякакви, е макар и да имам предпочитания към някои поджанрове, но филми абсурд  Crazy

# 606
  • Пловдив
Винаги е за предпочитане книгата пред филма, а тези по книги на Даниел Стийл преди много години ги въртяха постоянно по кабеларките Mr. Green

# 607
  • Sofia
Мда... от там са качени, от ТВто.
И аз гледам филми по книги, след прочита на книгата, но хора всякакви... демек различни сме, та да гледа, който и когато иска, разбира се.  Simple Smile  Освен това само ги предложих, дори не съм ги препоръчвала, не съм ги гледала ('щото ТВ не гледам отдавна). Та те това е.  Grinning

# 608
А, то аз само споделих личните се предпочитания, сакън някой ако много се интересува  Laughing
Аз не обичам изобщо романтични филми, дори и холивудски продукции
Някак си лигави и скучни са ми
Да пита човек тогава стотици книги със сходен сюжет как не са ми скучни, ма ей на

# 609
  • Sofia
Ми и моите предпочитания не са за сладникави романтики, но такива с крими или драма, с някакъв екшън - да.  И в книгите също - тези, които харесвам има по нещо друго, не е гола романтика... или поне аз си го намирам.  Grinning
Филми,
Скрит текст:
които харесвам са например - Къщата на езерото, Семеен човек, Любовта обича съвпаденията, Сватбен обет...

# 610
И аз не си падам по романтични филми. Виж по фентъзита с романтичен елемент е друго. Между другото започнах "Красиво бедствие". Интересна е-е , главния е малко див, ама не е лоша дотук.
Иначе се измъчих с Академия за вампири-леле, рядко срещана антипатия развих към тази поредица. Дочетох я, обаче да им имам ценностната система-достатъчно големи да убиват, но не и да правят секс. А и тази робска преданност заради "отселяването на расата"...

# 611
  • Euskal Herria
Прочетох и двете книги на Джейми Макгуайър от серията, но на руски, тъй като няма как в момента да си взема "Красиво бедствие" на български. Харесаха ми, надявам се скоро да преведат и третата книга. Първата книга е от името на Аби, а втората - от Травис. Моя приятелка е прочела третата книга и казва, че там повествованието вървяло от гледната точка и на двамата.
Единствено недоумявам защо навсякъде я анонсират като колежанската версия на нюансите.

# 612
Прочетох и двете книги на Джейми Макгуайър от серията, но на руски, тъй като няма как в момента да си взема "Красиво бедствие" на български. Харесаха ми, надявам се скоро да преведат и третата книга. Първата книга е от името на Аби, а втората - от Травис. Моя приятелка е прочела третата книга и казва, че там повествованието вървяло от гледната точка и на двамата.
Единствено недоумявам защо навсякъде я анонсират като колежанската версия на нюансите.

Има я на бг в нета първата.Има сходства с нюансите от гледна точка на неуравновесеността  на героя и някои други неща в развитието на действието, но като цяло...реклама. То 90% от любовните романи си приличат по доста неща.
Може да хвърлиш едно око на Влюбени до доказване на противното на Анджелини. Мисля, че ще ти хареса, ако ти е допаднала Красиво бедствие.

# 613
  • Euskal Herria
Да, видях, че е качена. Просто преди това ги прочетох. Явно и при тях преводачите са различни  Grinning, но като цяло - харесаха ми. Даже втората книга повече ми допадна.

# 614
Здравейте Simple Smile
Днес видях, че е излязла на български "Дъблин Стрийт" на  Саманта Иънг. Някой, който я е чел на английски, може ли да ми каже хубава ли е и заслужава ли си да се купи книгата, защото авторката ми е съвсем непозната, но пък резюмето ми се видя интересно.

Общи условия

Активация на акаунт