Интериорен стил по аматьорски 17

• 52 111
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
...
В детската съм сериозно притеснена за същия ефект - светло жълта и светло синя стена, тъмно синьо перде и тъмен под, бели мебели
...
Ами това си е слънчев ден покрай голям водоем. Сега, дали ще го доразвиеш като верандата на къщата до езерото или като каменен плаж...

# 181
  • София
Гост, това е дамска баня с вана, без огледало няма как. Половинът има друга.

# 182
  • гр.София
Ванилия, супер е кухнята! Да си призная не вярвах, че с тези начупени линии ще стане нещо приятно за окото. Wink И това с дървените кантове ми хареса ... Довечера ще я разглеждам пак.

Момичета, току що купих гълъбово сиви плюшени пердетаnewsm44, 2 броя, дълги, ушити, втора употреба, евтини. На това аз му викам удар smile3508
Нищо, че за моята дневна ама хич не се връзват  Party
Може би трябва да довлека за тях някой жълт диван от тези на sol y arena  Wink

# 183
  • София
Аз да попитам - и да кажа - още нещо на Ванилия. Белият правоъгълник с дървена дъска за хляб? пред него под шкафовете със стъклени вратички ревизионен отвор ли е? Ако да и имаш плочки защо не си направиш едно пано от тях, залепени примерно на гипсокартон и затварящи се с магнити от вътрешната страна на отвора? Така няма да се загрозява гърба на кухнята  и ще е еднороден. При мен така е решено затварянето на ревизионния отвор в банята и изобщо не личи...Просто идея.

# 184
Благодаря за коментарите!
Мтъй... vayana, да, това е сервизен отвор, с безумна алуминиева вратичка. Мисля да сложа нещо, да, имам няколко плочки, ако успеят да се нагласят без да се режат ще е добре, ако не - ще измисля друго.
Кабелът на аспиратора... Самият аспиратор - няма такава бутафория, хора! Той не е свързан към отдушник, няма дупка в шкафа, няма тръба, няма отдушник наблизо  Shocked Още не мога да го проумея! Сега служи само за лампа. Признавам си, че не ми се занимава с кабела му, макар че би било добре.
Що не харесвате миалната???  Mr. Green Аз зарад нея се отказах от червения хладилник, а вие... мда, можеше и бяла да е, но свърши вече. Половинът харесва инокса, и ще сменя фурната с такава съвсем скоро (тази не работи добре).

Lois, Ето снимка на шкафовете отблизо, доколкото може да се види ефектът -
Скрит текст:

Някои приятели тук много се чудиха, като разбраха, че това са си старите врати, и ходиха да ги пипат по три пъти, за да повярват, че е боя  Mr. Green
Това, което най-много ме радва е, че мъжът ми е със сериозна нагласа да направи основен ремонт след година, така че ще има време да го доизмислим както трябва - в момента кухнята е крайно неудобна, чисто практично, не знам кой я е мислил, но е мега-зле.

pep_si, значи казваш, че не е подходящо гипс картон на подвижни конструкции да се слага. Т.е. ако направим плъзгаща система, е добре да е с някакви други плоскости, така ли? (аз лично си представям три плъзгащи части, които обхващат цялото пространство, като те да бъдат с цвета на стените. Може би трябва да повикам мебелист да вземе мерки и да ги направи от пдч (примерно) и после да си боядисам  newsm78

Последна редакция: пт, 15 ное 2013, 14:31 от Ванилия Мадагаскарска

# 185
  • София
Всичко е въпрос на вкус. Лично аз инокс не харесвам и имам бяла фурна - ако щеше да слагаш отново бяла щях да ти препоръчам моята - влюбена съм в нея! В името на цветовата хармония на кухнята си се лиших от функцията пиролиза, защото я нямаше в белите фурни, а само в иконсовите от марката, за жалост.

# 186
Ванилия Мадагаскарска, моето мнение е че с някакви други плоскости (по - здрави)  ще се получи по - добре. Живея в мансарден апартамент и доста такива скосени  пространства сме усвоили по най-различни начини:
1. Шкафове със скосен гръб - според мен най - удачен, но и най - скъп вариант. Проблемът е че мебелистите хич не обичат да ги изработват и от 9 кладенеца вода ще ти докарат с обяснения как гръб всъщност изобщо не е нужен. Доста си поиграх докато намеря изпълнител.
2. Плъзгаща алуминиева витрина с мат - стъкло за WC.
3. Затваряне на определени пространства с гипскартон, в който има оставени плъзгащи се вратички. Така съм скрила един хоризонтален бойлер, който не исках да е в банята ( разваля ми визията, а все пак е добре да има бойлер  в случай на профилактика или авария на топлофикацията).

# 187
  • софия
Един хубав Мелбърн - чудни килими!!!, приятни цветове;

От Холандия -

Столът с табуретката - Like!

Витрина/библиотека с fausse boiserie тапет за гръбче и черно профилче - Like!

Чаровен стълбищен salon style.
ох, много хубави неща пускаш
е много ги харесвам пустите му тухли
това не е ли ламинат  newsm78

# 188
  • софия
аз с прословутия ми ремонт дето все не го започвам...  ooooh!
някои знаят за желанието ми за фейк тухли, фейк, фейк, ама тухли  Laughing ooooh!
та сега няма да са тухли, а ламинат по стената  Crazy
това ако евентуално някога започна

повела съм неравна битка с ин витро процедурите и главата ми е празна за всичко друго  ooooh!
дори тук ви изпускам, дори книги не чета...  ooooh!

Последна редакция: пт, 15 ное 2013, 17:24 от shhhh...

# 189
добре де, сподели за кухнята, а ние или ще помогнем с ламперията или ще смениш концепцията Mr. Green

Ооо, съвсем скоро ще започна да ви засипвам с въпроси, нищо няма да направя без да се допитам до вас. Тук се генерират страхотни идеи!

Assos, и аз гласувам за голямо огледало, без рамка.

Барба, страхотни неща, умирам да гледам такива красоти.

Ванилия, аз пък да попитам, ако е за една година само, защо се хаби толкова  Shocked На мен една година ми минава, като мигна веднъж с очи  Rolling Eyes

И да попитам за белите фурни, с времето не започват ли да избиват разни петна, мазнотии, кафении и т.н. Иноксовите на вид са прекрасни, ама все мърляви си стоят. Дори и с мега специалното покритие против пръстови отпечатъци им ставаш вечен роб Close или просто си стои мърлява. Та сега и аз съм се замислила за бяла, ама се чудя ако пък вземат да ѝ избиват разни петна зад стъклото Thinking

shhhh..., стискам палци!

# 190
Assos, и аз гласувам за голямо огледало, без рамка.

аз съм с голямо огледало без рамка ( и в трите бани), сега убеждавам мъжът ми как ще заляпя рамки точно пред мивките, ей така направо върхо огледалото

# 191
Вместо да лепиш рамка, можеш да я нарисуваш, един ден бяла, друг - жълта...ако пък останалата част не искаш да е огледало временно, заскрежаваш със сапун плътно....има идея в тая работа Peace

# 192
рамки само са ок, инацхе аз трябва да мия заскреженото после.
А и огледалата не са с реотан отдолу и се изпотяват, та заскреженото ще се разтече, стой та гледай. А и рамките трябва да са бели, т.к. стените вече са в др цвят

# 193
Иноксовите на вид са прекрасни, ама все мърляви си стоят. Дори и с мега специалното покритие против пръстови отпечатъци им ставаш вечен роб Close или просто си стои мърлява.

Мда, моята е иноксова и стана на някакви бразди, няма изчистване това нещо Tired

Shhhh,
успех! Hug

Като казахте черно: http://www.designsponge.com/2013/11/a-cozy-icelandic-cottage.html

Мечтая си за кухня с открити рафтове, чудя се как ли е в реалния живот newsm78

# 194
  • софия
в реалния живот ще е бърсане нон стоп на прах и мазнотии, така предполагам

мерси, мацки!
надявам се вече да се забременя трайно, че да започна и ремонта най-накрая  Crazy Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт