Интериорен стил по аматьорски 17

• 52 099
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Моите кухни са бели. Аз съм на принципа - "Няма значение какъв цвят ще е кухнята, стига да е бял"  Mr. Green
По отношение на новата кухня направих една голяма грешка с нивото на горните шкафове, което вече няма как да оправя. Ще си го нося явно.  Tired

# 271
Бяло, всичко ли ви е бяло, Богиня, Цонне Rolling Eyes а плот, а гръб?

И моите кухни винаги са били бели, и сега когато правя планове за следващата, пак натам вървя. Плота много ми се искаше да е от полиран бетон, но не ми се вярва да се справя, затова по-реалистично ми се вижда да е дърво. И ето тук ми идва засечката -  бели шкафове (горни няма да има) дървен плот, гръб - ще събарям мазилката, ако излезе хубава тухла, ще остане на тухла, ако ли не, бели плочки....и чамова ламперия на 1,50 височина newsm78 не ми се искаше да я махам, заради хамалогията, но мноооого рустикално ми идва цялата картинка  Rolling Eyes  дори и бяла да я направя, мислих и сива, и черна, и червено-розова, и....а над нея? и? засичам дотук.

Богиня, какво си направила с горните шкафове?

# 272
  • Варна
Ема, плотът ми е антрацитен гранит със седефени люспи в синьо-зелено. Много дискретно променя  цвета си според светлина. Гърбът е бял с леко сиви елементи
Ето това е плочката

А с горните шкафове много яко се прецаках, защото изобщо не ми дойде на ум, че никак не е задължително да ги подравнявам по нивото на аспиратора. А предвид, че имат и осветление отдолу, ми се губят едни 6-7см от шкафа. Като цяло нивото на долния ред е на 96см + 60см за ширма+тези допълнителни 7см неизползваема площ и се оказва, че мога да ползвам свободно само най-долния рафт на горния ред шкафове. За втория и третия трябва да ползвам помощни средства.  Close

# 273
Богиня, сега е момента да ги друпнеш на долу.

Ема, всички сте виждали моята червена, лачена кухня, така че ще си мълча Laughing иначе плота ми е сив гранит, ако си сменя вратичките ще са бели, другото си остава.

# 274
Да, сега се сетих, че беше писала за плота и гърба.

Колкото до височината, ще слагаш високи токчета, и в кухнята Mr. Green Шегата настрана, неприятно е, но пък сега се предлагат всевъзможни стълбички, които да са част от интериора, да не трябва всеки път да се вадят и прибират. Даже вчера видях в един скъпарски-гъзарски магазин нещо такова, мисля беше червена и намалена, ама от колко, и колко, не обърнах внимание.

so what, аз май не съм я виждала.

# 275
so what, аз май не съм я виждала.
виждала си я, коментирали сме, поне не е  незабравима. Mr. Green

# 276
  • Варна
Бе, то аз по принцип съм си на ток, ама дори с него е леееееко неудобно да стигнеш до втория рафт.

so what?, ако имаш идея как се свалят, сподели.
Имат освен осветление, и контакти по тях. И вратичките опират до тавана.

# 277
ами как, викаш майсторите да демонтират и монтират на ново.

# 278
  • Варна
ами как, викаш майсторите да демонтират и монтират на ново.
Ъ? то трябва да се правят нови вратички, и всичко изцяло наново. Мне... много скъпо ще ми излезе това,

# 279
аз май нещо не разбрах, защо не ползваш същите шкафове? Просто няма да са до тавана ако това е била първоначалната идея.

# 280
  • София
Ема, цък. Много завижд, че горния ред ти е опция!

Е, хубава работа!
Днес установих, че съм оплескала фугите в банята, сега остава да съм объркала и кухнята, че съм замислила горен ред на 86 см! Laughing
Иначе това е комбинацията, вече съм я пускала май:
Скрит текст:

# 281
  • Варна
аз май нещо не разбрах, защо не ползваш същите шкафове? Просто няма да са до тавана ако това е била първоначалната идея.
Няма как. Има декоративен завършващ корниз.  Peace

# 282
 ами на токчета тогава Heart Eyes

# 283
  • Варна
ами на токчета тогава Heart Eyes
Безжалостно.

# 284
Ема, аз преди имах много тъмна кухня с малки квадратни плочлета за гръб. Не беше много гот, всъщност.
Сега знаеш - бяло, със заварен плот и пак такива плочлета. А защо се заинатих да боядисвам, след като се планира съвсем скоро основен ремонт - ами защото това не е "моя" кухня, така я заварих, никога не съм я харесвала и ааадски много ми бъркаше в здравето. Та, предпочетох да отделя една седмица, за да направя белите врати - да видя как ще се справя! Simple Smile

Сега планирам светло (неярко) тюркоазени долни врати, дървен плот, бели малки плочки за гръб (+/- някои сиви и червени между белите) и отгоре си мисля за матови стъклени врати. Но! Това тепърва предстои и ще се съветвам с вас, като почна да поръчвам Simple Smile
И в този ред на мисли, това ми хареса - очевидно е аматьорки римейк, доста свежарски според мен Simple Smile

Благодаря за информацията за плочките! Тези турските са доста интересни, те всъщност са големи плочи, така че за 2 кв.м няма да е голям разход. Но все пак ще потърся от дребните правоъгълничета!

Последна редакция: вт, 19 ное 2013, 21:59 от Ванилия Мадагаскарска

Общи условия

Активация на акаунт