Интериорен стил по аматьорски 17

• 51 111
  • 751
  •   1
Отговори
# 30
  • София-в сърцата на моите деца
  bouquet

# 31
  • гр.София
Мадагаскарска, царица си на откриването на интериорни бижута за малко средства. Страшно уважавам това ! Интригуват ме твоите постове /почти като обяснение в любов ха-ха/, всеки път очаквам нещо интересно и различно.
Леглото и по конкретно таблата е станала много хубава, огледалото незнам откъде го намери, но е "удар". Независимо от това, мисля че "носи" някоя и друга по-малка картина, но с индивидуалност, носещи информация за вас, каквото и да означава това  Laughing /не цветя и пр./
Лампите много ми харесват, но до твоето кресло си представям един стоящ уютен абажур.
Аз също мисля, че още един друг цвят-коректив няма да е излишен. Какъвто виждам, че внасяш с креслото де...

И докога мислиш да ни държиш в неведение за твоята преоблечена кухня ! Wink

Последна редакция: пн, 11 ное 2013, 08:00 от Mayskie

# 32
# 33
 Embarassed Пак аз...той нашият ремонт няма край, както и моите лутания.

Вчера тествахме столове за трапезната маса. Най-удобните столове се оказаха от този тип :
Скрит текст:

Има ги в Икеа и дамаската им е само бяла. Някой виждал ли е на друго място подобни столове? Наистина разликата в комфорта между посоченият стол и този например или този

поне за мен е осезаема. А както споменах в по ранни писания, ние обичаме да се застояваме в кухньо-дневната.

# 34
Имах подобни от Аико, само че подлакътникът не беше плътен с дамаска, а дървен. Но пак едноцветни. Не знам дали още ги има, наистина са много удобни.

# 35
# 36
  • София
Благодаря за помощта!

# 37
  • София
Аз да се оплача. Наложиха ми мораториум над "бабешките" мебели от масив. Много съм нещастна. Тъкмо бях избистрила хола и сега наново.

Ще търся "модерни" мебели, каквото и да разбира един мъж под това.

И аз искам такива кресла за кухнята, и ние ще си висим там. Опитвам се да ги комбинирам и с диванче. Тия икейските вървят с различни дамаски.

# 38
Ние си купихме такива икейски кресла за т.нар. трапезария на село. Наистина са мноооого удобни, само че само бели калъфи имаше.... Аз мисля да се пробвам да ушия втори от нещо, по-носещо на кънтри ливинг Simple Smile
И въпрос: виждали ли сте по складовете с евтин текстил памучен сив плюш? В крайна сметка реших какво искам и сега трябва да го намеря това, дето го искам  Joy

# 39
Embarassed Пак аз...той нашият ремонт няма край, както и моите лутания.

Вчера тествахме столове за трапезната маса. Най-удобните столове се оказаха от този тип :
Скрит текст:

Има ги в Икеа и дамаската им е само бяла.

Тези ИКЕИ-ските столове са мн неудобни, ако се заседиш за по-продължително време. Наши приятели имат такива и до сега не е имало човек които да не се оплаче от тях.

# 40
И сега в Икеа има само бели калъфи, но винаги могат да се ушият и цветни.

Titina за същите кресла (столове) ли става въпрос?

# 41
За абсолютни=о същите. След заседяване в тях гърбът те боли ужасно, въпреки че на първо сядане са адски удобни. Предполагам (само предполагам), проплемът е че при по-продължително седене, дамаската под действие на тежеста на тялото се приплъзва върху стола и тялото в областа на таза и кръста остава във въздуха. Същото усещане имаш при над 9 часав полет.

# 42
Ееее, много сте изписали.
Не мога да не цитирам от предишната тема

Много ми харесва истамбулския апартамент, а с това изречение на собственика
Цитат
на первый взгляд кажется, что здесь собраны совершенно разные вещи, но их объединяет мой характер и образ жизни
става ясно кое липсва в повечето български домове. Не са важни толкова вратите, первазите, или пода.....всеки дом трябва да носи духа на обитателите си, а този процес продължава цял живот, не да отидем да си напазаруваме картини от Икеа например и да си кажем, готово - подредихме се Simple Smile

А според мен основната грешка в скучните интериори е взимането им на твърде сериозно - от собствениците и "дизайнерите". Липсва им чувството за хумор, щипката "кич", която за мен е равнозначна на индивидуалност. Всичко онова, което се вижда в работите на сериозните декоратори и просто интериорите с усет, които обсъждаме.

И аз съм харесала такъв тип кресла за трапезарната маса, но!  "заемали мноооо място", отделно бюджетът им, та ще видим Sad((
Има в другите мебелни магазини - цените са от 185 лв нагоре, и мисля не са със свалящи се калъфи.

Пейката маса диванче ми хареса:)

pina, и още и още ще променяте интериора заради малкото човече Simple Smile))
Не знам защо толкова бързо ти омръзна наредбата у вас, сещам се единствено отново заради малкото сладурче (променила си се).

Снимки във формичка:)   

# 43
Titina , ти ме доотказа;)

А как да разбера от     тези например ...       кой е ОК?

# 44
Мадагаскарска, царица си на откриването на интериорни бижута за малко средства. Страшно уважавам това ! Интригуват ме твоите постове /почти като обяснение в любов ха-ха/, всеки път очаквам нещо интересно и различно.
Леглото и по конкретно таблата е станала много хубава, огледалото незнам откъде го намери, но е "удар". Независимо от това, мисля че "носи" някоя и друга по-малка картина, но с индивидуалност, носещи информация за вас, каквото и да означава това  Laughing /не цветя и пр./
Лампите много ми харесват, но до твоето кресло си представям един стоящ уютен абажур.
Аз също мисля, че още един друг цвят-коректив няма да е излишен. Какъвто виждам, че внасяш с креслото де...

И докога мислиш да ни държиш в неведение за твоята преоблечена кухня ! Wink
bowuu Благодаря! Огледалото е от един "английски" магазин в Казанлък, за 25 лева! Беше ми малко смотанко златно, ама реших - за 25 лева е пИрфектно! Свещниците - по 2 и 2.50 високия! (пак от втора употреба Казанлък). Пак там имат и платове на килограм - доста неща се намират. Иначе това 4 лева метърчето е от София, до Лъвов мост - ул. Поп Богомил, на 20-30 метра от Мария Луиза, има доста разцветки, а в момента има и коледни платове, много симпатични, най-различни десени - те са памучни, по 15 лв метъра, но предполагам няма да се шият километрични коледни украси с тях Simple Smile
Кухнята я пазя още 2 дена, защото чакам утре хладилник и миялна. Направих компромис - отказах се от червения ретро хладилник, за сметка на инокс хладилник + миялна, за същата цена. Хм. Все още имам съмнения, че не беше нужно да предавам идеята си, можем да си го позволим хладилника, макар и малко по-скъп, но... явно съм по-практична, отколкото си мислех  Mr. Green

Такива столове за трапезария и аз бих искала, но (пак от практичност) взехме други, за да се перат по-лесно... с тези двама хулигани, а както е вероятно и трети в обозримото бъдеще... забрави за тапицирани столове  Sad

Mayskie, какво против картините с цветя  Mr. Green ? Аз имам вече едни големи макове в хола, и едни лавандули мисля за спалнята... но са рисувани, не са принт. Брат ми се оказа приличен художник, и сега ми рисува за сметка на подлсон и храна  Joy (мога да го дам назаем на някого, ако желае, за 3-4 седмици)

Общи условия

Активация на акаунт