Интериорен стил по аматьорски 17

• 52 090
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
Много ми хареса къщата от Богиня, с малки изключения. Даже като цвета на стълбите си я представях моята ламперия по едно време Party Ох, мразя я тази ламперия, ама с майстори да се занимавам мразя още повече  Close

Мен до валериан могат да ме докарат интериори като тези  Twisted Evil

Скрит текст:

# 361
на мен лилавият и този с китайските вази много ми харесват, но например никога не бих си направила лилава спалня, защото ми идва в повече да живея в такава атмосфера. също така много обичам това натрупване на еднакви мотиви по цялата стая. преди не ми харесваше, сега съм на друго мнение, ама то си трябва и пространство, като започнат да ти влизат бръмбарите в главата от тази стаята излизаш да си прекопаеш лехите.

# 362
  • Майничка
Третата спалня ми хареса, представих си как еленът ме събужда с целувка... челно.

# 363
Имах още от специалната селекция, ама не ги намирам сега Simple Smile

А тази къща в Канада? И тук малко са преиграли в картинката, ама има убийствени лампи (Богиня), и плюш, и вази...
А пък на първата снимка гледаш малка спретната къщурка, а после Shocked

# 364
Цонна, май мен ме гони шезофренията ( едната ни спалня в Канада е лилава, ярко цикламено всъщност и много си я обичам).

Цветния дом ми харесва и с кеф бих живяла там.

# 365
Малко романтика в Канада и много лампи:

Скрит текст:

Трудно ще познаеш, че си в Канада:

Лампите....всъщност, повече си харесах чайника от тази снимка:

Кухнята е много задушевна

Още лампи:

Банята

...приключвам

липсва само султана и 2-3 наложници, пиещи чай.

# 366
 ама все сме писатели тука Joy

# 367
  • София
Всъщност бих се чувствала добре в канадско-ориенталския дом. Верно попрекалили са на места, но като цяло ми говори хубави неща.

# 368
повторение мать учения!

# 369
Канадската къща доста ми хареса на мен, лампите са жестоки почти навсякъде (в спалнята ми идват малко свръх цели три и то точно над главите сякаш  Mr. Green)
(тя май два пъти постната тая къща на последната страница?)

Но валерианените .... са кхм .... доста обсебващи за моя вкус.

Обаче пък цикламеното стълбище ми хареса  Mr. Green

# 370
Прозорците не заслужавали щори....  Mr. Green А ние не заслужаваме ли малко сянка, м??? Иначе да, прозорците си станаха много хубави, с дървена дограма, с хубави стъкла... Но наистина адски много напича сутрин от 6 часа лятото... то направо не се живее. Отделно, че отсреща си има блокове и стаята става като театрална сцена... Хубаво, хубаво, ама трябва и да се живее вътре, не само да се снима  Mr. Green
Цветната къща - много ми харесва, ако е за една ваканция годишно! Иначе - нъц.

Pepsun, много приятна къщичка, честито! Кажи, тапета в детската стая, на райенцата, от къде е?
За банята - или шкаф, или параван, ама един хубав цветен параван, веселичък, според мен ще е супер! И да, цветя някой каза - подкрепям! И може дори килимче асорти с паравана при прозореца, примерно...

# 371
  • Пловдив
Чудо на чудесата, благодаря за снимките. Днес обаче съм на друго мнение, ще търся майстор който може да ми направи етажерката която Ема показа, май по добре ще стане така. Мисля си че шкаф би затворил помещението, дано не греша  Simple Smile

Ванилия Мадагаскарска, много благодаря за добрите думи. Още сме новодомци, така че не ние е готово всичко, скоро ще питам и за коридора, но малко да си починете от мен, че ми е неудобно само да питам и да развалям хубавите и интересни дискусии в темата. Тапетите са на ESPRIT, но стара колекция, намерих ги в амазон и ebay.

# 372
  • ВАРНА
Здравейте,момичета,отдавна не съм надничала в темата,сега имам въпросче,обзавеждам детска и се чудя какъв корниз да сложа за пердетата - не искам определено да е пластмасов по тавана,стои въпросът дървен или метален?мебелите са бяло и розово,стените - светлосиньо,естествен паркет цвят дъб на пода.Освен това стаята е изцяло южна и много слънчева,но май не ми се иска и плътни завеси да слагам  newsm78 Ще се радвам за малко помощ  Hug

# 373
Сложи дървен корниз и леки завеси.

# 374
Прозорците не заслужавали щори....  Mr. Green А ние не заслужаваме ли малко сянка, м??? Иначе да, прозорците си станаха много хубави, с дървена дограма, с хубави стъкла... Но наистина адски много напича сутрин от 6 часа лятото... то направо не се живее. Отделно, че отсреща си има блокове и стаята става като театрална сцена...
"Отвън" е твоето разковниче. Топлината на слънцето се спира отвън, преди да е влязла през прозореца. Вятъра и студа се спират отвън, преди да са "залепнали" на стъклото, и да правят конденз по краищата на стъклопакета. Твоите болки с радиуса на завесите и разрошените краища на ламелите ще изчезнат, ако всичко се изнесе отвън, а отвътре се виждат само извитите прозорци. Отделно, че отвън може спокойно да поставите стандартните, правоъгълни, евтини и познати на майсторите решения. Външен сенник за лятото + ролетна щора за зимата. Дори може да ги подбереш по цвят и десен. Peace

Общи условия

Активация на акаунт