Интериорен стил по аматьорски 17

• 51 136
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Добре де, тия хора как живеят в тази къща с подобни парапети на стълбите? гледам, и деца щъкат.

Аз съм и на вълна стълби, избирам парапет и изпадам в ужас от такива с дупки. Да не говорим че котката няма да може да стои отгоре. Имам чувството, че последно време гледаме 3D картинки, а не реални интериори.

# 61
  • В кошера...
Аз не усещам някаква разлика в кожите, когато седя върху тях. Освен това рядко ми се случва да се заседяваме толкова време върху дивана, при това "на голо", за да усетя запарване. За мен не е проблем, пък и аз да си призная не си падам много по естествени кожи, освен под формата на обувки. Мисълта за телешка кожа в краката ми или на раменете ми например, би ме влудила.

# 62
  • София
Имах предвид, че има и други фенове на кожата! И на СОТТА. И аз се опитвам да оформя скандинавски интериор, но според възможностите.
Преди известно време някой беше пуснал един скандинавски сайт с много интересни /естествено не много евтини/ тапети. Дали някой го помни?
Barbabeau, то и стълбите са в нещо като в гардероб. Според мен по нямаше да се забелязва, ако бяха оставили климатика без рамка. Стълбите също, макар, че така са по-безопасни.

Нещо не си ме разбрала - аз НЕ харесвам скандинавския интериор и у дома изобщо не е такъв стила. Смятам точно обратното - че кожените дивани не са част от него.

# 63

Преди известно време някой беше пуснал един скандинавски сайт с много интересни /естествено не много евтини/ тапети. Дали някой го помни?

Barbabeau, то и стълбите са в нещо като в гардероб. Според мен по нямаше да се забелязва, ако бяха оставили климатика без рамка. Стълбите също, макар, че така са по-безопасни.

Aаааа, това за стълбите шкаф и гардероб не го бях забелязала (схванала). Мда, тъпичко. Laughing И на мен не ми хареса климатикът.

За тапетите: Marimekko.
Или още Ferm Living, но техните колекции са винаги много малки и старите им неща, дори и хубави, изчезват безвъзвратно. Crossing Arms

# 64
Така климатика направо "вади" очите. Иначе щеше да се слива с бялата стена. Малко като прасе със звънче е.

# 65
В тази къща, "за" или "против" как са си рамкирали климатика в дървено сандъче по образ и подобие на останалите мебели?

Мен не ме дразни. Напротив, така все едно е поставено нещо на рафт/ етажерка. Вързано е с концепцията в помещенията. Не знам само дали КПД-то му е ок така, като е рамкирано.
Даже окачените климатици много ме дразнят - дори да са бели на бяла стена.
Харесала съм някакви модели, които наподобяват конвекторите и се монтират ниско долу.

# 66
Не е лошо така климатика, но наистина много силно се откроява. Иначе окото би го подминало. А стълбите, признавам си, не бих ги възприела. Като идея е много готско, ако е в хотел ще им се радвам, ама за дом - тц.
Аз не си падам по кожени неща, не знам защо конкретно, просто не ми пасват Simple Smile

# 67
Vayana, не си съвсем права, дори и Икеа предлага кожен диван  Simple Smile

Силно се надявам в близко бъдеще сегашните грозни климатици да бъдат подменени с подови конвектори, или с нещо още по-дискретно и от тях. Преди време бях започнала да снимам сгради в центъра на София със статут паметник на културата окичени с външните тела на климатиците, но в последствие реших, че с това няма да променя обстановката, само дето аз ще си се ядосвам и се отказах. В кутия, без кутия - все тая, грозно е.

Пина, я стига с тоя мелодраматизъм. Аз като не мога да плувам, какво, да не ходя на море ли?!

# 68

Ето една кухня.  Mr. Green Laughing  Joy
Пина, специално за теб. Има от любимото ти.  Laughing

да ти се завие святот толкоз хубост.

Кожени дивани има разни разообразни и скандинавски стил включително, аз имах съвсем изчистена форма, бял, все студен през зимата.

# 69
на мен пък климатикът ми е ок. мисля че се вписва, и ако не ти го покажат, няма да му обърнеш внимание. Ако е гол на стената хич не се слива, за съжаление - нали и у нас виси същият.
относно кожените дивани и скандинавският стил - не е ли формата на една мебел това, което бележи стила й.
Аз не харесвам усещането на лицевата кожа, но примерно един велурен диван никак не бих върнала! Но като си помисля за цената и за поддръжката му...  hahaha... няма да е в тоя живот!

# 70
# 71
  • софия
момичета, никой ли не може да помогне с тапицера  Rolling Eyes

# 72
  • Варна
момичета, никой ли не може да помогне с тапицера  Rolling Eyes
Ако си във Варна, да ти дам координати...

Кухнята беше някакво наказание ли?  Sunglasses Ослепях чак.
А дзен-минимализмът не можах да го оценя.

# 73
Vayana, стилът може да е всякакъв (или да липсва), просто жилището трябва да е Дом, да има душа.
Barbabeau, УАУ (за Парижжжжж, другото е някакво недоразумение)!
Ох, не исках да ви занимавам с битовизми, но Пина писа преди няколко страници, че сте обсъждали липсата на цветя в интериора в предни теми. Дали някой се сеща в коя горе-долу? Интересувам се от решения за тяхното присъствие.

# 74
  • софия
Богиня, в София съм.

Аз имам три проскубани пръчки бамбук, това оцеля само през годините  Mr. Green
Имам невероятна способност да умарям и най-хубавото и отгледано цвете.
Даже и сукулент не можах да задържа  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт