Интериорен стил по аматьорски 17

• 51 122
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Утре се местим и ще наснимам хубаво.

Ето все пак да покажа кухнята, която очаква боядисване в бяло, ако не ми мине котка път:

Стените станаха много бозави и с тия кафеви вратички не ме кефи.

# 721
  • Варна
Супер са плочките. Уау!
Голяма игра те чака с това пребоядисване. Мислила ли си за автоемайл лак? Май ще стане по-лесно и бързо, само трябва да внимаваш да не се обгазиш. Peace

# 722
  • София
Още го мисля. С лак мога да накарам паркетаджията да намаже като дойде да реди, да се измирише едновременно. Бялото се чудя дали няма да стане като плота, май трябваше да го взема по-тъмен.

Плочките и аз много си ги харесвам. Къде е Vayana да си каже мнението? Така сложени може и да си промени мнението.

# 723
Мислила ли си за автоемайл лак? Май ще стане по-лесно и бързо, само трябва да внимаваш да не се обгазиш. Peace

Затова само бои на водна основа!!!

Много готино зеленото дюшеме Heart Eyes

# 724
Много са готини плочките, и аз съм за бяло. Или мноооого бледо сиво?

Дюшемето, ах дюшемето! Heart Eyes За такива цветови решения си трябва обигран поглед, рискови са, има вариант и ефектът да не е толкова уау Laughing

# 725
Грета Ей, от къде са тези хубави плочки?

# 726
  • софия
Плочките са жестоки!
Дюшемето също!
Харесах си къта със свещниците.

# 727
  • София
Щом специално ме питаш - ще кажа. Не си променям мнението - дори са хаотично подредени, не знам дали е търсен този ефект / има няколко повтарящите се рисунъка на плочките, вероятно идеята на дизайнера е била да се редят според тях /. Отделно че според мен подхождат на  далеч по-изискана кухня. Но сами по себе си са интересни и би могло да се направят оригинални решения с тях.
А самата кухня - наследена или не - с тези резбовани вратички от какъвто и да е материал, отрити рафтчета също не е моя избор. Ако и плотът / не се вижда добре / е " напръскан ", а не дюс, става съвсем   Wink
Но щом на теб си ти харесва, както и на любителките на шареничкото тук, моето мнение изобщо не е важно. Важното е всеки да има каквото иска и харесва...
Ползвай си я със здраве! Simple Smile

П.П. А и да допълня - Грета, аз не ти казах преди време, че не ми харесват, а че много ще натоварват очите. Можеш да се върнеш страници назад и да си припомниш. Simple Smile

Последна редакция: чт, 05 дек 2013, 15:38 от Vayana

# 728
Ако трябва да бъдем честни, и аз ги виждам тези плочки с много изчистена, минималистична кухня. Но мисля, че промяната на цвета ще избистри нещата Peace Каква им е цената, ако не е тайна?

# 729
Ами детайла ?
http://desislavaterzieva.wix.com/desislavaterzieva
Извинявам се за спама може би. В действителност ми е интересно има ли място изкуството в нашия дом в днешно време, класическото изкуство, като картините и пластиките защото все повече вещите ни са красиви и с дизайн! Несъмнено, това е нещо което ме радва. Но не са предназначени точно за нашия дом, а за множеството, тоест всеки на който му хареса и си ги занесе вкъщи. Какво мислите вие  newsm78 Flowers Four Leaf Clover

# 730
Като никога май, ще се съглася с Vayana   Mr. Green
Не съм любител на плочки, но тези са супер. Подредбата им обаче обърка погледа ми  ooooh!

Цитат
Но мисля, че промяната на цвета ще избистри нещата

Peace

# 731
Aes_sidhe, я пак Laughing

# 732
Грета Ей, и за мен бяло ще е по-добре, НО, според мен, над боята трябва да има и лак, пък бил той и мат. Казвам го от опит, защото сега бера ядове на тези красавци. 2та най-използвани вече се забелиха, боята не е така здрава, а и детегледачката май-се е правила на домакиня и ги е минала с бебешки мокри кърпи, които разяждат всичко и сега на места лепне  Whistling
При нас вярно, основата беше стара и много трудна, но все пак, с лак върху боята е по-добре. Лятото така боядисвах един гардероб и доста добре се получи.

# 733
да, ред шу е права, задължително лак, въпреки че и с лаково покритие, бялото пак се захабява бързо Tired

да взема и аз да постна някое рекламно линкче, а Thinking  Laughing

# 734
  • Варна
Плочките са супер, по стил са ми "Мароко", някак не ги виждам в минимализъм. В ориента колкото повече, толкова повече.
https://www.google.bg/search?q=Oriental+tiles+Morocco&tbm=is … =1264&bih=831

Общи условия

Активация на акаунт