Интериорен стил по аматьорски 17

• 52 090
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
  • София
В Домко ги има, мокетни плочи ESPRIT.  Има по-космати и по-малко космати.
По добре не цъкай на линка, че ще видиш цената. Бях им се наточила за детската, много свежи цветове има.

# 421
ох Амели ама ти се насъбра.

Опитай с препарат за петна да изпереш дамаската или се допитай да химическо чистене, може да те посаветват. Покривката и пердетата са ти бял кахър, не се разстройвай, точно си актуална за сезона, после сменяш покривката с друг, не коледен цвят.

Мадагаскарска, извинявай, но днес ми е особено русо, та не разбрах защо не можеш да сложиш пердета на корниз на красивите прозорци?

# 422
  • Варна
Амели, сестра по неволя  Hug
По въпроса за дамаските утре ще питам свекърва ми как се е справила със същия проблем.

# 423
Като сте задавали идеи, кажете как да почистя кожен диван, много много светъл.  Mr. Green
Като нямахме дете беше ОК, но сега. Добре, че другите ми мебели са с перящи се калъфи та ги пера периодично.
Подобни мокетни плочи мисля имаше и в ИКЕА.

# 424
  • Майничка
Кожени дивани много добре се чистеха с препарати за почистване на волани и кожени седалки на автомобили. Навремето работех в автосалон, купувахме разни препарати от Билла и от съседен магазин за италиански мебели редовно ги "тестваха" на продадени мостри.

# 425
В Метро и в била продават мокри кърпички за почистване на кожени изделия, изчиствали са ми всичко с изключение на мастило от химикалка.

# 426
Дами, можете ли да ми кажете как се нарича този цвят, каква е мазилката и как се изпълнява? (Аз само питам, пък после нищо не показвам... е, някой ден и това ще стане  Crazy)

https://www.google.bg/search?q=dark+wall+interior&newwindow= … %252F%3B800%3B984

Последна редакция: пн, 25 ное 2013, 21:52 от Ванилия Мадагаскарска

# 427
  • Варна
Ванилия, не се вижда. Rolling Eyes

Според мен е антично/патинирано злато. Прилича на венецианска мазилка.

Аз си правих нещо подобно у дома. Голямо мазало.  Mr. Green хич не е венецианска, но аз си я харесвам.

Последна редакция: пн, 25 ное 2013, 21:50 от Приятно ми е - Богиня!

# 428
Ако си спомняте преди време търсих някой да ми направи това шкафче. Не беше лесно, но все пак намерих, че покрай него и пейчица за обуване измислих

Вече са готови, но все още само на снимка съм ги виждала в събота ще са при мен. Ще добавя една порцеланова дръжка на шафчето.

# 429
  • Варна
Синя вода, страхотни са. Сега ако дадеш и координати на майстора, цена няма да имаш.

# 430
Благодаря, не се виждат добре на снимките детайлите затова не бързам да се радвам, но пък и не ги мисля кой знае колко заради това, което платих. В събота пак ще ги наснимам.

# 431
  • Варна
Супер са, поне на снимка.

# 432
(Тази вечер досаждам, простете ми...)
Синя вода, много ми харесва профила на двете мебелчета! По този повод - мислите ли, че едно подобно високо стройно шкафченце, обаче само с две крачета, ще стои добре над радиатор? т.е. да се центрира радиатора отдолу и да се получи като малка поличка над него?

# 433
  • Варна
Защо не. Обаче дали ще е функционално? Нали топлината се разпространява нагоре.
А и дървото може да се напука от топлината... Просто си размишлявам.

# 434
Моето точно за над радиатор е предвидено.

Общи условия

Активация на акаунт