Интериорен стил по аматьорски 17

• 52 235
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Барб, знаех си, че идеята е тъпа. И на мен такива ми минха през главата, но все пак реших да изплющя малоумния въпрос тук, знае ли човек?  Mr. Green Понякога от такива идиотски питания се раждат чудни решения.

# 586
# 587
# 588
Това с голите крушки го минах на верев и какво беше писано, че не били за ниски тавани...  Thinking  Имаме полилей с голи крушки, а тавана в неговата стая е 2,70 или 2,75 - не помня точно. Какъв трябва да е проблема? Ако се иска по- слаба, недразнеща светлина, че нещо за дразнене прочетох, слагате си по- слаби. А може и димер, както е у нас и мога да си ги светна като свещи. А в същата стая имаме и съвсем гола крушка, висяща на кабел. Показвала съм я, но се е забравило вече. Каква е грижата?

Богиня, предлагам ти този полилей - някога Цонна ни взриви с него  Laughing

http://www.marksandfrantz.com/crystal-ship-chandeliers/

особено виж петата снимка. Много е екстравагантен, неочакван и атрактивен. Трябва да си смел за него.

# 589
  • Бургас
Това с голите крушки го минах на верев и какво беше писано, че не били за ниски тавани...  Thinking  Имаме полилей с голи крушки, а тавана в неговата стая е 2,70 или 2,75 - не помня точно. Какъв трябва да е проблема? Ако се иска по- слаба, недразнеща светлина, че нещо за дразнене прочетох, слагате си по- слаби. А може и димер, както е у нас и мога да си ги светна като свещи. А в същата стая имаме и съвсем гола крушка, висяща на кабел. Показвала съм я, но се е забравило вече. Каква е грижата?

Богиня, предлагам ти този полилей - някога Цонна ни взриви с него  Laughing

особено виж петата снимка. Много е екстравагантен, неочакван и атрактивен. Трябва да си смел за него.

Този полилей ще ми ходи на морската стая, имам гребло и чакам да ми донесат корабен рул

# 590
  • Варна
Пина, много е як!!! Искам го!
Сега остава да изнамеря откъде да си го купя.

Тъкмо ще се съчетае с класически кристален полилей в другата половина на стаята.
Ама е много готин тоя кораб!

# 591
..... й прощавам на Богинята всички патладжани, изумруди и шартрьози, с които зомбира съфорумките Grinning

И с плюша  Simple Smile

Всичко в плюш виждам  Shocked

Скрит текст:

# 592
  • Варна
Браво, бе, аз съм ви виновна за влечението към декадентския разкош. Покварителка на минималистично-скандинавски души ли ме наричате? А?

Ох, Ема ...  Heart Eyes

# 593
  • Бургас
Браво, бе, аз съм ви виновна за влечението към декадентския разкош. Покварителка на минималистично-скандинавски души ли ме наричате? А?

Ох, Ема ...  Heart Eyes

Богиня, остави ги, те не разбират Simple Smile

# 594
Направо се чувствам покварена, засега само в мислите Laughing

# 595
  • Варна
Направо се чувствам покварена, засега само в мислите Laughing
То оттам се почва. Докато се обърнеш и ще си видиш пред една олющена златна стена, позиционирана удобно върху кресло Луи XVI в кралско синьо кадифе, загледана в кристалния си полилей. Може и да е  с формата на кораб.

# 596

За този полилей обстановката не трябва да пада по-долу от филмов сет на Тим Бъртън, иначе си е нелеп. Simple Smile)))))

# 597
Ще ме уморите Laughing А този полилей върви ли с вталена капитанска униформа със златни копчета Laughing Laughing

Плюшът Heart Eyes Тук истински плюш почти не се намира, най-често от онази гадна фейк дамаска, не знам как се нарича.

# 598
  • Майничка
...Сега остава да изнамеря откъде да си го купя.

Например оттук http://www.alibaba.com/product-gs/582499638/Best_sale_ship_shade … stre_crystal.html

Пли китайците в aliexpress също съм ги виждала, но дали са с качеството на тези от снимките - никаква идея.

# 599
Мен ме кефи, Барбабо  Simple Smile Аз от тогава все се сещам за него, а минаха години, ако се направи справка, когато Цонна го показа. Тя го похвали, ти не повярва, после го показа в интериора от 5-тата снимка и ти се учуди, че можело и интересно да стои. Ако не се изпада в буквализъм, както Хриси 9092 се оплете в мрежите му, си мисля че може да направи шедьовър от едно помещение. Но е труден, това е ясно. Обаче ме кефи! Но, ако някой ден имам пари, време, желание и сили ще си направя мидсенчъри модерн къщата (и като архитектура, не само като интериор) и този полилей ще му се радвам само у Богиня, ако тя си го причини.

Общи условия

Активация на акаунт