VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 142 325
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Видеото беше голяма излагация отново , а коментарите на Лила, че била чувала че Фюрера - Ирина е на другия бряг вече ми дойдоха в повече. Не може така да коментираш без да си сигурен , било то Мариан, Ирина или който и да е.

# 121
Момичета, изпуснах 3, 4 предавания и над 60 страници от темата... Нещо по-важно да съм изтървала?  Thinking Някой ще обобщи ли с 2, 3 изречения? Аз се връщам да чета, колкото успея...

п.с.

Скрит текст:
Бях няколко дни на гости при родителите на мъжа ми.
Те: "Как може да дават такива простотии по телевизията, а, у, пу, бррр...! Какви хора гледат тези глупости? Ти гледаш ли го това предаване?"
Аз: "Неееее!"
  Naughty  Mr. Green
Та така се наложи да изпусна малко от ВБ...  Whistling

# 122
  • До морето
Момичета, изпуснах 3, 4 предавания и над 60 страници от темата... Нещо по-важно да съм изтървала?  Thinking Някой ще обобщи ли с 2, 3 изречения? Аз се връщам да чета, колкото успея...

п.с.

Скрит текст:
Бях няколко дни на гости при родителите на мъжа ми.
Те: "Как може да дават такива простотии по телевизията, а, у, пу, бррр...! Какви хора гледат тези глупости? Ти гледаш ли го това предаване?"
Аз: "Неееее!"
 Naughty  Mr. Green
Та така се наложи да изпусна малко от ВБ...  Whistling

За скрития текст  Joy Joy Joy

Иначе какво да става - номинациите гледа ли ги? Обърна се малко палачинката - Ваня се разочарова от свитата си и започна да пусна разни двусмислени реплики, Станка се напи и й каза около 46583 пъти "Начукай си го" и "Fuck you", ама на майтап, де, нали  Whistling. Оная и тя "на майтап" й отговаряше!
Имаше един много гнусен разговор м/у Групътъ, където лъсна цялата интригантска същност на Лияна. Оказа се, че освен, че е безобразно тъпа е и много долна!

Лагерът на Мира и Пламен си е ок, Мариян е твърдо с тях, Ирина - нея не я знам къде е  Rolling Eyes

Не се сещам друго! Някой да допълва

Верно ли Енчев ще защитава Червенкова. Аз ако съм пластичен хирург никога няма да позволя името ми да се свързва по какъвто и да било начин точно с нея  Shocked

# 123
Йоана при Павката

гледа колелото от мин. сезон на ББ

"А това е нашто колело, дето генерираше вода"  ooooh! Joy  rotfImao

# 124
  • До морето
Павката в "Здравей България" току що каза, че днес и в сряда ще излязат по двама души!

# 125
  • Ню Йорк

Верно ли Енчев ще защитава Червенкова. Аз ако съм пластичен хирург никога няма да позволя името ми да се свързва по какъвто и да било начин точно с нея  Shocked

Той и Енчев  не е стока, имам "удоволствието" да го познавам. Хич няма да се учудя, ако с Фотка са си дружки  ooooh!

# 126
  • До морето
Бе те хубаво са си дружки, ама да не го обявява публично, че не е добре за бизнеса му  Mr. Green

# 127
  • Варна
Има живо излъчване.

В сутрешния блок гости бяха Найден, Стойка и Йоана.
Гроши щял да влиза в ББ ол старс и бил казал, че няма да спре да пие. като разбрал, че алкохолът ще бъде без ограничения, казал че няма да изтрезнява. Sick
фаворити на Найден били Сакалиев и Станка, Йоана прогнозира финал между Станка, Тервел и Мариан, а Стойка заложи , че ще спечели Пламен.

# 128
Мерси, *SamiMummy*   bouquet

# 129
В анкетата подкрепих Мира и Ирина. Мариян много би ме разочаровал, ако наистина е влюбен в Лилисита.

# 130
  • София
Бе те хубаво са си дружки, ама да не го обявява публично, че не е добре за бизнеса му  Mr. Green
Да, човек би си помислил, че той й е правил операциите. Thinking

# 131
  • Варна
Да, човек би си помислил, че той й е правил операциите. Thinking

Тя каза че няма пластични операции на лицето.
 Доколкото виждам има липосукция.

# 132
да ви следя

# 133
Много хубаво оформена тема! Маме, за теб   bouquet

Гласувах с подкрепи Стойко! Връщам се назад да Ви чета!

# 134
  • София
Така казва, но физиономията й е много променена от това, което е била преди. Не ми прилича да е само в следствие от лекарствата.

Общи условия

Активация на акаунт