VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 647
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 2 550
Вчера как плахо Станкита каза на Стойко "обичам те" ама пусто..той бързаше. Може да е имало друг смисъл ама все пак

# 2 551
  • DE
Каква е тоя нова мода с изписаните вежди  Sick  newsm78

# 2 552
  • Пловдив
VIP Brother Bulgaria

ЛИЛ влиза в Къщата! newsm78 newsm78

Не мога да се сетя коя е тази??? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 2 553
от стъклената къща в Мола

# 2 554
Тия пък откъде се познават, не че има ещо лошо де  Peace Laughing

# 2 555
  • Някъде в Матрицата
Златка дъ Блек им ходи на гости в стъклената къща.  Grinning

# 2 556
Айде сега какво се правят, че не знаят какво става?  Нали излизат постоянно
Скрит текст:
Евала на Тупарев Peace, че показа позиция по въпроса, макар че кучето си лае ... а комунистите си гласуват нов заем.  Confused
пп. Русото З. ей сега го  загледах, защото  се твърдеше, че била много красива newsm78  - на мен ми е неприятна, а и с този тенекиен тембър на гласа

# 2 557
Доживях да я видя тази от Стъклената Къща, не може да бъде  Laughing Колкото да отбият номера..
Сигурно ще я оставят за All Stars

# 2 558
Цитат
Доживях да я видя тази от Стъклената Къща, не може да бъде  Laughing Колкото да отбият номера..Сигурно ще я оставят за All Stars

Не отбиват никакъв номер. Оставят я за Ол Старс. Тя определено не е ВИП и мястото и е в шоуто след събота.

# 2 559
Айде сега какво се правят, че не знаят какво става?  Нали излизат постоянно
Скрит текст:
Евала на Тупарев Peace, че показа позиция по въпроса, макар че кучето си лае ... а комунистите си гласуват нов заем.  Confused
...
За позицията - адмирации!
Тупарев направи опит да изчисти срама с Ваня ... Като се говори по тежки и злободневни теми, някакви си там организирани вотове какво значение имат!

# 2 560
Въобще тук защо така не харесвате Лилито?! newsm78

Като изключим инфантилното и разпуснато поведение, не ми харесва и това, че два месеца и' гледам размазания грим от рев.
Като се знае каква е ревла, да си носеше поне кърпички в деколтето, че през час е с два реда сълзи и ...... Sick

# 2 561
Колко хора от тях  излизаха навън, но питаха само за това как са представени в обществото,  никой  не се понтересува какво се случва в държавата.
Аз поназад писах, пак ще се повторя, но с тази Лил май търсят ефекта на Манол/Даниела от предишен сезон  Thinking
Ох дано вкарат и някой интересен, че като гледам кои се очертават може за първи път да пропусна сезон  ooooh!

# 2 562
Цитат
За позицията - адмирации!
Тупарев направи опит да изчисти срама с Ваня ... Като се говори по тежки и злободневни теми, някакви си там организирани вотове какво значение имат!

Хайде стига с тази Ваня. Не ви ли омръзна да я дъвчете тази Ваня. Когато напредне науката, трябва просто да я клонират двадесет пъти и да пуснат всички Вани да живеят три месеца без да ги гонят за да мирясате и за да ви е достатъчно. Всяка втора дума ви е за Ваня. Хайде оставете нормалните зрители да обсъждат предаването без да намесвате Червенкова във всеки коментар. Сега им пуснали новините за да скрият Ваня. Чак се чудя как не ви писва. Не знам как ви издържат в реалния живот, ако говорите цял ден едно и също като латерна. Сигурно и от чешмите ви вече тече Ваня.

PS Умирам от смях като все се заканвате да не гледате следващ сезон, а сте първи коментиращи.

# 2 563
Прерорових фейса и на няколко места срещам, че Станка е поръчала тест за бременност на Лияна. Вярно ли е това? newsm78

# 2 564
  • Ню Йорк
Тая Лил защо изглежда като папагал в главата? Какъв и е номера в живота изобщо? Единственото което съм чувала за нея е че гей, друго не знам  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт