VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 478
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 2 895
Ох мен един директно слезна от колата и тръгна да ме бие просто защото си карам по еднопосочна улица а той влиза в насрещното и аз не му правя място да мине и аз какво да правя трябваше да заобиколя за да не си изям пердаха. Живея с надеждата да дойдат времена когато само като се обадя в полицията и кажа рег. № на нарушител веднага ще има санкции. Не се отказвам ако се откажа трябва да емигрирам.

# 2 896
Ваня няма да я срещнем, но разни мутри срещаме всеки ден и за съжаление трудно ще се преборим с тях. Един път направих забележка на един, който паркираше в тревна площ, за да отиде да тренира в близкия фитнес. "Любезно" ми отговори: К'во от т'ва, ма?
Не знам откъде я набрах тази смелост. Добре, че не извади някое оръжие.

Аз пък имам малък проблем с пешеходците, понякога изскачат най-неочаквано, някои даже ме псуват, ама само ако им свирна.
Кой ли от тези в къщата е най-често пешеходец, така ще го оплюя. smile3508

# 2 897
И аз навремето имах среща отблизо с третия вид-мутренския,но облечен  във власт.Познай срещата в полза на кого завърши ?Може и да е едно шоу,но то илюстрира за порен път милата ни  действителност-по безпардонно и нагло от всякога.А иначе и аз на моменти имам чувството,че всички сме като развавалени грамофонни плочи.

# 2 898
Ваня няма да я срещнем, но разни мутри срещаме всеки ден и за съжаление трудно ще се преборим с тях. Един път направих забележка на един, който паркираше в тревна площ, за да отиде да тренира в близкия фитнес. "Любезно" ми отговори: К'во от т'ва, ма?

Аз пък имам малък проблем с пешеходците, понякога изскачат най-неочаквано, някои даже ме псуват, ама само ако им свирна.

Сравняваш хора, които заплашват да ти направят живота тъмночерен (и с голяма вероятност да го изпълнят) с пешеходци, които псуват?

# 2 899
  • SF

Интересно ми е още, ако Пламен беше този с купения вот, дали Тоцка пак щеше да мисли, че щом не са нарушени правилата на играта, значи няма нищо нередно..

Що??? Тя Тоцка как стана мис България?
Първата мис, която се избираше с есемеси от публиката.
Дефилират 3. Гледам едно грозничко сред тях и се чудя кой ли ще гласува за това. Накрая...   bouquet мис!

# 2 900
  • SF
Вчера не можах да гледам тв, но да питам какво е обяснил Тупарев за скандала с Ваня - че фирмата Кештерминал няма нищо общо с Ваня или Кештерминал не е спонсор на шоуто?

Не ни го обясняват. Показаха само как Ваня се разграничава от тази манипулация. Преживява я. А човекът, който проявяваше разбиране към ситуацията, беше Пламен - онзи, когото тя не престана да дъвче и да обвинява в манипулации, машинации, схемаджийство и да се чуди защо му е толкова важно да спечели този формат!!!!!!!!!!

# 2 901

Сравняваш хора, които заплашват да ти направят живота тъмночерен (и с голяма вероятност да го изпълнят) с пешеходци, които псуват?
Ми не знам, ако блъсна някого сигурно животът ми ще стане розов.
Друга ми беше мисълта, но нищо. Peace

# 2 902
  • Варна

Що??? Тя Тоцка как стана мис България?
Първата мис, която се избираше с есемеси от публиката.

Ахахахаха, не знаех... Била избрана с СМС-и.. Joy Joy hahaha rotfImao rotfImbo

# 2 903
Не виждам пък никакъв смисъл тази да влиза  newsm78

е как - ще сваля златките и лилето

# 2 904
  • София
Не виждам пък никакъв смисъл тази да влиза  newsm78

е как - ще сваля златките и лилето

Не се ли изтърка тази сюжетна линия ?
Гей мацка сваля други мацки, това сме го гледали вече ...

# 2 905
  • Пловдив
Станка в Сделка или не  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ееее няма такава простакеса  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! казвам ви,......като на малоумна Румен и обяснява правилата и тя пак не разбрала.
Колкото и да е голям спортист евалла  ,но като човек и интелект  е пълна трагедия .

# 2 906
  • Варна
Станка в Сделка или не  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ееее няма такава простакеса  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! казвам ви като на малоумна Румен и обяснява правилата и тя пак не разбрала. Колкото и да е голям спортист евалла  ,но като човек е пълна трагедия Peace Peace
Peace

# 2 907
Вчера не можах да гледам тв, но да питам какво е обяснил Тупарев за скандала с Ваня - че фирмата Кештерминал няма нищо общо с Ваня или Кештерминал не е спонсор на шоуто?

Не ни го обясняват. Показаха само как Ваня се разграничава от тази манипулация. Преживява я. А човекът, който проявяваше разбиране към ситуацията, беше Пламен - онзи, когото тя не престана да дъвче и да обвинява в манипулации, машинации, схемаджийство и да се чуди защо му е толкова важно да спечели този формат!!!!!!!!!!

Тази вечер ще каже дали се отказва от вота  Sunglasses

# 2 908
Вчера как плахо Станкита каза на Стойко "обичам те" ама пусто..той бързаше. Може да е имало друг смисъл ама все пак

ми обичат се като приятели. И Стойка каза 3 пъти при Гала че обича Станка като приятел. То това е приятелството - ако не се обичат няма как да са приятели все пак

# 2 909
И какво и е на Станка в сделката?  Laughing

Изглежда добре, играе си играта момичето Peace

ма не знам защо я играят тази игра?  newsm78
за тях пари няма, пък и не съм чула за сега, да са казали че е за благотворителност  newsm78
напротив, Румен води така, че подвежда гледащите че играещия печели, каквото спечели  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт