VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 258
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 4 650
Това което виждам аз е - че мислещите хора видяха манипулациите и от това са недоволни. Не, че нещо Станка има е толкова крива.
Ама има и доста "истински" хора - които като не могат да защитят тезата си нормално, започват с обиди, квалификации, измислени сценарии и тн... И си вярват  Shocked  Shocked Shocked
Аз се радвам, че мога да мисля самостоятелно ...
Има една поговорка - "Не спори с глупака, защото ще те свали до неговото ниво, а после ще те бие с опита си."
Като си харесвате мутренския манталитет на Ваня и простотата на Станка - няма проблем, ама не се опитвайте да ми набиете в главата, че Ваня е силна жена, а пък Станка е истинска. Уважавам мнението на всеки, но не харесвам тона с който го изказват някои хора...  
Ако не беше толкова жалко, щеше да е много смешно ....

# 4 651
  • Мюнхен
Видяхте ли я тая глупачка?! Не се прегърна с Мира. Урупсия.

Може Станка да не е много интелигентна, нещо което тя не крие, а напротив призна много пъти. Но когато чета такива коментари, се чудя що за гений може да го напише  

Не съм гений. Естествена съм. Това разбрах, че се цени в последно време. Ти защо не го оценяваш?

Аз не харесвам Станка защото е естествена. Но когато чета обидите ти по неин адрес се чудя с какво право я съдиш, след като използваш такива епитети? Аз я ценя заради заслугите и. И ако за някои те не значат нищо (и второто място в света също е постижение, да не забравяме петте първи), за мен са много. Тя винаги е признавала недостатъците си. Докато има такова отношение към хора като нея, няма защо да се учудваме, че не ни уважават като страна и нация. Очакваме нещо, което самите ние не правим.
Това, което не разбираш е, че Вип Брадър е предаване, в което се оценяват единствено и само характерите на хората в определения времеви диапазон, в случая - 2 месеца. Това е дълбокият смисъл на играта. Станка вече беше наградена за медалите си. Колко пъти още да я наградим заради тях? По твоята логика, ако участва в Музикална Академия, трябва и там да спечели за сметка примерно на Поли Генова, Дичо и т.н.

И кой е казал това, че се оценява само характера? Аз в този сезон не видях никой, който да ме накара да му подражавам. Ако имаше такъв, щях да се съглася с теб. Двамата ми фаворити бяха Мариан и Станка. Той заради характера и възпитанието му, заради позитивизма му, а тя заради успехите си и заради факта, че не парадираше с тях. Ако беше спечелил Мариан пак щях да съм доволна. Но казах, че е логично все пак тя да е първа, защото е по-позната на публиката.
А примера с Музикална Академия е нелеп.
Но причината да пиша за пръв път в темата е твоят грозен коментар. Странно че човек написал такова нещо, може да ми говори за характер.
Защо примерът с Музикална Академия да е нелеп? Обоснови се, моля те.
И както разбирам от теб, на Станка псувните са простени, защото има медали, а моите са грозни и непозволени, защото нямам.

Станка псува, но не обижда лично никой с такива епитети като твоите. А ти го правиш и то с човек, когото не познаваш. Дори и да не беше по адрес на Станка, твоите думи са грозни и не на място. А когато става дума за човек, постигнал толкова, нещата в МОИТЕ очи стават още по-недопустими. Ако вие можете да забравите Станка коя е, аз не мога.
А за МА мога само да кажа, че е музикално предаване. И за разлика от ВП, където още няма ясно определение кой трябва да спечели и дали е важен само характера, поведението, дали си добър играч, манипулатор или шампион, то в МА си има жури, важно е представянето, а не човека. Разбира се, че когато е направено като реалити е невъзможно да не се влияем понякога и от постъпките на някои от учасниците. Но Станка е спортист и има спортни заслуги, а хора като Поли, Дичо и Кичка са постигнали други успехи. Разбира се, че Станка няма място там и не трябва да бъде сравнявана с тях, но и можем ли да сравняваме музикалните ни звезди с Пламен например?

# 4 652
Цитат на: Esmee Кюрпанова link=topic=748120.msg26693985#msg26693985

Абе, ти как смело ги ръсиш тези заключения!
Да не би да си провел/а някакъв рисърч? От къде ги вадиш тези информации?

казва се логическо мислене. Някои хора го притежават  Wink

# 4 653
  • София
Mира толкова пъти обиди Станка, че даже си позволи да я учи как да се облича. Защо Станка да прояви уважение към нея и а я прегърне?

# 4 654
Айде да й е честита пировата победа на Станчето, опорочена от платени СМС-и и манипулации.
Вип пародия си беше всичко на финала.
Не че съм очаквала друго де. Обикновено победители в този формат са Тризначки, Христини, Станки и прочее "народни" и "обикновени" звИздИ и примери за подражание. Още не мога да повярвам, че Орлин спечели предния сезон  Tired

Станка и тризначите са абсолютно сходни типажи  Joy Joy

# 4 655
Значи признаваш, че Станка не е добра и умна. Защо тогава я наградихме?

и е по-добра, и по-умна от много от пишещите тук  Peace

не ми изопачавай думите ако обичаш  Mr. Green

# 4 656
Удивена съм как от всичките ми коментари, успяхте да се захванете за единствения мой такъв, направен в състояние на афект. Да, сгреших! Бих се извинила на Станка, въпреки че най-вероятно няма да приеме.

# 4 657
Това което виждам аз е - че мислещите хора видяха манипулациите и от това са недоволни. Не, че нещо Станка има е толкова крива.
Ама има и доста "истински" хора - които като не могат да защитят тезата си нормално, започват с обиди, квалификации, измислени сценарии и тн... И си вярват  Shocked  Shocked Shocked
Аз се радвам, че мога да мисля самостоятелно ...
Има една поговорка - "Не спори с глупака, защото ще те свали до неговото ниво, а после ще те бие с опита си."
Като си харесвате мутренския манталитет на Ваня и простотата на Станка - няма проблем, ама не се опитвайте да ми набиете в главата, че Ваня е силна жена, а пък Станка е истинска. Уважавам мнението на всеки, но не харесвам тона с който го изказват някои хора...  
Ако не беше толкова жалко, щеше да е много смешно ....

Много добре казано!!!

# 4 658
Удивена съм как от всичките ми коментари, успяхте да се захванете за единствения мой такъв, направен в състояние на афект. Да, сгреших! Бих се извинила на Станка, въпреки че най-вероятно няма да приеме.

Да. Едва ли ще приеме!!!

# 4 659

Станка псува, но не обижда лично никой с такива епитети като твоите. А ти го правиш и то с човек, когото не познаваш. Дори и да не беше по адрес на Станка, твоите думи са грозни и не на място. А когато става дума за човек, постигнал толкова, нещата в МОИТЕ очи стават още по-недопустими. Ако вие можете да забравите Станка коя е, аз не мога.
А за МА мога само да кажа, че е музикално предаване. И за разлика от ВП, където още няма ясно определение кой трябва да спечели и дали е важен само характера, поведението, дали си добър играч, манипулатор или шампион, то в МА си има жури, важно е представянето, а не човека. Разбира се, че когато е направено като реалити е невъзможно да не се влияем понякога и от постъпките на някои от учасниците. Но Станка е спортист и има спортни заслуги, а хора като Поли, Дичо и Кичка са постигнали други успехи. Разбира се, че Станка няма място там и не трябва да бъде сравнявана с тях, но и можем ли да сравняваме музикалните ни звезди с Пламен например?

bouquet

За мен също са ми странни пишещите тук дами. Толкова са възмутени от езика на Станка ,а я обиждат с такива грозни думи ,че се срамувам. Голямо двуличие.  Sick

# 4 660
Пламен и Мариан са любимите звезди на бг-мама и ползващите фейсбук в България и по света.

Да.  И това са младите хора. Жалко, че са толкова прости. Да подкрепяш Пламен значи да подкрепяш чалга културата. Помислете и го осъзнаете. На Пламен любимото му е да са вози в коли за милиони и да вилнее в Син Сити. Знае всички чалга певици и техните парчета. Издадоха се.  hahaha
Напротив Станка си е чалгарка и не го крие, за Пламен имаш оправдание, ама за Мариан какво, аз се ядосвам че Мариан не спечели. Не харесвам борбата като спорт така, че не ме интересуват медалите, преди Станка да влезе в къщата ми беше безразлична, а сега ми е неприятна. Цинична, пияница, мъжкарана и най важното няма добро сърце ,ако имаше такова щеше да прости на Мира. Пламен каза ли лоша дума за някой, обиждал ли е  ?

Казах вече, аз също исках Мариан да спечели.
На Станка някой да и е поискал искрена прошка че да прощава? Мира дори не осъзнава как я е обидила, сама си каза, че не била направила нищо при Гала или не помня вече къде.
Пламен с думи не обижда, а с отношение. Много тънко и фино се гаври с хората и ги има за нищожества вътре в себе си, които са там да го уважават и почитат (но не и той тях) и да му помагат по пътя към върха. Ама то се иска усет и наблюдателност за да ги забележиш тия неща.

# 4 661
Опа изненада Станислав Илиев  от сървайвър по прякор Финдо влиза в биг брадър олстарс 2013.

# 4 662
  • София
Чета и се чудя за какво беше това "реалити" като явно Станка по презумпция е победител не само според организаторите, а и според  други хора, защото е световен шампион в състезания нямащи нищо общо с развлекателния сектор.  Crazy
По тази логика на нея и се полага и печалба в Стани богат примерно, въпросите ще са съобразени и подготвени, във МА или каквото и да е друго певческо шоу, това, че грачи е без значение щото тя Станка е "златното момиче" на България и не моЕ ние така да се излагаме и тя да не е на първо място. Не може ние да и даваме " наклон на къде да пикае" , наклона го следваме и аплодираме Joy Та тя е единствения шампион на България, пример и още как  Crazy

# 4 663
Казах вече, аз също исках Мариан да спечели.
На Станка някой да и е поискал искрена прошка че да прощава? Мира дори не осъзнава как я е обидила, сама си каза, че не била направила нищо при Гала или не помня вече къде.
Пламен с думи не обижда, а с отношение. Много тънко и фино се гаври с хората и ги има за нищожества вътре в себе си, които са там да го уважават и почитат (но не и той тях) и да му помагат по пътя към върха. Ама то се иска усет и наблюдателност за да ги забележиш тия неща.

+1

# 4 664
  • SF
Станка да влезе в къщата ми беше безразлична, а сега ми е неприятна. Цинична, пияница, мъжкарана и най важното няма добро сърце ,ако имаше такова щеше да прости на Мира. Пламен каза ли лоша дума за някой, обиждал ли е  ?

Ама какво има да прощава на Мира? Какво й е направила Мира? Онова, което й каза за поличките ли? Лелееее.... голяма травма й нанесе с това изречение! А и с какъв тон й го каза.. Много е ранима нашата боркиня!

Мира прости "скочубрата" на Станка и начина, по който шампионката я третираше.

Общи условия

Активация на акаунт