VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 813
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 75
  • UK
явно ще изпълни повелята на маман да натисне Мариан, за да видят дали ще поддаде  Laughing

# 76
  • SF

От половин час Лияна е в тази поза.

# 77
  • SF
явно ще изпълни повелята на маман да натисне Мариан, за да видят дали ще поддаде  Laughing

Слаб им ги е ангелът на мъжете. Laughing

# 78
Е все съм виждала похотливи жени, ама Лиляна равна няма, то не остана мъж в който не се утърка ooooh!

# 79
  • SF
Знаете ли кои са дизайнерите на къщата?
Много е грозна.

# 80
# 81
Знаете ли кои са дизайнерите на къщата?
Много е грозна.

Laughing Ама много, цялата тая шаренИя направо си предразполага към гранични емоционални състояния.

# 82
Пламен и Стойко защо се правят, че си говорят по телефони? Simple Smile

# 83
Имам една приятелка , та тя ми каза , че Лили е от стар аристократичен род и е израсла на пъпа на София . Тя ми обясни с подробности, ама въобще не я слушах обясни даже за баба й, та се чудеше как от такова семейство се пръкна Лили Mr. Green. Днес  , ако се чуя с нея ще я разпитам и ще запомня, това за запис, ама е истина де. Hug
аристократичен род newsm78-в какъв смисъл
Ох сега май може и да излъжа , със сигурност баща й е композитор, но за бабата , тя е кръстена на нея, нещо ми се върти в главата , че е била придворна дама при цар Борис, сега нали казах не си спомням, през едното влязло през другото излязло, беше преди брадъра и по-скоро коментирахме  Константин, ако не се лъжа й е братовчед и то май първи newsm78. Та тя каза как да се обясни, че от такъв род са се пръкнали тези ooooh!. Ми това май си спомням, ако се появи на компа ще питам Hug

Дядо ми е бил секретар на Борис, когато на Лиляна бабата е била продворна дама Simple Smile

# 84
  • SF
Художникът разкрива още, че част от елементите в дизайна са свързани със самото съдържание на предаването. А зрителите постепенно ще откриват вложения смисъл.

newsm78

# 85
Мариан вика Лияна в леглото си, че можело да е последна вечер. Тя не отиде, но той продължава да я вика. Накрая той отиде при нея със завивката си.

# 86
Колко е долна тази Лияна, побеснях.
А и тая п.т.а Тервел ooooh!

# 87
Мариан вече е в леглото на Лили и я пита защо спи чисто гола.

# 88
  • UK
а Пламен събуди Тервел да видел  Laughing
пред това Мариан каза,че се надява да е последна вечер Joy

# 89
Колко е долна тази Лияна, побеснях.
А и тая п.т.а Тервел ooooh!

Цяла вечер го опипва и му се слага на Мариян, много ясно че сега му се иска нещо повече  Crazy много долно същество е Лили Общата  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт