VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 661
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 45
     Гнусни са ми много ГрупЪтЪ! И недоумявам как ЛилитУ, до вчера Тервел й бръкна в най-милото, а днес спокойно разсъждава пред него за Мариан.

# 46
    Гнусни са ми много ГрупЪтЪ! И недоумявам как ЛилитУ, до вчера Тервел й бръкна в най-милото, а днес спокойно разсъждава пред него за Мариан.

За нея не е проблем, нали е Лили общата  hahaha hahaha hahaha

# 47
  • София
Гласувам утре Мирка и Иринка да си ходят. Още изпитвам погнуса от цялото присъствие на Мирка и семейство във формата. А пък танца върху масата с отпуснатите и месища-отврат.От цялото и присъствие видях само да интриганства на скрито, да анализира и да си разправя гнусните сексуални подвизи, за отвратното Ивенце, но комент, личи си колко са и правилни изводите за другите, вижте и нейният избор... Laughing
А Ирина е толкова скрита, че е направо безлична...

# 48
Имам една приятелка , та тя ми каза , че Лили е от стар аристократичен род и е израсла на пъпа на София .

Да бе, затова ли с такава охота гълта ислямско семе и лапа рязани анадолски патладжани?
Това е грубо и гадно Sick, пишеш го не за първи път , спри се , защото ще те докладвам и това , което съм написала е вярно Peace

# 49
Ако бях видяла видеото по-рано, нямаше да гласувам за Лияна. Simple Smile Добро момиче ли? Леле, Мариан, горкият, е твърде добър. Не той предава хората, а те него. Simple Smile Той се грижи за всеобщото благо, а другите са егоисти. Наистина такива стилни, възпитани, добронамерени, нежни, галантни мъже се срещат все по-рядко по географските ширини. И за съжаление те биват най-наранявани. Дано Мариан се осъзнае коя е Лили. Simple Smile

Ваня пък не знае ли, че тя е фюрер, не Ирина. :Д

# 50
Гледах видеото, тотално съм потресена от всички, най-вече от ЛилитУ, какви безценни съвети даваше  Sick Sick Sick Само не можах да разбера Петър Берон кой е  newsm78 , разказваше май, че е спала с него, Павел Чернев ли е наистина?

# 51
Гласувах за Мира и Ирина. Другият лагер ме напряга и изнервя.
+1

# 52
Подкрепих Стойко . Другите са ми антипатични. Peace

# 53
Ами да, братовчедът е Константин, той го каза при Гала, че я е навил да влезе и я подкрепя.
Може да е на Коце брат му.

# 54
Подкрепих Мира . Стискам палци на Мариан .

# 55
Подкрепих Мира и Ирина.

И аз   Peace Peace

Изпуснах 2 дни, но благодарение на Вас наваксах   bouquet

Надявам се разговорът от снощи (браво на Мари!) да бъде излъчен утре на лайфа

Опасявам се, че Лилиту е заблудила маса народ и ще отърве кожата

# 56
Няма да го излъчат много ясно. Както не излъчиха и глупостите на Станка, като се беше напушила/налипа и начина и на говорене тогава и към Ваня и изобщо. И тя доста свои фенове щеше да разочарова, ако го бяха излъчили, но на всички ни е ясно за какво става въпрос.

# 57
  • Варна

2.Другият вариант е, че е станал поредната жертва на изолацията, в която се насочваш към най-подходящия външно и свободен екземпляр от женски пол. Има ли връзка в ББ, която да е продължила ? (май само Боби и Лили се задържаха за по-дълго )

Павел и Палома - имат общо дете, всъщност може още да са заедно. Мариян и Мая - живели са няколко месеца заедно, Боби и Лили. За други не се сещам.

Това вместо запис. Grinning

А Венета Райкова и мъжа й не се ли запознаха в ББ? Доколкото знам, още са заедно... newsm78

# 58
  • София
Официално вътре се запознаха, но Тишо бил влюбен отдавна в нея и в ББ1 ревеше колко иска да се запознае с нея и така. Тя дойде и май му беше подарила жартиера си от Плейбой, нещо такова беше.

# 59
  • Никога на земята...
Подкрепих Мира и Ирина.
Стойко ми е безхарактерен и изкуствен. Peace

Общи условия

Активация на акаунт