VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 138 052
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 2 400
....
И на ринга излиза....Тервел- палавото пръстче  bowuu

Joy Joy

vikktory, ревнува  Crazy

# 2 401
newsm78  Някой знае ли бебето на Златка защо е кисел и прави изречения на Пламен?
О, звучи интересно  hahaha

# 2 402
Лияна е с дълги гащи  Shocked
Другата част от групътъ къде са?
Станка,Ваня,ЧЗ ?

# 2 403
newsm78  Някой знае ли бебето на Златка защо е кисел и прави изречения на Пламен?
По назад писаха, че Златка му направила комплимент, че има силна интуиция, а много малко хора притежавали това качество, БЕБЕ бил там и се нацупил.

# 2 404
  • Варна
По назад писаха, че Златка му направила комплимент, че има силна интуиция, а много малко хора притежавали това качество, БЕБЕ бил там и се нацупил.

Бебешка му работа.. Laughing
Което ми напомня: tiesto_bg, по-малката ми дъщеря много харесва аватара ти. Случайно видя твой пост и сега отвреме-навреме иска да и пусна танцуващото пате. hahaha

# 2 405
-spam082-
Женски бой във Вип Брадър, Златка скача на Лияна?

newsm78 newsm78

# 2 406
  • Варна
---
Женски бой във Вип Брадър, Златка скача на Лияна?

newsm78 newsm78

Забравили са да напишат "май". Rolling Eyes

# 2 407

Бебешка му работа.. Laughing
Което ми напомня: tiesto_bg, по-малката ми дъщеря много харесва аватара ти. Случайно видя твой пост и сега отвреме-навреме иска да и пусна танцуващото пате. hahaha

Ето, заповядай тука са по смешни дори -> http://www.youtube.com/watch?v=CFZe_TBe4CE

# 2 408

Не са сърдити,по - скоро се бъзикат май Simple Smile
Тримцата си гукат на диванчето,след като пиха кафе и ядоха торта

# 2 409
Благодаря за отговора!   bouquet
Малкият казваше на Пламъка да внимава да не си повярва прекалено...  Wink,затова не съм доловила шегата.

# 2 410
Хипотетично само - останат ли Станка и Ваня на финал, ще искам Фотя да спечели и ще пусна и аз няколко семесета  за нея   – да видя как ще се гледат двете после в студиото  Mr. Green

Аз смс-и няма да пращам за Ваня, но би ми било интересно да видя истинската Станка, дали все още ще мисли, че Ваня е добър човек.  Simple Smile

# 2 411
На мен ми се струва вероятно Ваня да й отстъпи първото място като сама се откаже в нейна полза, защото е напълно наясно, че не е любимата звезда на България, но "поживем, увидем". Да не се престараят пак приятелите й от Русия.... Joy

# 2 412
Е как се отстъпва първо място, ако Станка не е на второ?  Sunglasses

По правило я получава следващия с най-висок вот. Освен да инструктира нейните хора да гласуват за Станка, но честно казано не мисля, че Фоти е толкова великодушна, нали я чу как прочувствено каза "Благодаря България!"  Joy

# 2 413
РЗ и Бебето не харесват Лияна и говореха нещо за нея на Пламен, но смениха камерата. Пламен я оправдаваше като каза, че тя е преживяла много, застреляли са приятеля й пред очите й, а Бебето каза, че знае за това, но за него държанието й в къщата е недопустимо.
Мариан и Лияна си говореха за положението в България. Явно са изгледали видеото от протеста, защото Мариан много се е разстроил и е казал "Ето точно за това не искам да живея тук.". После ядоха шоколад, Мариан я нацелува по бузата и се гушнаха. Laughing

# 2 414
Тази вечер ще влиза нов съквартирант - Червена Злата  newsm78 или Миро на ЧЗ  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт