VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 852
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 2 655
  • До морето
Ако наистина не се появи никъде, Тервел за мен вече тотално се осра!!!! Ето на това викам аз "п*тьовска" работа! Правил си каквото си правил,ама поне застани като мъж и си признай! Тъпанар!

Уфффф,а толкова да ги харесвах с брат му! И се ядосвах на една съфорумка, като обясняваше, че хич не са свестни и ако случайно попаднеш в едно заведение с тях се чувстваш като в годините на ВИС и СИК  Rolling Eyes

# 2 656
 Peace

Последна редакция: пт, 15 ное 2013, 10:34 от feria99

# 2 657
Много се кефя, че Терлитко, типично в негов стил, се покри. Нова ТВ напълно си го заслужиха. Два месеца не спряха да го величаят, въпреки изключително слабото му представяне, а той им се отблагодари, както той си знае finger . "Мъжкарят" Тервел се оказа един страхлив, нарцистичен, подъл, лицемерен нагаждач, който не държи на думата си.

# 2 658
Тервел и в онлайн чата на Фейсбук ли не се е появил? Че се е уплашил да гостува на Гала, мога да го разбера. Ама от въпросите на зрителите да бяга, ми е малко смешно Simple Smile.

# 2 659
.... И се ядосвах на една съфорумка, като обясняваше, че хич не са свестни и ако случайно попаднеш в едно заведение с тях се чувстваш като в годините на ВИС и СИК  Rolling Eyes

За Тервел не знам, но ако попаднете на едно място(дискотека) с брат му Кубрат, по-добре си тръгнете, защото като нищо можете да отнесете един юмрук от "великия българин". А причината може да е от това, че дишате до това, че гледате.  Wink

# 2 660
  • sofia
.... И се ядосвах на една съфорумка, като обясняваше, че хич не са свестни и ако случайно попаднеш в едно заведение с тях се чувстваш като в годините на ВИС и СИК  Rolling Eyes

За Тервел не знам, но ако попаднете на едно място(дискотека) с брат му Кубрат, по-добре си тръгнете, защото като нищо можете да отнесете един юмрук от "великия българин". А причината може да е от това, че дишате до това, че гледате.  Wink
абслютно Confused

# 2 661
Вече е ясно защо Тервел така естествено се приюти под крилото на мама Фотка, която съвсем логично обедини "спортисти", метреси и мутри.

# 2 662

Skrekkelig , много си вярваш! Да не си завършел психология.... Турист!

кво значи вярвам си? Казам каквото мисля. Ти не правиш ли същото?

# 2 663
Ако наистина не се появи никъде, Тервел за мен вече тотално се осра!!!! Ето на това викам аз "п*тьовска" работа! Правил си каквото си правил,ама поне застани като мъж и си признай! Тъпанар!

smile3521
Покри се като дребна, сива мишка......
И е идеално потвърждение на максимата, че
"Каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи!"

# 2 664
Не съм много сигурна, но вчера, когато ВБ ги осветляваше по темата какво става в БГ, докато те са вътре, каза "ректор каза на студентите да емигрират".
А Червенкова след това коментираше, че това е ректора на УНСС?
 Thinking

# 2 665
.... И се ядосвах на една съфорумка, като обясняваше, че хич не са свестни и ако случайно попаднеш в едно заведение с тях се чувстваш като в годините на ВИС и СИК  Rolling Eyes

Ами те май всички са "един дол дренки". Реакцията на БЕБЕ, когато РЗ трябваше да танцува с Пламен, беше като на абсолютен комплексар, чиито изразни средства се изчерпват с удряне, чупене и цупене. Аз разбирам да ревнува, но това неговото си граничи с параноя. Предполагам, че трябва да си доста комплексиран и страхлив, за да очакваш всеки момент половинката ти да хукне след първият срещнат.

# 2 666
  • София
Не съм много сигурна, но вчера, когато ВБ ги осветляваше по темата какво става в БГ, докато те са вътре, каза "ректор каза на студентите да емигрират".
А Червенкова след това коментираше, че това е ректора на УНСС?
 Thinking
В новините им казаха, че ректора на УНСС е автор на изказването, какво чудно има, че го коментират  newsm78

# 2 667
Дават Сашо Дойнов при Гала. Много точни коментари.

# 2 668

В новините им казаха, че ректора на УНСС е автор на изказването, какво чудно има, че го коментират  newsm78
[/quote]
Казах, че не съм сигурна и чух единствено ректор без УНСС.

# 2 669
  • До морето
Ама Гала пак нейното си знае - "Как може хората да изкарат Тервел  Shocked" и върти очите. И нито дума, че е трябвало да й гостува и сега се чудят с какво да пълнят 2 часа! Ей така м/у другото някво уникално интервю на Парис от нафталина, дето го пазели за празниците, ама днес щели да го пуснат   ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт