VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 620
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 2 730
Ами прави са българите наистина сме най-завистливия и злобен народ. Тук сме способни да очерним всеки.Много държави си пазят личностите като очите, а тук ги правим на нищо. Баба Ванга не спират да и ровят костите, Стойчков го псуват непрекъснато какъв ли не го наричат,Бербатов се отказа заради омразата на хората, да не говорим, че окрадоха паметника на Левски, паметника на Владимир Димитров Майстора от родното му село изчезна безследно. Нация от завистливи безродници. Не напразно агата в София пита Левски, защо го водят само три заптиета, а не повече. Искал е да пробва дали някои негов приятел ще се хвърли да го спаси и да се жертва гърбеца, ама не.

# 2 731
Ваня току що каза на Станка, че си прехвърля вотът към нея.
Цитирам разговорът:
Ваня:"Българинът е завистлив и лош"

Станка"Аз това го знам от много години"

Искам това да го излъчат довечера.
Ето запис - http://www.dailymotion.com/video/x177m9m_flashplayerplugin-11-9- … 0-50-33_lifestyle

След малко насилието в/ху животни част 2

# 2 732
  • София
Значи събитията се развиват съвсем закономерно. Чернева сега ще агитира 4 -та приятели да гласуват за Станките и тя излиза бяла и добра от цялата помия, която сътвори. Разбира се, Пламен е най- голямата гад и е виновен за всичко. Може би и в протестите има пръст.

# 2 733
Цитирам разговорът:

Ето запис - http://www.dailymotion.com/video/x177m9m_flashplayerplugin-11-9- … 0-50-33_lifestyle

А имаш ли запис от разговора на Ваня и Пламен

# 2 734
  • SF
Виждам, че сте го написали, но не мога да се въздържа.

Обожавате Станка, в интервюто на момичето, което имитира Бианка при Гала сутринта, всички работници на улицата подкрепят Станка.
Но идеята на Станка и на Ваня за българите е, че са завистливи и лоши. Ето тези завистливите и лошите ви посочват за фаворити. Едните гласуват с 90% в подкрепа на Ванчето, а другите са за това победител да е Станчето.

Аз пък казвам, че българинът е манипулативен, зловещ, заплашващ, плащащ за любовта на народа си, купуващ подкрепата и първите си места. И не на последно място селяндур, който коли кокошки, за да се налапа! Българската жена е 100 кила и смята гримът и прическата за нещо, което приляга само на Холивуд. Самата тя ходи у анцуг и пеньоар. Българинът смята добрите обноски за лицемерие и за неистински. Истинско е само, когато от воле се изокаш па да ти олекне. Любимото му меню е домашно винце и туршийка. Ето това е българинът за мене!

# 2 735
  • Варна
Значи събитията се развиват съвсем закономерно. Чернева сега ще агитира 4 -та приятели да гласуват за Станките и тя излиза бяла и добра от цялата помия, която сътвори. Разбира се, Пламен е най- голямата гад и е виновен за всичко. Може би и в протестите има пръст.

Много точно.
Аз даже взех да се притеснявам за Пламен като излезе.. ooooh!

# 2 736
Ами прави са българите наистина сме най-завистливия и злобен народ. Тук сме способни да очерним всеки.Много държави си пазят личностите като очите, а тук ги правим на нищо. Баба Ванга не спират да и ровят костите, Стойчков го псуват непрекъснато какъв ли не го наричат,Бербатов се отказа заради омразата на хората, да не говорим, че окрадоха паметника на Левски, паметника на Владимир Димитров Майстора от родното му село изчезна безследно. Нация от завистливи безродници. Не напразно агата в София пита Левски, защо го водят само три заптиета, а не повече. Искал е да пробва дали някои негов приятел ще се хвърли да го спаси и да се жертва гърбеца, ама не.

Ако обичаш, говори в първо лице, ЕД.ЧИСЛО. Досега пропусках безумните ти коментари, но държа да знаеш, че ти изобщо не си показател за целият български народ  Naughty

# 2 737
Не ми хареса вчера Станка, като обясняваше, че не й било интересно в "Сделка или не",защото нищо не печелиш. Тя може нищо да не печели, но парите остават за благотворителност и трябва да се отнесе също толкова отговорно, колкото ако парите бяха за нея. Отделен е въпросът, че играта е скучна, но все пак не се отнася единствено до късмет, а и до преценка на риска.

# 2 738
Цитирам разговорът:

А имаш ли запис от разговора на Ваня и Пламен
Не (при мен спира и остава само звук без картина... Joy)

# 2 739
В- Мира на лайфа ще си облече новата рокля
С- тя да не дойде с пеньоара дето е готвила

http://flvplayer.viastream.viasat.tv/flvplayer/play/popup.html?i … mp;autostart=true
тук, но го спряха отново
Миро утре ще влиза.
Кой Миро ? На Златка Черната ли ?

# 2 740
Цитирам разговорът:

и аз, а дано, ама надали  Tired
Знаех си, че Ваня ще насочи картаджиите към Станка, от сега да и честитим на Станка изнасилената победа  Whistling

# 2 741
Цитат
Ако обичаш, говори в първо лице, ЕД.ЧИСЛО. Досега пропусках безумните ти коментари, но държа да знаеш, че ти изобщо не си показател за целият български народ

Е добре излъгал ли съм в нещо. Провери, ако искаш кое от написаното не е факт. Или смяташ, че да окрадеш паметника на Левски е нещо съвсем нормално и не говори що за народ сме щам го допускаме.

# 2 742
Принципно съм съгласна, но ако се наемеш да влезеш в къщата на ББ трябва да си наясно, че там ще се опитат винаги да те провокират и да извадят всичките ти ризи. Затова предварително трябва да си дадеш ясна сметка дали си достатъчно достоен да се излагаш на показ или да се радваш отвън на медалите си.

# 2 743

Много точно.
Аз даже взех да се притеснявам за Пламен като излезе.. ooooh!

Аз отдавна си мисля, че на Пламен и Мира няма да им се размине поне едно сплашване навън. То от мутри какво можеш да очакваш!?  Sad

# 2 744
Ами прави са българите наистина сме най-завистливия и злобен народ. Тук сме способни да очерним всеки.Много държави си пазят личностите като очите, а тук ги правим на нищо. Баба Ванга не спират да и ровят костите, Стойчков го псуват непрекъснато какъв ли не го наричат
Много клишета, много. Вкарай някакъв нов елемент, това със завистта се изтърка. И научи имената на хората, които възхваляваш.

Общи условия

Активация на акаунт