VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 785
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 3 090
Никой не може да каже, какво със сигурност се върти в главата на Ваня.Това ,което е сигурно, че с организирания вот тя отне мястото на Стойко или Тервел на финала.А с подкрепата си ще опорочи евентуална победа на Станка.Такива са фактите.

# 3 091
# 3 092
  • София
Във Фейсбук тече анкета,в която засега Пламен безапелационно печели.
Пламен винаги печели анктетите тук или във ФБ. Дали ще спечели ВБ, вече е друг въпрос. Аз съм съгласна и Мариан да спечели, но за мен Пламен ще бъде победителят. Миналата година не съм чела темата тук, хвърлях по едно око на ол старс, но според мен си нагласиха победата на македонеца, за да покажат колко сме толерантни, уж де. Така че това, че някъде някой печели с цъкане, не значи, че ще спечели със смс-те.

# 3 093
нормални, не префърцунени уважаващи чуждия труд хора я подкрепят  Peace
хора, който знаят колко труд и себеотдаване е нужно, за да бъдеш на първо място в спорта
и с какво трябва да се примириш, какво трябва да пожертваш, за да достигнеш целите си.
хора, който ценят честността, чувството за достойнство, правото на мнение.
да продължавам ли да ви изреждам?
Да, продължи.

# 3 094
Не знам защо тази година гледах брадъра! Просто така се случи!
 Смятам себе си за човек стъпил здраво на краката си и трезвомислещ!  Такъв, на  който му трябват няколко "минути" за да прецени човека отсреща! Е, не! Развенчах себе си и егото си! Всички, на които симпатизирах в началото (с влизането) ме накараха да определя себе си като далеч необективен и влияещ се от стадния принцип човек! Слава богу превъзмогнах себе си  и видях И другите хора!  Видях и  20 години лъскане на лустро, възвеличаване на  на  ниЗки морални ценности и парадирането с тях!
Колкото и да не ми се иска ББ е огледало на обществения живот, независимо дали е ВБ или ББ! Само,че първите са се помислили за нещо повече от "обикновените "хора! (цитирам златките-някаква си обикновена съпруга дръзва да я притеснява по телефона!"Що за морал"!?)
Искам да  #2gunfire звездите,продуцентите и най-вече гласа зад кадър! Защото.....  виж подписа ми!Искам да мисля сама!

Професионалният  ми опит ме е срещал (за добро или за лошо) с много хора като Пламен! И смея да твърдя ,че това са деца хора, които са продукт на новото време, но нямат гадостта, злобата и злонамереността на миналото! Животът ги е направил напористи, пробивни , "агресивни", но в много от тях е съхранил човечността, добротата и ясното съзнание кое е игра и кое е животосъхраняващо! Жалко,че хората на прехода и дебелите вратове( в бизнеса и на тепиха) не са осъзнали, не могат и не искат  да разберат ,че "звездният прах " по рамената или дебелия портфейл не те правят повече ЧОВЕК, от онзи,който има кал под ноктите , за да осигури насъщния си ,но безкрайна любов към ближния си -въшлясал,мръсен или впиянчен!
Непростимо е да  не знаеш кой е ВАСИЛ ЛЕВСКИ, но за мен още по-непростимо е да НЕ  Бъдеш Човек!

newsm10

# 3 095
  • Варна
Сега изгледах епизода. Ваня и от това успя да направи драма. Щяла да благодари, Божеее. Любовта можела да убива, клишета, клишета  ooooh!
Алекс и тя, Ваня имала силно развито чувство за чест  ooooh!
Така и така утре няма да мога да гледам финала на живо, но вече няма какво да го мисля, победителят ни стана ясно кой е. Честито и от мен на победителя.
Аз бях за Пламен, а ако не - поне Мариан  Tired

# 3 096
  • SF
Мира често си плямпаше ей така просто, колкото да не заспи, докато си бродираше гобленчето. Като една добродушна бъбрива лелка.
Може би не трябваше да се занимава да дава акъл на Станка за поличките. Да си ходи и по борцовки и трикото, ако иска. Ама те  в Къщата за какво да си говорят? За времето, на кой какво му се яде и кой как е облечен. Мебелировката не им позволяват да пипат, да обсъждат. Остават те самите да си се нищят и пощят. Между другото Терлито каква клюкарка беше… Как хвана Пламен на къс пас да го разпитва за "разклатените му отношения" с Мариан… Ама това в скоби.
Извън скобите, исках да цитирам ето тази част от интервюто на Мира, в която много точно, сякаш ме е чула, изказа нещо, с което оправдавам характерчето на Станка.

Мира: Така че мога да заявя, че Станка още от самото начало си беше амбицирана за тази победа и това си е един инат, типичен селски инат. Разбира се, че това я води към големите върхове и знам, че това й е нужно, но е жалко един голям спортист, на такова ниво, да бъде толкова грозно отмъстителен!

Ако тръгнете да ми ровите в постовете, ще прочетете, че в началото аз много писах тук за това, че не е честно някой да е изолиран от външния свят, друг да влиза със семейството си, трети да му се дава шанс да ходи навън да си заработва хонорарите от участия… Съжалявах, че половината сезон ще мине в това да гонят един по един семейство Радеви, вместо да натрият носа на някой "незаинтересован" играч. Но сега се отричам от думите си. Имала е право на всичко.
Питайте Биг Брадър - не е против правилата (на България)!
Не съм трягнала да търся честността на правилното място.

# 3 097
  • София
Че да не би да не знае, че и е запорирано имуществото за укриване на данъци, че упреква Мариан, че си плаща данъците в друга държава. Ваня си извърта нещата както смята, че и е изгодно.
А Станка се прехласва по измислени герои. Днес каза, че е видяла Червения площад в Москва. Май не по желание, а защото треньора на Азърбейджан я е замъкнал там. И после 10 минути за пиршество устроено от руски богаташ на корабче, колко ядене и пиене имало. И е много впечатлена от спонсорството което Ваня и обеща.
няма да има спонсорство от Ваня, знаеш ли защо?

1. Станка няма да приеме.
2. Едвали ще се яви отново на тепиха.

като прочете БГ мама и фейсбук, ако има поне капчица разум, ще се оттегли
защото тази страна не заслужава жертвите и  Stop
дано го проумее  Praynig

Боже, човек ще помисли че Станка Златева е най големия шампион на България  ooooh! Shocked Shocked Shocked Shocked
Имали сме много, ама  много шампиони.Златни медалисти по олимпиади, абсолютни олимпийски шампиони и  световни рекордьори и днес с ненадминат рекорд, и сега Станка била жертвала какво ли не. Ай сиктир, че вече догадя. ooooh!

# 3 098
  • SF
И една молба към Мама Цоцоланка.
Можеш ли да ни покажеш резултатите от нашата анкета. Те нямат никакво отношение към това, което ще се случи утре при Ники Кънчев. Просто ще ни остане това удоволствие да гледаме как Ваня заема твърдо, с 96% НЕодобрение на публиката, последното място. И то не е генерирано от 4 АйПи-та.
Please, направи ни този кеф, защото утре всички ще сме:  Tired  Confused  Cry  Shocked  Sad  Praynig  Thinking  ooooh!  ooooh!  ooooh!
А някои от нас:  Twisted Evil  #Cussing out  Sick  newsm78  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire

# 3 099
Ееее, все пак Станка е 5-кратна световна шампионка. Златното момиче на България. Да, имали сме и дано имаме и други подобни спортисти, но не са никак много, чак да преливаме от тях. Това е тотална доминация в една дисциплина за половин десетилетие. Това е рядко.

Има и нещо друго - победата в това предаване не означава нищо за никого. За Пламен беше по-важно да играе самата игра - и си я изигра перфектно, евалата. Спечели уважението и подкрепата на много от нас. Но на него хич, ама хич, няма да му пука, ако не спечели. А на Станка някъде дълбоко ще й пука (което е тъжно, но е така).

Та в този дух, ако има поне някакъв шанс такава символична победа в някакво си шоу да даде психически подем на една бг спортистка да се опита да довърши последния си олимпийски цикъл подобаващо - нека. Никой нищо няма да загуби, на другите победата не им трябва, те си имат бизнес, слава, красота; тяхното его не се определя изцяло от победи.

Последна редакция: пт, 15 ное 2013, 22:41 от nmruon

# 3 100
нормални, не префърцунени уважаващи чуждия труд хора я подкрепят  Peace
хора, който знаят колко труд и себеотдаване е нужно, за да бъдеш на първо място в спорта
и с какво трябва да се примириш, какво трябва да пожертваш, за да достигнеш целите си.
хора, който ценят честността, чувството за достойнство, правото на мнение.
да продължавам ли да ви изреждам?
Да, продължи.

Мазохистка  Shocked  Confused  кажи ѝ тогава поне първо да ти прочете подписа... моля   Praynig  Wink

# 3 101
"Златките също плачат"  Cry Cry Cry Cry Cry Cry
. . . . . . . . <лодка> .. . . . . . . .
мъка мъка
/ \ / \ / \ / \ / \

Колко Златки познавам все не са наред. Дано родителите спрат да си кръщават децата Златка

# 3 102

Мира: Така че мога да заявя, че Станка още от самото начало си беше амбицирана за тази победа и това си е един инат, типичен селски инат. Разбира се, че това я води към големите върхове и знам, че това й е нужно, но е жалко един голям спортист, на такова ниво, да бъде толкова грозно отмъстителен!

Болните амбиций на Мира, не могат да бъдат критерий или доказателство за каквото и да е било.

тя просто си нарочи Пламчо, и си го бута, без значение как,
явно има защо да я плюят като социоложка, не винаги целта, оправдава средствата.

# 3 103
Разбира се, че няма какво друго да правят. Но докато едните обсъждаха конкретни случки, и се мъчеха да си вадят някакви изводи от трохите подхвърлени за процентите на елиминации, другите коментираха какво били чули навън за тоя и оня. Кой бил на другия бряг, колко им били големи пищовите, и тъпите прякори които лепяха. Страшно кухи парчета.
За първа година гледам внимателно брадъра. Последните няколко дена даже имам време да гледам животo (те пък го спират постоянно). Даже пуснах 2 СМСа за Мариан като останаха четиримата.Едва ли ще гледам друг сезон обаче.

# 3 104
Сега пуснах да изгледам предаването:
Седнала г-жа Мутра да ми крещи и заповядва да остана БГ защото тук било много хубаво... ooooh! и как трябвало да се вдигнат всички срещу....... такива като нея...За каква се мисли? МайкаТереза? Райна Княгиня или....?

Че това, за което протестират всчки, е че такива като нея трябва да са в затвора , а не а се ширят на ТВ екран! Сама си каза, че я разслеват от комисиятаКушлев, а те на дребно не играят.

Общи условия

Активация на акаунт