VIP Brother Bulgaria 2013 - 9

• 137 361
  • 4 951
  •   1
Отговори
# 4 035
НК е супер зле. Колко се учуди на отговора за Мариан, егати излагацията.

# 4 036
Детектора, детектора  smile3516
иииииииии верно какво стана??  Shocked

Направиха се на приятно разсеяни!  Crossing Arms

Ваня предложи да я поставят на детектора, ББ не е казал, че ще го направи. Peace

# 4 037
Леле какво стана Медаровия изхвърча с 200. Аз ви казах, че шута ще си изиграе ролята и ще бъде изритан от зрителите.

# 4 038
  • DE
Ама е удоволствие да гледаш мъж с неговото малко копие  Blush

# 4 039
За Лили само хубави неща, за Пламен само издънките.

# 4 040
Незабравимите моменти на Пламен са само негативни. Защо не показваха Лили как се отърква в Павел Чернев и Тервел. Можеха поне да го изгонят по-достойно.

# 4 041
Прее..ха го! Направи им сезона и го изпързаляха, защото всички 'известни' си имат хонорар за влизането, а  неизвестните влизат за наградата...

# 4 042
Нали могат да си видят резултатите? Как тогава ще лъжат в смс-ите.

Никой не лъже. Просто мафията и борците управляват държавата.

# 4 043

Ваня предложи да я поставят на детектора, ББ не е казал, че ще го направи. Peace

Казаха, че ще го направят.

# 4 044

newsm10 Бих се радвала най-много за Станка ,но ще се чувствам удовлетворена и за
Мариан.

# 4 045

Напротив, Кънчев каза, че ще го уредят. 

# 4 046
Леле какво стана Медаровия изхвърча с 200. Аз ви казах, че шута ще си изиграе ролята и ще бъде изритан от зрителите.

Не е от зрителите, а от мафията и борците:)

# 4 047
  • София
Абе на всички им е ясно защо е изхвърчал, ама някои все още се правят на гьонсурати.

# 4 048
Много ме е яд, че излезе толкова рано Пламен. Пламене, ти си нашият победител  newsm44.

Дано Мариан бие Ванче и Станче!  Praynig

# 4 049
  • София
Скрит текст:
Детектор ще има, но утре сигурно.

Не знам какви хора подкрепят Станка ама реално си е сигурно, не е нужно Ваня така да й подлива вода и да опорочава победата й. Ггледам анкета в сайт тя си води определено:
http://www.kliuki.net/

След като Тервел се издъни Станка май така или иначе щеше да си спечели или поне щеше да е накрая с Пламен. Хората просто я ценят заради постиженията й, така стоят нещата явно.

нормални, не префърцунени уважаващи чуждия труд хора я подкрепят  Peace

хора, който знаят колко труд и себеотдаване е нужно, за да бъдеш на първо място в спорта
и с какво трябва да се примириш, какво трябва да пожертваш, за да достигнеш целите си.

хора, който ценят честността, чувството за достойнство, правото на мнение.
да продължавам ли да ви изреждам?

АААААААА, ЯДОСАХ СЕ...
Не знам и не искам да знам какво си завършила, но като за N-ти път ни набиваш в главите, колко труд е необходим, за да стане човек пехливан Станка... искам да те попитам: наясно ли си колко труд е необходим, за да станеш лекар, пък после и да специализираш хирургия и да оперираш човешки сърца, човешки мозъци... да станеш инженер и да строиш мостове, да станеш учен и да създаваш бъдеще... а колко труд - ежедневен и многочасов е необходим, за да си класически музикант, ами  да станеш авиоинженер или пилот... а колко "тухли" минават пред очите ти за да станеш юрист.......... няма да изреждам повече.... но да изкарваш тази тъпа ограничена жена Айнщайн... не мога повече да понеса...   Crossing Arms
И ако преди ВБ бях индиферентна с уклон към симпатия към боркинята... от
това да ми се внушава, колко е секси, умна, чаровна, красива (щото и това четяхме в началото), вече направо ми се повръща от нея...  #2gunfire
А относно труда, може и да тренира, но Мариан да не би да тренира по-малко, или Лияна... а по-мързеливо същество от нея в тази къща нямаше... пък хапваше за трима...
Какъв акъл трябва да има човек, за да ни кара да мислим, че баш тези двамата (Стана и Тервел) са богатството на нацията... че него ни го пробутват и за студент по право, ами че той и едно цяло изречение не може да състави правилно, пък камо ли да направи пледоария....

Ако тя спечели (макар че след като Коцето спечели, всичко е възможно) значи си заслужаваме и героите... и управниците... простак до простак......   Хак да ни е !!!  ooooh!

Хайде бай.... почвайте ме......

Ех, така хубаво го каза...   bouquet Браво, ти си ми една от любимките в този форум, както и Банше и др...  newsm10   newsm51 smile3525  За Стака, какво да кажа...ми тя си е един откровен лумпен  #Crazy, пълен гьон  Banghead!Не искам да си спомням, че в началото я харесвах, дори и външно ми беше симпатична-тая мързелива и злобна крава!!! И се смеех на тъпизмите и, като си мислех, че са чистосърдечно чувство за хумор!А сега ми е мега нелицеприятна и противна!!!А за онова чудовище Ваня, неам нерви да говоря, като я видя и имам непреодолимото желание да  badcomp

Принцеса Гвендолин
,   vvi,   Shatzi    Heart Eyes   Hug

bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт